Колега, ако имаш нужда от акушер-гинеколог - братовчедка ми има собствена клиника в Петрич.... само кажи и ще помогна с каквото мога
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да помогнем!!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колега това с ипотекирането на апартамента,ми се струва трудно да стане толкова бързо в банка(макар че не е невъзможно),а ако си решил да ипотекираш към някои съмнителни субекти (мутри) не ти го препоръчвам.Не бях писал до този момент,защото чаках да прочета ти какво ще кажеш и да видя банкова сметка.Мисля си,че щом нещата стоят по този начин и е така спешно,много от колегите биха могли да преведат по сметка пари още в понеделник,включително и аз.Предполагам това ще ти е от голяма полза,но все пак кажи за каква сума става дума,за тези 3500 лв от обявата за колата ли?Можем да ти помогнем само кажи.
Коментар
-
давай сметка в понеделник ще я напълним във вторнк ще ги изтеглиш ! Тук сме и за да си помагаме, не само да си чешем езиците!Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Не може ли да открием една сметка на форума? И в случай като този, когато на колегата предполагам му е неудобно, но и надали му остава време да влезе във форума, да събираме пари в нея, а администраторите, на които предполагам всички имаме доверие, да се свързват с човека и да се разбират с него как да му изпратят събраните пари.Разбирам, че му е неудобно на колегата и точно затова още повече ми се иска да му помогнем.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Абе май остана само да стискаме палци!Можеше да се помогне ако по-навреме беше станало известно.Можем да помогнем и постфактум...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар