delpiero_fan написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имммммам вече ФИАТ и няколко въпроса !!!!!
Collapse
X
-
Това при мен работи коректно!http://78.159.129.60:7080/navi?GUI_L...&MAKE=F&SBMK=FBrava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
ми аз съм от Пловдив ...симеоновско малко е .....дале4ко а ВИН проверка на новия линк няма6е тъи като като го отворя ми пи6е в 4ервен правоъгълник EROR ...There are too many users currently connected to the same ePER DVD. If you click on the OK button some other user will be disconnected and you will be allowed to continue.---- ФИАТ БРАВА 1.6 16V 2000г ----
Коментар
-
delpiero_fan написа:ми аз съм от Пловдив ...симеоновско малко е .....дале4ко а ВИН проверка на новия линк няма6е тъи като като го отворя ми пи6е в 4ервен правоъгълник EROR ...There are too many users currently connected to the same ePER DVD. If you click on the OK button some other user will be disconnected and you will be allowed to continue.Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
delpiero_fan написа:на талона малкия понеже съм на ба4кане и нямам големия ... в категория (В) ли е датата на производство ? 11.04.2001 е моятаTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
delpiero_fan написа:SNAKE thank you verry much !!!Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар