[color=blue:563943cb94]Окрадоха три автомобила, паркирани пред МетроPlovdiv24.com - 16 Юни 10:39От коли различни марки -
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Повишено внимание пред хипермаркетите...
Collapse
X
-
Явор МитевЕтикети: –
-
spark написа:Преди две години боядисах цялата кола и досега от количките на Метро и тъпите селяци от двете страни на вратите имам доста драскотини до метал.. Последно преди две седмици още 10см хубава драскотина до капачката на резервоара.Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
B1keP_B0y написа:Напомня ми веднъж в много ветриво време щях да вземам нещо от Метро ( Неделя беше ). Като стъпах на паркинга видях как се разхождат свободно колички, които се блъскат в колите, бутани от вятъра и ми се изправи косата и дим да ме няма.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
B1keP_B0y написа:В търносвкия Мол, пък крадат СД та на подземния паркинг ..Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
iee написа:B1keP_B0y написа:В търносвкия Мол, пък крадат СД та на подземния паркинг ..Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
Явор Митев
B1keP_B0y написа:iee написа:B1keP_B0y написа:В търносвкия Мол, пък крадат СД та на подземния паркинг ..
Коментар
-
Авео написа:B1keP_B0y написа:iee написа:B1keP_B0y написа:В търносвкия Мол, пък крадат СД та на подземния паркинг ..Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Humppa
doofiat написа:Аз знам за два случая на кражба на автомобил и бус на паркинга на Бриколаж в Люлин.След случките уж гледали записите на камерите, но не се видели лица. Само се виждало как возилата си тръгват от паркинга.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар