Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да помогнем!!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

колеги, само да ви кажа, че вече има събрани около 150 лв. Както казах предлагам да събираме парички до края на първата седмица от юли, или по точно до 6 юли. На 7-ми вечерта обявявам списъка кой е дал и колко сме събрали, без да указвам кой колко е дал и превеждам парите по сметката на ...... щастливото семейство.
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
    сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
    ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

phoenix написа:
      колеги, само да ви кажа, че вече има събрани около 150 лв. Както казах предлагам да събираме парички до края на първата седмица от юли, или по точно до 6 юли. На 7-ми вечерта обявявам списъка кой е дал и колко сме събрали, без да указвам кой колко е дал и превеждам парите по сметката на ...... щастливото семейство.
      Нема що....нема що...150лв... Лично аз пак ще преведа на заплата...т.е. след 8 дни!!!
      Brava 1.6 16v ELX 2001г.
      Punto М2 1.2 SX 2000г.
      МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Ще помогна и аз

Не кликам по тези банери определено та чак сега видях ще помогна на Колегата само да се измъкна утре от работа ...
        Fiat Tipo 1.6 DOHC

Коментар

phoenix написа:
          Това ще рече ли че всичко е минало благополучно?

Коментар

Не знам! Толкова искам пича да си прибере детето и жената живи и здрави с бравото у дома!

Коментар

Neosi написа:
              phoenix написа:
              Нема що....нема що...150лв... Лично аз пак ще преведа на заплата...т.е. след 8 дни!!!
              Е аз си мислех ,че 1000 човека ще преведат всеки по 10 лв............................
              "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

MOYA написа:
                Neosi написа:
                phoenix написа:
                Е аз си мислех ,че 1000 човека ще преведат всеки по 10 лв............................
                Точно!!! Кво помагаме с тез 150лева?!?!?! Айде колеги дайте малко активност. По 10 лева не е чак толкова много!!!
                Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                BMW X3 3.0D Aut

Коментар

.....къде блях, че не съм я видял тази тема.... Началото на другата седмица пускам и азИ един апел - колеги, за дарителската акция по нова година събрахме почти 1000 лева.......няма да продължавам, че ми е неудобно...

Коментар

Винаги съм помагал и този няма да подмина само да взема заплата.
                    BRAVA 1.4 12v - 1998г.

http://vbox7.com/play:124bedab

Коментар

И аз на заплата след 10-ина дни, че сега няма по сметките. Дано е имал късмет човечеца!

Коментар

Колеги има едно предложение за събиране на повече средства !!!Даите ГСМ да пращаме СМС !!!Така е по лесно а и повече хора ще помогнат !!!!

Коментар

Seth написа:
                          Колеги има едно предложение за събиране на повече средства !!!Даите ГСМ да пращаме СМС !!!Така е по лесно а и повече хора ще помогнат !!!!
                          Това с SMS-ите го предложих още в началото, но за кратко, след това си редактирах мнението, тъй като пропуснах факта, че операторите прибират 50% от SMS-ите, та няма смисъл да пълним гушите на тези лешояди. Иначе номер мога да регистрирам веднага, но няма смисъл ...

Коментар

Пуснах едно масово ЛС до всички с призив за помощ.Ако минем през СМС ще взимаме максимум до 40% от изпратената сума затова смятам че е безсмислено.

Коментар

Това с ЛС-а беше добра идея.Дарих, колкото имах в картата (не бяха много ).Като я заредят със заплата ще пусна отново!
                              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Днес превеждам и аз - дано не е късно...
                                Фиат Пунто 1.1
                                Достатъчно бавна и достатъчно бърза!

Коментар

Working...
                                X