Превод!Колеги, с тези 10лв дето ще си купите половин кило жълто сирене, можете да допринесете за щастието на един човек!Това е повече от колкото може да се купи и за 100 000лв. Инвестицията си заслужава!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да помогнем!!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
Опитвам се да преведа чрез ДСК Директ, но ми дава грешка за ибан-а... За това след обят ще се раходя до банката за да помогна и аз с каквото мога!
Коментар
-
phoenix написа:Колеги, имам предложение. Имам открита сметка за стикерите. Ако искате може да я ползваме за да помогнем на колегата, въпреки че вече са закърпили положението някак си. Няма да им дойде в излишък едно рамо от нас. Ще постна сметката тук. Само имам едно условие: Всеки който преведе някакви пари да ми пише лично съобщение колко е превел и аз ще му връщам лично със полученото платежно нареждане за сумата, за да е спокоен всеки, както и аз, че парите му са преведени за правилната кауза, както и да пише като основание: Дарение за колега от ..... НИК..... Колеги да ви помоля да си пишете никовете, понеже нарежданията пристигат от имена, освен това разбъркано и не мога да навържа кое от кого е. След 2 седмици примерно, ще се свържа с колегата и ще му предам парите, и ще махнем данните на сметката ми от тази тема. Ако имате друга идея, готов съм да изслушам и помогна.Сега сметката:IBAN: BG40 PRCB 9230 4015 4427 14Емил Валентинов ПенчевBIC код : PRCBBGSFПрокредит Банк, Клон: Варна 2 п.п.всеки дарил пари получава и безплатен стикерп.п.п.поста на колегата:BAI MILE написа:Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 майко мила не вярвах че има все още такива хора в БЪЛГАРИЯ и искренно ви благодаря на всички но парите ми трябват спешно до вторник трябва да ги дам за това реших в понеделник да ипотекирам апартамента и дано реша проблемите си . Въпреки всичко много се съмнявам дали щях да приема парите който сте решили да събирате трябва да съм в крайна безизходица и да няма от къде да ги намеря парите че да ги приема . Но идеята е много добра може да си направим наш фонд в който всеки от форума да може да вкара някой лев и дано парите бъдат от полза на някой колега . Надявам се никой да не се сблъсква с нашето здравеопазване. Пичове искам отново да ви БЛАГОДАРЯ на всички и да ви кажа че в мое лице спечелихте голям приятел. P.S. Дано в сряда всичко мине благополучно за съпругата ми и бъдещото ми дете.
Коментар
-
Чак днес след получаване на ЛС прочетох темата. Много е дълга и я минах по диагонал. Аз не разбрах кой се нуждае от помощ и ще я приеме ли. Абсолютно съм ЗА това да се помага, възприемам форума най-вече като място за взаимопомощ. Това за 8-те хиляди регистрирани е утопия, голяма част от тях само са се регистрирали и никога повече не са посещавали форума. Но дори само активните потребители да преведем по 5-10 лв, сума като 3-4000 лв. ще я съберем лесно.Но нека все пак прочетем нещо и от колегата.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Humppa написа:Опитвам се да преведа чрез ДСК Директ, но ми дава грешка за ибан-а... За това след обят ще се раходя до банката за да помогна и аз с каквото мога!2.4 JTD
Коментар
-
Вчера преведох.Според мен, най-важното е да покажем на колегата, че няма нищо срамно или притеснително от това някой да ти помогне. Може би му е неудобно, но нека разбере, че в живота си всеки човек поне веднъж има нужда от помощ - финансова, морална, физическа... И няма нищо срамно в това да я приеме. Колега, уверявам те, че никой от нас не възприема това като подаяние което дава на онези с протегнатите ръце на улицата. Мисля, че всички помагаме, защото знаем, че утре може на нас да ни се наложи да получим помощ - дали ако закъсаме на пътя, дали ако закъсаме в живота... И аз поне смятам, че малкото което всеки от нас дава значи много и за даващия и за получаващия. И за да докажем и на себе си, че в този забързан, егоистичен и все повече материален свят все още има не само хора, но и Човеци. Мое мнение е, но мисля, че колегите ще ме подкрепят.Дано всичко е минало както трябва.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
ilkor написа:Пуснах едно масово ЛС до всички с призив за помощ.Ако минем през СМС ще взимаме максимум до 40% от изпратената сума затова смятам че е безсмислено.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар