И аз преведох. Не съм чел всички мнения, но няма ли да е по-лесно да се постне един КИН за epay? Много по-бързо пристигат парите, отделно не взима по 1,2,3,4 ... лв за превод (тези пари може да се дадат на нуждаещия се)...Дано всичко мине добре. Пишете колко % сме събрали до тук ... мисля че има смисъл.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да помогнем!!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Lane Staley написа:Вчера преведох.Според мен, най-важното е да покажем на колегата, че няма нищо срамно или притеснително от това някой да ти помогне. Може би му е неудобно, но нека разбере, че в живота си всеки човек поне веднъж има нужда от помощ - финансова, морална, физическа... И няма нищо срамно в това да я приеме. Колега, уверявам те, че никой от нас не възприема това като подаяние което дава на онези с протегнатите ръце на улицата. Мисля, че всички помагаме, защото знаем, че утре може на нас да ни се наложи да получим помощ - дали ако закъсаме на пътя, дали ако закъсаме в живота... И аз поне смятам, че малкото което всеки от нас дава значи много и за даващия и за получаващия. И за да докажем и на себе си, че в този забързан, егоистичен и все повече материален свят все още има не само хора, но и Човеци. Мое мнение е, но мисля, че колегите ще ме подкрепят.Дано всичко е минало както трябва.Bravo 1.6/16V ... и на газ
Коментар
-
Здравейте колеги....само да кажа че засега пристигналите пари в сметката са 240лв., като има поне 15 човека които още системата на банката не е регистрирала все още.Предполагам в понеделник, ще е по-ясна картинката. Малко започнах да се обърквам вече, така че да ви помоля.... пращайте ми по едно лично със 2-3 имена да знам кой ник с кое име да свържа, за да мога да ви уведомя, че всичко се е получило и няма грешки.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
BVLGARI написа:...има ли някаква граница минимум колко пари да се внесът.Сега малко съм затруднен но пък искам да помогна,че за това питам.Примерно:"Минимум 20 лв или 50 лв ".
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар