Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Околовръстен път на Казанлък

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Atanas71 написа:
    Tornado написа:
    Atanas71 написа:
    Tornado написа:
    На кое от трите снимки е твоето място?И трите места вече са обозначени със знаци.Пътувал си в посока Карлово нали?
    Не е първата снимка защото на 100-200м. след локвата има нещо като прелез линия.Повече ми прилича на втората или третата но водата беше заляла и двете платна и беше в пъти повече така че се концентрирам повече към тях.
    Точно втората снимка си е след тази локва малко по нататък е прелеза който не се използва.А и сега се замислих над размерите които си дал за дупката.Ако беше с тези които си посочил щеше да бъдеш накиснат трайно там.
    Това го обесняваше човека от Пътното на полицая който беше дошъл на местото.Човека нагази и с една летва започна да опипва дъното тогава чух как каза на полицая за размера . Несъм влязал в вира които беше станал да меря с ролетка :D но както и да е. Какво е положението там сега ? Не е ли изплувала капачка за 15-ка на Мареа едната джанта стана добре днес момчетата я изправиха отлично .Носих я в фирмата която работя да я пуснат на ултразвук и ОТК -то каза че няма микропукнатини всичко е 6.
    Ще ходя още веднъж ако не вали отново и ако намеря капачката считай ,че ще ти я доставя в Карлово.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=199421 Това тук, май е същата дупка, която спря и мен по същия начин декември месец. Явно сега е станала още по голяма.
      Lancia Lybra 2,4JTD '03
      Фиат Браво 1.9TD75 '97
      Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
      Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

Atanas71 написа:
        Не е ли изплувала капачка за 15-ка на Мареа едната джанта стана добре днес момчетата я изправиха отлично .Носих я в фирмата която работя да я пуснат на ултразвук и ОТК -то каза че няма микропукнатини всичко е 6.
        Ходих колега и за съжаление не можах да ти намеря капачката.Меду другото докато бях там течаха ремонтните дейности на участъка и бяха разровили всичко.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
          Atanas71 написа:
          Не е ли изплувала капачка за 15-ка на Мареа едната джанта стана добре днес момчетата я изправиха отлично .Носих я в фирмата която работя да я пуснат на ултразвук и ОТК -то каза че няма микропукнатини всичко е 6.
          Ходих колега и за съжаление не можах да ти намеря капачката.Меду другото докато бях там течаха ремонтните дейности на участъка и бяха разровили всичко.
          Благодаря колега здраве да е .Днес минах през всички процедури при застрахователите и ми казаха в 10-дневен срок ще ми изплатят щетата. Като никога да съм редовен със всичко което поискаха като дукоменти , накрая ме попитаха като твърдя че гумите са ми нови имам ли фактура и ги шокирах с фактурата за гумите която стоеше в жабката :D .После доидоха да снимат гумите и джантите даже снимаха ДОТ-та 0408 Гумите ми обясниха че ги плащат на 90% и на това съм доволен защото колегите които пострадаха нямаха каско и при тях е много сложно трябва да съдят общината за да вземат някакви пари
          Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Working...
          X