Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Повишено внимание пред хипермаркетите...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

кражби

колеги на мен много пъти ми се е случвало да си забравям вратата отключена. за щастие никои не ми я бутал(но кои ли вече се занимава да краде уно затва сън спокоен)
    uno-1.5i понто 1.2i

Коментар

Малиии, аз един път бях забравил отключена колата пред едно Пикадили във Варна. Тъкмо се бяхме върнали от почивка, в колата целия багаж, фотоапарати, камери. Като видях после ми настръхна косъма. За щастияе ни се размина, ама по принцип гледам да внимавам.
      Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
      Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
      Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
      BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Авео написа:
        B1keP_B0y написа:
        iee написа:
        B1keP_B0y написа:
        В търносвкия Мол, пък крадат СД та на подземния паркинг ..
        Тъй ли? Аз пък всеки път там спирам. Ще внимавам значи.......
        По-добре горе спирай, щото това ми се случи в 4 слетобяд за 10 мин .. четвъртък един. Ем съм търновец и се знаем повечето...
        ...абе защо имам чувството, че повече от половината варненци в нащо форум са всъщност търновци....хмммм
        защото е така колега , всеки ден виждам мноого ама много ВТ регистраций чак се ошашавих. Блока в който ми е квартирата е чисто нов, половината коли отпред са ВТ хората не ги знам сиг са от ВТ област но .. друг е въпроса, че на нашите сбирки от Варна идвам само аз като екземлпяр на гореспоменатите
        Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
        Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Внимавайте пред Билла миналата година гепаха на един познат а6-ицата беше я купил 1-2 месеца добре че е каското ...
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

B1keP_B0y написа:
            Авео написа:
            B1keP_B0y написа:
            iee написа:
            B1keP_B0y написа:
            В търносвкия Мол, пък крадат СД та на подземния паркинг ..
            Тъй ли? Аз пък всеки път там спирам. Ще внимавам значи.......
            По-добре горе спирай, щото това ми се случи в 4 слетобяд за 10 мин .. четвъртък един. Ем съм търновец и се знаем повечето...
            ...абе защо имам чувството, че повече от половината варненци в нащо форум са всъщност търновци....хмммм
            защото е така колега , всеки ден виждам мноого ама много ВТ регистраций чак се ошашавих. Блока в който ми е квартирата е чисто нов, половината коли отпред са ВТ хората не ги знам сиг са от ВТ област но .. друг е въпроса, че на нашите сбирки от Варна идвам само аз като екземлпяр на гореспоменатите
            Ей тука сгреши. Към Търновците можеш да причислиш жена ми, мене покрай нея, Емо Phoenix-а и жена му съответно покрай него Последните 3-ма не сме чистокръвни Търновци ама все пак имаме доста общо с града
            BMW X3 3.0D Aut

Коментар

съгласен съм, ако ме водите частично за варненец Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
              Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
              Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

B1keP_B0y написа:
                съгласен съм, ако ме водите частично за варненец Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
                Аз да ти кажа и варненец не съм..........
                BMW X3 3.0D Aut

Коментар

И не само пред хипермаркетите е опасно. Бяха ми казвали, че най-вече в София има апаши, които са се специализирали точно в това: Оглеждат и обират коли, които дълго време стоят паркирани на безплатен паркинг пред хипермаркети, макдоналдс и др., предполагайки че собствениците просто са ги оставили там и не са наблизо.Вчера в София ми се случи подобна случка. Паркирах на паркинга на Макдоналдс, който е на Цариградско в посока изхода от града. Взех си нещо за хапване и едно кафе и седнах отвън. Появи се една група момчета не по-големи от 15-16 г. Минаваха близо до колите и ги подритваха, за да видят дали имат аларма. Моята беше пусната на тих режим и затова не реагира. Спряха се пред нея, сочеха номера (т.е. провинциалист, който си е паркирал колата тук и е отпрашил на някъде), един пипна капака, за да види дали скоро е изгасен двигателя, е в следващия момент аз го пипнах за ръчичката. Нищо не им направих, държаха се много учтиво и се правеха на ударени. В момента, в който им казах, че все пак ще извикам полиция, за да проверят дали някой от тях не е криминално регистриран, побягнаха.
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Аз бих го пипнал с юмрук по главата директно. Крадливи ла*на гадни.
                    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Re: кражби

chapat написа:
                      колеги на мен много пъти ми се е случвало да си забравям вратата отключена. за щастие никои не ми я бутал(но кои ли вече се занимава да краде уно затва сън спокоен)
                      С тебе колега явно сме родени под една и съща щаслива звезда!Аз дори два пъти съм я оставял с напълно отворен прозорец на предна дясна врата... Веднъж в София и веднъжв Кюстендил и то за продължително време....Ма то на Типото- к’во да му крадеш!
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

На мен пък ми надраха колата - вратите, задните калници и задния ляв стоп със засилени колички пред метро Известно време гледах да спирм по-настрана - да не съм баш в центъра на стълпотворението, но и там ми я чукнаха 2 пъти. Спасение няма.
                        Fiat Brava 1.6
                        Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
                        Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8

Коментар

mita написа:
                          На мен пък ми надраха колата - вратите, задните калници и задния ляв стоп със засилени колички пред метро Известно време гледах да спирм по-настрана - да не съм баш в центъра на стълпотворението, но и там ми я чукнаха 2 пъти. Спасение няма.
                          Интересно, защо не ги направят количките в МЕТРО като в Билла с монети... така 99% от хората сами си ги връщат и не ги зарязват насред паркинга. А иначе от тези паркинги пред МЕТРО, БИЛА, Практикер, ХИТ.... цялата ми кола от страни е на ситни ямички и драскотини... Не знам какви са тези хора?! Аз лично като отварям вратата преди всичко гледам до къде мога да си позволя да я отворя, ако с мен има някой (жена ми, мои познати/приятели) аз им отварям вратите и им ги придържам при сядане за да не ударят с вратата някоя кола спряла до мен... изобщо пазя чуждите коли. Най-наглия подобен случай имам пред ХИТ, излизам, отивам до колата и почвам да се чудя да вдигам ли скандали, какво да правя... една патка спряла до мен, отворила си задната врата, която се подпряла на мойта ламарина и си разтоварва количката на задната седалка, при което нейната кола постоянно се клати и на мойта кола едно място с размерите на 50ст цялото надрано... Викам й е хубаво сега, т’ва на к’во прилича?!!! Тя ме поглежда все едно "К’ъв си ти бе?!", дръпна си леко вратата и продължи с разтоварването... К’во да й направиш на такава?! Да е мъж да го напсуваш, да си ударите по 2 шамара да ти мине, а то няк’ва патка!
                          Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
                          --- в сърцето завинаги... ---
                          Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Ужас бе. Такива несъобразителни тъпаци има, че не ми се говори. А и аз ВИНАГИ гледам да не докосна чужда кола, защото знам, че и на мен няма да ми е приятно ама хората повечето не са така...
                            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

На моето служебно рено еспеис от удар с врата ми бяха згънали капачката на резервара ама адски много и като се има на предвид че там е оребрено. Простаци има много а като излизам с купето и паркирам гледам да заема две места така че да няма никой наблизо че купето като няма лайсни от страни и много му личи. Дори имам една вдлъбнатина с която го купих от германия явно и там има тупани.
                              Обичам си работата.

Коментар

Аве style34 та те повечето хора въобще не се и замислят!Колкото и да си толерантен и възпитан,все ще се намери някой да се насере на "метеното"!
                                Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                                Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                                http://www.keepfighting.ms

Коментар

Working...
                                X