Колеги... от коя миризма бягат кучетата? Чудя се с, какво да си напръскам джантите, защото когато ги мия редовно ми смърдят на кучешка пикня. Някога на старата кола изпръсках един дезодорант на 4-те джанти, но нямаше особен ефект.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За препикаването на джантите...
Collapse
X
-
Влади, с каквото и да ги напръскаш, ефекта ще е нулев. Те точно заради това ги препикават - защото мирише на всичко друго но не и на тяхната собствена урина. А те така си маркират територията.Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
-
Опитай да ги полееш обилно с воден разтвор на обикновенна евтина белина. Там където ми е гаража така има-няма някой котарак вземе че "пръсне" и след него целия квартал мине и вратницата засмърдява на... та хазяйката гледам с кофата дето е замивала стълбището после я лисва в/у вратницата и за няколко месеца нещата спират... докато някой котак не реши пак, че тази вратница си е "негова".Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
bubachko
Korun написа:Влади, с каквото и да ги напръскаш, ефекта ще е нулев. Те точно заради това ги препикават - защото мирише на всичко друго но не и на тяхната собствена урина. А те така си маркират територията.
Коментар
-
Re: За препикаването на джантите...
Vladim написа:Колеги... от коя миризма бягат кучетата? Чудя се с, какво да си напръскам джантите, защото когато ги мия редовно ми смърдят на кучешка пикня. Някога на старата кола изпръсках един дезодорант на 4-те джанти, но нямаше особен ефект.Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
BULLDOG написа:Примири се с положението.Моят Булдог ми препикава редовно джантите на колите.Само тази дето е в гаража е защитена,иначе другите са винаги опикани сутрин.Незнам защо,ама после не им личи.Не виждам ти защо го имаш това за проблем.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Всичкото си е от българска простотия, защото бездомните кучета трява да се изтрепят, а домашните да се развеждат само на каишка и джантите ти няма да са препикани, ама това е един от малкото проблеми в наща държава.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
BULLDOG написа:Абе ти да не си като МОНК бе? :DFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Кучетата и котките се отвращават и бягат от миризмата на лизол. Това е един дезинфекциращ препарат, по-рано поне се продаваше във ветиринарните аптеки. Но мирише доста силно, все пак имай го предвид. Аз с лизол гоня котките, които редовно ми цапат и драскат колата в гаража. Имахме куче, което копаеше дупки на двора. Лизола го отучи.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар