По радиото чух че освен светлините, ще се проверява и дали летните гуми са подменени със зимни такива.Глобата била 40лв., но не уточниха - на гума, или общо...!?Това не е ли малко "крайно"...? Аз примерно в момента не мога да заделя пари за зимни гуми... И въпреки че още не е паднал снега и улиците са сухи, ще ми праскат глоби при всяко спиране ли?!? Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КАТ започва акция "Светлина" - оправете си фаровете!
Collapse
X
-
Crash73 написа:По радиото чух че освен светлините, ще се проверява и дали летните гуми са подменени със зимни такива.Глобата била 40лв., но не уточниха - на гума, или общо...!?Това не е ли малко "крайно"...? Аз примерно в момента не мога да заделя пари за зимни гуми... И въпреки че още не е паднал снега и улиците са сухи, ще ми праскат глоби при всяко спиране ли?!? Yellow_Flash_Colorz_PDT_21TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
Crash73 написа:По радиото чух че освен светлините, ще се проверява и дали летните гуми са подменени със зимни такива.Глобата била 40лв., но не уточниха - на гума, или общо...!?Това не е ли малко "крайно"...? Аз примерно в момента не мога да заделя пари за зимни гуми... И въпреки че още не е паднал снега и улиците са сухи, ще ми праскат глоби при всяко спиране ли?!? Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
Коментар
-
2fast написа:Яки фарове и нови гуми - това е истната. Пари за ядене може да няма но за фиата имаVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Crash73 написа:По радиото чух че освен светлините, ще се проверява и дали летните гуми са подменени със зимни такива.Глобата била 40лв., но не уточниха - на гума, или общо...!?Това не е ли малко "крайно"...? Аз примерно в момента не мога да заделя пари за зимни гуми... И въпреки че още не е паднал снега и улиците са сухи, ще ми праскат глоби при всяко спиране ли?!? Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
Коментар
-
pinko168 написа:Да, на гумите мерят дълбочината на протектора, трябва да е повече от 1,6 мм.Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
А чичковците полицаи, дали са сложили зимни гуми на личните си автомобили...?Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар