Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да помогнем!!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз се записах! Хора сме - трябва да си помагаме!
    "The Alfa 155 Q4: This car is everything a Toyota Corolla isn't." - Jeremy Clarkson

Коментар

Re: Пичове, искам повече информация

Svetoslav Ivanov написа:
      Здравейте, туко що научавам за проблема, може би ще мога да помогна с нещо повече от това да превеждам пари, казвам се Светослав Иванов и съм журналист в Би Ти ви, кажете ми точно за какво става въпрос, нека момчето да ми пише на sveivanov@abv.bg Ще му отговоря веднага! Успех!
      Аааа, само не и по новините! Никой не го прави за да ни дават някъде. А и имайте уважение към колегата! Той се притесняваше да сподели за проблема тук, камо ли да го дават по ТВ. Нека си свършим работата, да му помогнем, пък тогава, ако лятната лиспа на новини продължава, правете репортажи.Извинявам се ако тонът ми е рязък, но помощта трябва да бъде добре премерена, а не афиширана. Поне според мен.
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Няма нищо по-хубаво от това желание да си помагаме. Чета тези постове с огромна радост и уважение към всички участници във форума. Другата седмица ще преведа и аз по дадената сметка (късно се чекнах пощтата за което вече съжалявам)
        HGT 2.0 20V

Коментар

Телевизията настина е голяма сила и каквото не става по нормалният начин, след един репортаж вече е възможно Но наистина подобно действие не може да стане без съгласието на колегата ...

Коментар

Здравейте колеги или по точно здравей мое СЕМЕЙСТВО не съм влизал последно време защото ми пуши главата, искрено благодаря на всички за подкрепата не толкова финансовата колкото моралната както казах на Емо (phoenix) аз парите ги намерих по мой си начин а пък как ще ги връщам няма значение да сме живи и здрави все ще ги върнем някак и никога не съм търсил гласност, просто не знаете какво беше учудването ми когато разбрах откъде идва подкрепата . Днес най после след много отлагания започна операцията сега се прибрах за малко и пак отивам към АГ-то дано всичко е ОК хайде утре ще ви пиша за резултата дано да е добър . В мое лице спечелихте брат . БЛАГОДАРЯ ВИ.

Коментар

Стискам палци, убеден съм и колегите също. Обезателно да пишеш после как е минало всичко и да ни зарадваш с добри новини.Искрено желая УСПЕХ!!!
              Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
              182A4.000 IAW49F
              LPG - Lovato EasyFast
              ----------------------------
              "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

приятелю стискам ти палци дано всичко мине добре аз разбрах случайно за твоя проблем нямам фиат но това не пречи да ти помогна в понеделник ще направя превод по посочената сметка. УСПЕХ.

Коментар

Стискаме палци.Дано всичко е наред!

Коментар

Колега с теб сме! Искренно се надявам всичко да е наред !
                    .... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!

Коментар

Както е казал колегата - да ни зарадваш с добри новини- стискаме палци и мислим позитивно
                      "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

извинявайте че не писах веднага но легнах малко да дремна че много ми се събра вече съм горд баща имам СИН 3,700кг. казва се ПРЕСЛАВ с него няма никакви проблеми , със съпругата ми има проблеми налагало се на нея да се направи още някаква операция но доктора ме увери че не била кой знае какво и се надявал до 10-тина дни да ги изпишат и двамата. Това е за сега Благодаря Ви на всички за загриженоста.

Коментар

Честито!Да са ти живи и здрави сина и майка му,изобщо всички да сте живи и здрави.Друга операция и тя да мине добре и да остане само хубавият спомен от появата на сина.Много се радвам че всички сте добре.

Коментар

BAI MILE написа:
                            извинявайте че не писах веднага но легнах малко да дремна че много ми се събра вече съм горд баща имам СИН 3,700кг. казва се ПРЕСЛАВ с него няма никакви проблеми , със съпругата ми има проблеми налагало се на нея да се направи още някаква операция но доктора ме увери че не била кой знае какво и се надявал до 10-тина дни да ги изпишат и двамата. Това е за сега Благодаря Ви на всички за загриженоста.
                            ... е това е добра новина, браво, да са живи и здрави и малкия човек и майката и колегата!
                            2.4 JTD

Коментар

Честит син!!!!Да са живи и здрави и той и съпругата ти!!! 3,700 браво на него, левент!

Коментар

Честитоооооооооооо!!!!!!!!!!!!!!!Да сте живи и здрави френд!!!!!!
                                Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                                Punto М2 1.2 SX 2000г.
                                МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Working...
                                X