Колеги, имам предложение. Имам открита сметка за стикерите. Ако искате може да я ползваме за да помогнем на колегата, въпреки че вече са закърпили положението някак си. Няма да им дойде в излишък едно рамо от нас. Ще постна сметката тук. Само имам едно условие: Всеки който преведе някакви пари да ми пише лично съобщение колко е превел и аз ще му връщам лично със полученото платежно нареждане за сумата, за да е спокоен всеки, както и аз, че парите му са преведени за правилната кауза, както и да пише като основание: Дарение за колега от ..... НИК..... Колеги да ви помоля да си пишете никовете, понеже нарежданията пристигат от имена, освен това разбъркано и не мога да навържа кое от кого е. След 2 седмици примерно, ще се свържа с колегата и ще му предам парите, и ще махнем данните на сметката ми от тази тема. Ако имате друга идея, готов съм да изслушам и помогна.Сега сметката:IBAN: BG40 PRCB 9230 4015 4427 14Емил Валентинов ПенчевBIC код : PRCBBGSFПрокредит Банк, Клон: Варна 2 п.п.всеки дарил пари получава и безплатен стикерп.п.п.поста на колегата:
BAI MILE написа:
Коментар