И аз се записах! Хора сме - трябва да си помагаме!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да помогнем!!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: Пичове, искам повече информация
Svetoslav Ivanov написа:Здравейте, туко що научавам за проблема, може би ще мога да помогна с нещо повече от това да превеждам пари, казвам се Светослав Иванов и съм журналист в Би Ти ви, кажете ми точно за какво става въпрос, нека момчето да ми пише на sveivanov@abv.bg Ще му отговоря веднага! Успех!like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Здравейте колеги или по точно здравей мое СЕМЕЙСТВО не съм влизал последно време защото ми пуши главата, искрено благодаря на всички за подкрепата не толкова финансовата колкото моралната както казах на Емо (phoenix) аз парите ги намерих по мой си начин а пък как ще ги връщам няма значение да сме живи и здрави все ще ги върнем някак и никога не съм търсил гласност, просто не знаете какво беше учудването ми когато разбрах откъде идва подкрепата . Днес най после след много отлагания започна операцията сега се прибрах за малко и пак отивам към АГ-то дано всичко е ОК хайде утре ще ви пиша за резултата дано да е добър . В мое лице спечелихте брат . БЛАГОДАРЯ ВИ.
Коментар
-
Стискам палци, убеден съм и колегите също. Обезателно да пишеш после как е минало всичко и да ни зарадваш с добри новини.Искрено желая УСПЕХ!!!Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
извинявайте че не писах веднага но легнах малко да дремна че много ми се събра вече съм горд баща имам СИН 3,700кг. казва се ПРЕСЛАВ с него няма никакви проблеми , със съпругата ми има проблеми налагало се на нея да се направи още някаква операция но доктора ме увери че не била кой знае какво и се надявал до 10-тина дни да ги изпишат и двамата. Това е за сега Благодаря Ви на всички за загриженоста.
Коментар
-
BAI MILE написа:извинявайте че не писах веднага но легнах малко да дремна че много ми се събра вече съм горд баща имам СИН 3,700кг. казва се ПРЕСЛАВ с него няма никакви проблеми , със съпругата ми има проблеми налагало се на нея да се направи още някаква операция но доктора ме увери че не била кой знае какво и се надявал до 10-тина дни да ги изпишат и двамата. Това е за сега Благодаря Ви на всички за загриженоста.2.4 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар