Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да помогнем!!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз преведох. Не съм чел всички мнения, но няма ли да е по-лесно да се постне един КИН за epay? Много по-бързо пристигат парите, отделно не взима по 1,2,3,4 ... лв за превод (тези пари може да се дадат на нуждаещия се)...Дано всичко мине добре. Пишете колко % сме събрали до тук ... мисля че има смисъл.
    Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

Коментар

Не съм чел всички мнения,но има ли някаква граница минимум колко пари да се внесът.Сега малко съм затруднен но пък искам да помогна,че за това питам.Примерно:"Минимум 20 лв или 50 лв ".
      FIAT BRAVA 1.9TD-182A8.000

Коментар

И аз се отчетох !!! Успех и късмет колега ...Дано помогнем !
        ---- ФИАТ БРАВА 1.6 16V 2000г ----

Коментар

Lane Staley написа:
          Вчера преведох.Според мен, най-важното е да покажем на колегата, че няма нищо срамно или притеснително от това някой да ти помогне. Може би му е неудобно, но нека разбере, че в живота си всеки човек поне веднъж има нужда от помощ - финансова, морална, физическа... И няма нищо срамно в това да я приеме. Колега, уверявам те, че никой от нас не възприема това като подаяние което дава на онези с протегнатите ръце на улицата. Мисля, че всички помагаме, защото знаем, че утре може на нас да ни се наложи да получим помощ - дали ако закъсаме на пътя, дали ако закъсаме в живота... И аз поне смятам, че малкото което всеки от нас дава значи много и за даващия и за получаващия. И за да докажем и на себе си, че в този забързан, егоистичен и все повече материален свят все още има не само хора, но и Човеци. Мое мнение е, но мисля, че колегите ще ме подкрепят.Дано всичко е минало както трябва.
          Абсолютно подкрепям п.п. А финансовата подкрепа от мен ще е в понеделник или вторник.
          Bravo 1.6/16V ... и на газ

Коментар

здравейте,добре направихте, че пуснахте съобщения по мейла. ако друг път пак се наложи, пак пуснете още в началото, че да реагираме по-бързо

Коментар

Здравейте колеги....само да кажа че засега пристигналите пари в сметката са 240лв., като има поне 15 човека които още системата на банката не е регистрирала все още.Предполагам в понеделник, ще е по-ясна картинката. Малко започнах да се обърквам вече, така че да ви помоля.... пращайте ми по едно лично със 2-3 имена да знам кой ник с кое име да свържа, за да мога да ви уведомя, че всичко се е получило и няма грешки.
              СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
              бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
              сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
              ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

BVLGARI написа:
                Не съм чел всички мнения,но има ли някаква граница минимум колко пари да се внесът.Сега малко съм затруднен но пък искам да помогна,че за това питам.Примерно:"Минимум 20 лв или 50 лв ".
                Няма такъв минимум,който с колкото може.

Коментар

BVLGARI написа:
                  ...има ли някаква граница минимум колко пари да се внесът.Сега малко съм затруднен но пък искам да помогна,че за това питам.Примерно:"Минимум 20 лв или 50 лв ".
                  Колега, всеки отделя колкото може, и 2 лв, и 20 лв и 50 лв, който има възможност. "Общо 2101 потребители са посетили форума днес :: 1148 Регистрирани, 0 Скрити и 953 Гости , 380 от тях през последния един час." Ако дори половината регистрирани, които са посетили форума днес пуснат по 6-7 лв ще съберем парите.
                  Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
                  www.fiat-bg.org/forum

Коментар

пуснал съм парички и аз, дано всичко е наред

Коментар

Колеги научих за инициативата чрез e-mail, в противен случай нямаше да разбера. За в бъдеще пускайте по едно e-mailce защото не остава много време за форума. Отивам да помогна на колегата.Каузата е благородна.Успех.

Коментар

Късно се регистрирам тук,но ако има други такива случаи съм на линия.Евала пичове!
                        tipo 1.4
                        tempra 1.8i.sw
                        brava 1.6 16v
                        kappa 2.0 20v

Коментар

и аз се включвам днес или в понеделник ще преведа паритеСамо ми кажете дали инициятивата продължава ако да, ще пусна темата и в старазагорския фоорум надявам се да помогнем
                          FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Току що пуснах и аз малко парички в помощ на колегата. Дано всичко да е наред.

Коментар

И аз се отчетох
                              Honda Accord 1.8 115к.с. 96г.
                              Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
                              FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000