Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да помогнем!!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги, имам предложение. Имам открита сметка за стикерите. Ако искате може да я ползваме за да помогнем на колегата, въпреки че вече са закърпили положението някак си. Няма да им дойде в излишък едно рамо от нас. Ще постна сметката тук. Само имам едно условие: Всеки който преведе някакви пари да ми пише лично съобщение колко е превел и аз ще му връщам лично със полученото платежно нареждане за сумата, за да е спокоен всеки, както и аз, че парите му са преведени за правилната кауза, както и да пише като основание: Дарение за колега от ..... НИК..... Колеги да ви помоля да си пишете никовете, понеже нарежданията пристигат от имена, освен това разбъркано и не мога да навържа кое от кого е. След 2 седмици примерно, ще се свържа с колегата и ще му предам парите, и ще махнем данните на сметката ми от тази тема. Ако имате друга идея, готов съм да изслушам и помогна.Сега сметката:IBAN: BG40 PRCB 9230 4015 4427 14Емил Валентинов ПенчевBIC код : PRCBBGSFПрокредит Банк, Клон: Варна 2 п.п.всеки дарил пари получава и безплатен стикерп.п.п.поста на колегата:
    BAI MILE написа:
    Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 майко мила не вярвах че има все още такива хора в БЪЛГАРИЯ и искренно ви благодаря на всички но парите ми трябват спешно до вторник трябва да ги дам за това реших в понеделник да ипотекирам апартамента и дано реша проблемите си . Въпреки всичко много се съмнявам дали щях да приема парите който сте решили да събирате трябва да съм в крайна безизходица и да няма от къде да ги намеря парите че да ги приема . Но идеята е много добра може да си направим наш фонд в който всеки от форума да може да вкара някой лев и дано парите бъдат от полза на някой колега . Надявам се никой да не се сблъсква с нашето здравеопазване. Пичове искам отново да ви БЛАГОДАРЯ на всички и да ви кажа че в мое лице спечелихте голям приятел. P.S. Дано в сряда всичко мине благополучно за съпругата ми и бъдещото ми дете.
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
    сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
    ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Преведох...стискам палци за колегата!!!! Хайде пичове!!! да помогнем на момчето!
      Brava 1.6 16v ELX 2001г.
      Punto М2 1.2 SX 2000г.
      МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Утре ще преведа и аз.
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Всеки превел пари получава безплатен стикер.
          ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Утре ще се отчета и аз ! сега се поинтересувах по преводите и банките ,но банката е затворила в 4ч.
            ---- ФИАТ БРАВА 1.6 16V 2000г ----

Коментар

Много хубаво е това,което искаме да направим,обаче тази помощ трябва някой да я приеме.Колегата беше трогнат от желанието ни да помогнем и ни благодари,но последното което каза е че само в краен случай ще приеме такава помощ.Така че не мислите ли,че в момента се прави нещо с цел помощ,но на кого?Нека колегата каже какъв е развоят на нещата.Ясно е че искаме да помогнем,но не можем да го направим насила.

Коментар

Ами аз говорих с него, човека не може да моли за такава услуга, затова лично мое мнение е, че ние можем да съберем колкото съберем, и после ще му ги дам. Не вярвам да откаже. И дано всичко мине по вода, и накрая да си спомняме как сме помогнали благородно за една добра кауза....нямам какво друго да кажа.... Просто ми се струва излишно.
                ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Това че си говорил с него е нещо,което няма как да го знам.Ако го знаех нямаше да пиша предното си мнение.Да действаме тогава.До кога ще се събират парите?п.п.Сега видях че си писал 2 седмици.

Коментар

peho написа:
                    Това че си говорил с него е нещо,което няма как да го знам.Ако го знаех нямаше да пиша предното си мнение.Да действаме тогава.До кога ще се събират парите?п.п.Сега видях че си писал 2 седмици.
                    емииииии всичко го измислих в движение, ако имате някакви предложения за срока, съм отворен за всичко.... просто гледам 3 стр. изписано, а аз обикновено направо действам, та викам си имам сметка... вместо за стикери може и да послужи като помощ за колега, и понеже каузата е благородна..... набързо идеята узря в пространството между ушите ми и така минаваме от приказки в действия. Дано успеем, с начинанието.п.п.peho, дано да се запознаем и с тебе на живо и да пием по една бира съвсем скоро
                    ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

phoenix написа:
                      peho, дано да се запознаем и с тебе на живо и да пием по една бира съвсем скоро
                      Дано,а между другото сме били заедно на Копринка.

Коментар

phoenix написа:
                        Ами аз говорих с него, човека не може да моли за такава услуга, затова лично мое мнение е, че ние можем да съберем колкото съберем, и после ще му ги дам. Не вярвам да откаже. И дано всичко мине по вода, и накрая да си спомняме как сме помогнали благородно за една добра кауза....нямам какво друго да кажа.... Просто ми се струва излишно.
                        Разбирам го че не може да моли....Абсолютно съм съгласен с теб колега...!!Все пак става въпрос за майка с дете....
                        Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                        Punto М2 1.2 SX 2000г.
                        МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Именно и да го видим в "НАШИТЕ ДЕЦА НА НАШИЯ ФОРУМ!"

Коментар

///// написа:
                            Именно и да го видим в "НАШИТЕ ДЕЦА НА НАШИЯ ФОРУМ!"
                            ЙЕС! ЙЕС! ЙЕС!
                            Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                            Punto М2 1.2 SX 2000г.
                            МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Айде и от нас някой лев. Супер е инициативата. На наш Емо благотворителност му дай и като се развихри..........Взе да влиза пак във форма. Пък като се видим аз ще го черпя една бира, щот до сега имаше само празни приказки в тая тема.
                              Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                              Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                              Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                              BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Пуснахме един банер с линк към темата. Дано повече хора я видят и откликнат.

Коментар

Working...
                                X