Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да помогнем!!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честито батка, само радост да ви носи! От "препатил" :D

Коментар

Честито и от мен!Дано всичко да мине по-бързо и да е наред!
      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

ИИИИЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ наи после много и искрено ти се зарадвах Честито, Да са ти живи и здрави и двамата
        "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

Хайда да ти е живо и здраво и вие край него.

Коментар

Честито и от мен да сте живи и здрави всички
            HGT 2.0 20V

Коментар

честито колега!!! Дано всичко мине наред. Живи и здрави!!!
              Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
              Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
              Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
              BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Честито колега , да ти е живо и здраво семейството и от тук нататък само добри новини!
                .... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!

Коментар

Честито и от мен! Да са ти живи и здрави съпругата и детето! И ти самия! Искрено се радвам,че всичко е наред И наздраве!

Коментар

Слава богу!Нека са ти здрави и двамата и да те радват дълго,дълго време!Сега остана да почерпиш
                    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Честито колега! Да Ви е жив и здрав и много радост да ви донесе :D Искрено желая всичко да приключи успешно.
                      Punto 1.2/75

Коментар

Честито и от мен! Жив и здрав да ви е сина, много да ви радва и да сте безкрайно щастливи с него!!!Стискам палци мамчето да се възстановява бързо и скоро да сте си заедно всички у дома!
                        Bravo 1.6/16V ... и на газ

Коментар

Здравейте на всички!Първо - ЧЕСТИТО на колегата! :D Това е най-хубавото нещо, което може да се случи на човек - да има наследник :D Надявам се, че всичко със съпругата също ще бъде наред.Второ - към колегите ... БРАВО! Няма какво повече да кажа ... ЕВАЛА, че има хора като вас!И трето - моля да бъда извинен, че се включвам малко със закъснение ..., но по-добре по-късно, отколкото никога!Поздрави на всички!
                          http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
                          Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
                          FIAT Punto 02' 1.9 JTD
                          FIAT Punto 99' 1.7 TD

Коментар

Четсито, колега! Да е жив и здрав малкия палавник и много да ви радва! Успех на жена ти и очакваме още хубави новини от теб! :D
                            Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
                            www.fiat-bg.org/forum

Коментар

Колега, честито! Да ви е живо и здраво бебенцето и само да ви радва! Аз, като баща от съвсем скоро, знам какво чувстваш, затова с радост се включих в инициативата. Успех!
                              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Честито ... продължавам да стискам палци ...нека всичко започнало не както трябва да завърши подобаващо добре ! иначе 3,700 ...той малкия колкото ч ФИАТ бе
                                ---- ФИАТ БРАВА 1.6 16V 2000г ----

Коментар

Working...
                                X