Преди малко влязох в раздела продавам,един наш колега се нуждае от пари за операция,сигурно много отнас го познават,други като мен не.Сигурно неговите мнения са помогнали на някой да си разреши проблемите.Веднага погледнах колко фиатаджии има регистрирани -Имаме 8528 регистрирани потребители.Продава си колата за 3500, абе хора това са 0.40 ст от всеки един от нас.А утре знае ли човек ,на всекиможе да се случи.Колега дай банкова сметка.P.SНадявам се колегата да не се обиди от този призив.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да помогнем!!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: Да помогнем!!!!
bicho1976 написа:Преди малко влязох в раздела продавам,един наш колега се нуждае от пари за операция,сигурно много отнас го познават,други като мен не.Сигурно неговите мнения са помогнали на някой да си разреши проблемите.Веднага погледнах колко фиатаджии има регистрирани -Имаме 8528 регистрирани потребители.Продава си колата за 3500, абе хора това са 0.40 ст от всеки един от нас.А утре знае ли човек ,на всекиможе да се случи.Колега дай банкова сметка.P.SНадявам се колегата да не се обиди от този призив.Bravo SX 1.6 16V 103hp '98
GPS-5"+iGO Navigation
-
сметка №Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 майко мила не вярвах че има все още такива хора в БЪЛГАРИЯ и искренно ви благодаря на всички но парите ми трябват спешно до вторник трябва да ги дам за това реших в понеделник да ипотекирам апартамента и дано реша проблемите си . Въпреки всичко много се съмнявам дали щях да приема парите който сте решили да събирате трябва да съм в крайна безизходица и да няма от къде да ги намеря парите че да ги приема . Но идеята е много добра може да си направим наш фонд в който всеки от форума да може да вкара някой лев и дано парите бъдат от полза на някой колега . Надявам се никой да не се сблъсква с нашето здравеопазване. Пичове искам отново да ви БЛАГОДАРЯ на всички и да ви кажа че в мое лице спечелихте голям приятел. P.S. Дано в сряда всичко мине благополучно за съпругата ми и бъдещото ми дете.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар