Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да помогнем!!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честито!!!Поздрави и от мен. Пожелавам ви на цялото семейство много щастие,здраве и късмет. Много усмивки от малкия и радост за вас мама и тати...
    Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
    Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
    http://www.keepfighting.ms

Коментар

BAI MILE написа:
      извинявайте че не писах веднага но легнах малко да дремна че много ми се събра вече съм горд баща имам СИН 3,700кг. казва се ПРЕСЛАВ с него няма никакви проблеми , със съпругата ми има проблеми налагало се на нея да се направи още някаква операция но доктора ме увери че не била кой знае какво и се надявал до 10-тина дни да ги изпишат и двамата. Това е за сега Благодаря Ви на всички за загриженоста.
      Честито! Честито! Честито! Да са живи и здрави и майката и синчето!
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

днес преведох малко пари по посочената сметка и дано съм помогнал поне малко на момчето със заема, да са живи и здрави всички и момчета чест ви прави че се подържате така дано има повече като вас

Коментар

И момичета, и момичета :D П.С. Аз съм от момченцата, да не си помислите нещо
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Аз също днес помогнах със скромна сума.Честито за бебчо и дано майката се оправя по-скоро!

Коментар

Чак сега виждам темата.Утре след работа съм в банката да преведа някои лев за колегата.
              Браво 1.6 16v

Коментар

Честито! Да сте живи и здрави!П.П Днес и аз се включих.

Коментар

Честито колега!!! И дано от сега нататък да не се сблъскваш с такива проблеми. Желая ти аз и моето семейство само хубави мигове от тук нататък с малкия бебок!!!И дано някой ден го доведеш на някоя от срещите.

Коментар

Здравейте,много се радвам, че всичко е минало гладко...аз малко със закъснение научих за случилото се...винаги бихме дали с мъжа ми някой и друг лев за нещо подобно и се чудим има ли я още сметката за събиране на пари? Бихме внесли ако това ще помогне на колегата в някаква степен! ааа и между другото ЧЕСТИТО ЗА СЛАДКОТО БЕБЧЕ И ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО :D :D :D
                    CC

Коментар

сметката засега ще е активна до 6-ти, така че не се притеснявайте, всеки е свободен да помогне.Мерси от мен предварително.
                      СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                      бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                      сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                      ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

phoenix, събраха ли се достатъчно за почивката на Карибите, за която ми каза че събираш пари? Майтап! Колеги, искам да кажа, че колегата phoenix е супер пич и винаги би помогнал на човек в нужда.Ще ви разкажа един случай за него - имам приятели от Ямбол, които живеят във Варна (съвсем близо до phoenix) и карат Брава.Веднъж Бравка се развалила нещо, и те почнали да се тюфкат покрай нея... Минал колегата Емо (phoenix) пеш покрай тях, видял ФИАТ с вдигнат капак, на всичко отгоре с ямболски номер, спрял се и им помогнал да си оправят колата (това му отнело доста време). Това го научих от моите приятели.Дано повече хора са като Емо!

Коментар

Ще ви разкажа един случай за него - имам приятели от Ямбол, които живеят във Варна (съвсем близо до phoenix) и карат Брава. Веднъж Бравка се развалила нещо, и те почнали да се тюфкат покрай нея... Минал колегата Емо (phoenix) пеш покрай тях, видял ФИАТ с вдигнат капак, на всичко отгоре с ямболски номер, спрял се и им помогнал да си оправят колата (това му отнело доста време). Това го научих от моите приятели. Дано повече хора са като Емо!
                          Хората не се държат вече по този начин.Шапка свалям на малцината такива!
                          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

phoenix написа:
                            сметката засега ще е активна до 6-ти, така че не се притеснявайте, всеки е свободен да помогне.Мерси от мен предварително.
                            Това много ме успокои, тъй като съм 2 дни пред заплата Много се радвам за развитието на нещата при колегата. Вече е щастлив татко и дано всичко по-нататък също е точно. Да са му живи и здрави наследникът и булката!
                            FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
                            FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Честито и от мен! Всичко е добре, когато свършва добре!
                              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

ЧЕСТИТО!!! МНОГО РАДОСТ, МНОГО ЩАСТИЕ И ВСИЧКО НАЙ-ДОБРО!!!П.П.В най-скоро време ще се отчета по сметката

Коментар

Working...
                                X