Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За препикаването на джантите...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За препикаването на джантите...

Колеги... от коя миризма бягат кучетата? Чудя се с, какво да си напръскам джантите, защото когато ги мия редовно ми смърдят на кучешка пикня. Някога на старата кола изпръсках един дезодорант на 4-те джанти, но нямаше особен ефект.
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Влади, с каквото и да ги напръскаш, ефекта ще е нулев. Те точно заради това ги препикават - защото мирише на всичко друго но не и на тяхната собствена урина. А те така си маркират територията.
    Настоящата - Ford Focus ST
    Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
    Франкенщайн - R.I.P.
    Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

Опитай да ги полееш обилно с воден разтвор на обикновенна евтина белина. Там където ми е гаража така има-няма някой котарак вземе че "пръсне" и след него целия квартал мине и вратницата засмърдява на... та хазяйката гледам с кофата дето е замивала стълбището после я лисва в/у вратницата и за няколко месеца нещата спират... докато някой котак не реши пак, че тази вратница си е "негова".
      Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
      --- в сърцето завинаги... ---
      Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Korun написа:
        Влади, с каквото и да ги напръскаш, ефекта ще е нулев. Те точно заради това ги препикават - защото мирише на всичко друго но не и на тяхната собствена урина. А те така си маркират територията.
        То това малко е мафиотска работа... на "чужд гръб" - нашите коли, те си разширяват територията, преразпределят територии... или си маркират движимото имущество. В днешно време всеки трябва да е мобилен и гъвкав ... Един колега имаше як проблем с това, а аз се спуквах да се хиля: Някой препикава в квартала, после айде на работа колегата. Тамошните кучета пред офиса душнат и си викат "А, нарушител!" и дай пак... после се върне в квартала и кварталните душнат си викат "А! Нов във борбата за територия!" и дай пак... И пак... И пак... Лудница! Никога няма да забравя милата ни пуделка, дето виеше когато и се пишка, ама стиска докато не я пуснеш навън, как беше направила сичко на мармалад и беше подлудила дядото като го бяхме оставили да седи в нас за десетина дена докато сме на море... Всичконаред беше минала. По няколко пъти. Еми как инак, като в нас има нарушител, трябва да се знае кой е господар на къшата след стопаните Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Коментар

ха Актуална тема - паркирам зад блока а там всяка сутрин си развеждат кучетата- и аз съм така но един път седмично мивка и не ми мирише изобщо.
          "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

Re: За препикаването на джантите...

Vladim написа:
            Колеги... от коя миризма бягат кучетата? Чудя се с, какво да си напръскам джантите, защото когато ги мия редовно ми смърдят на кучешка пикня. Някога на старата кола изпръсках един дезодорант на 4-те джанти, но нямаше особен ефект.
            спрей SELF DEFENCE ще свърши добра работа
            Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
            Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Примири се с положението.Моят Булдог ми препикава редовно джантите на колите.Само тази дето е в гаража е защитена,иначе другите са винаги опикани сутрин.Незнам защо,ама после не им личи.Не виждам ти защо го имаш това за проблем.
              Bravo 2.0 20V
              Tipo 2.0 16V SediciValvole

Коментар

BULLDOG написа:
                Примири се с положението.Моят Булдог ми препикава редовно джантите на колите.Само тази дето е в гаража е защитена,иначе другите са винаги опикани сутрин.Незнам защо,ама после не им личи.Не виждам ти защо го имаш това за проблем.
                Еми не ме кефи идеята кучета да ми препикават движимото имущество Това за теретиротията ми е ясно. Виждал съм и как кучета препикават входната врата, асансьора често смърди... Меко казано ми е гнусно, смрадливо, неприятно, миризливо. На кучетата мястото им е на двора, а не в апартамента, или пред блока. Не се хващайте за това ми мнение знам, че и кучкарите сте много и силни! :D Ще пробам с разтвор на белина, или хлорна вар ако намеря отнякъде. Само да не ми окапат гумите!

Коментар

Абе ти да не си като МОНК бе? :D
                  Bravo 2.0 20V
                  Tipo 2.0 16V SediciValvole

Коментар

Всичкото си е от българска простотия, защото бездомните кучета трява да се изтрепят, а домашните да се развеждат само на каишка и джантите ти няма да са препикани, ама това е един от малкото проблеми в наща държава.
                    --Старата ръжда любов не хваща!--
                    156 sportwagon 1,9 jtd 115
                    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

BULLDOG написа:
                      Абе ти да не си като МОНК бе? :D
                      Не, бе! Ако смяташ за нормално кучета да ти препикават имущество за няколко хиляди лева, кажи къде да дойда да ти препикая килимчето пред входната врата! :D Ако те кефи миризмата на кучешка пикня, като се наведеш до джантите си, мен не ме кефи.

Коментар

вземи ти ги препикай джантите, за да знаят кучетата чия територия е колата
                        Fiat Punto 1.1-Синята птица
                        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                          те кучетата ще разберат, ами срещу гълъбите нали се сещаш какво тряа напраиш
                          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                          Fiat Bravo'97 1,6 16v
                          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Кучетата и котките се отвращават и бягат от миризмата на лизол. Това е един дезинфекциращ препарат, по-рано поне се продаваше във ветиринарните аптеки. Но мирише доста силно, все пак имай го предвид. Аз с лизол гоня котките, които редовно ми цапат и драскат колата в гаража. Имахме куче, което копаеше дупки на двора. Лизола го отучи.
                            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

donnna написа:
                              Хайде моля без спам в тази тема! Питам нещо конкретно, лигавете се някъде другаде!

Коментар

Working...
                              X