евалата на всички дарили и на админите в понделник и аз ще даря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да помогнем!!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
[quote="somebody"]Lane Staley написа:Вчера преведох.Според мен, най-важното е да покажем на колегата, че няма нищо срамно или притеснително от това някой да ти помогне. Може би му е неудобно, но нека разбере, че в живота си всеки човек поне веднъж има нужда от помощ - финансова, морална, физическа... И няма нищо срамно в това да я приеме. Колега, уверявам те, че никой от нас не възприема това като подаяние което дава на онези с протегнатите ръце на улицата. Мисля, че всички помагаме, защото знаем, че утре може на нас да ни се наложи да получим помощ - дали ако закъсаме на пътя, дали ако закъсаме в живота... И аз поне смятам, че малкото което всеки от нас дава значи много и за даващия и за получаващия. И за да докажем и на себе си, че в този забързан, егоистичен и все повече материален свят все още има не само хора, но и Човеци. Мое мнение е, но мисля, че колегите ще ме подкрепят.Дано всичко е минало както трябва."Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
-
за сега около 600лв и се покачват Голяма сила сме ейСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
kkp написа:........ но няма ли да е по-лесно да се постне един КИН за epay? Много по-бързо пристигат парите, отделно не взима по 1,2,3,4 ... лв за превод (тези пари може да се дадат на нуждаещия се)..............Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Sandeto написа:kkp написа:........ но няма ли да е по-лесно да се постне един КИН за epay? Много по-бързо пристигат парите, отделно не взима по 1,2,3,4 ... лв за превод (тези пари може да се дадат на нуждаещия се)..............Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Момчета,ще ме извините,че така нахлувам във вашея Форум!Казвам се Жени и съм от форума на Фиат 126Р.Регистрирах се във вашия форум,защото търсех връзка с единия от създателите на нашия форум.Не зная за какво точно става въпрос в тази тема,но понеже получих ЛС ви пиша сега. Доколкото разбирам - някой от вашия форум има нужда от помощ!Много искам да се включа,но в момента ми се налага да дам всичките си спестявания,защото преди 2 седмици махленските гаменчета ми потрошха безпомощното малко полско фиатче и трябва да го водя по майстори,....но преди всичко се занимавам с полиции,следствия и такива неща!Не ви го пожелавам да го изпитате! Колкото до каузата,която сте подхванали,и аз много се радвам,че все още има такива хора!На вашия колега желая много здраве,дълъг и щастлив семеен живот!Казвам го с чисто сърце,защото преди няколко години се лекувах от рак - не е приятно.!Дано всичко да мине добре и начинанието да има успех!
Коментар
-
6liopar написа:Момчета,ще ме извините,че така нахлувам във вашея Форум!Казвам се Жени и съм от форума на Фиат 126Р.Регистрирах се във вашия форум,защото търсех връзка с единия от създателите на нашия форум.Не зная за какво точно става въпрос в тази тема,но понеже получих ЛС ви пиша сега. Доколкото разбирам - някой от вашия форум има нужда от помощ!Много искам да се включа,но в момента ми се налага да дам всичките си спестявания,защото преди 2 седмици махленските гаменчета ми потрошха безпомощното малко полско фиатче и трябва да го водя по майстори,....но преди всичко се занимавам с полиции,следствия и такива неща!Не ви го пожелавам да го изпитате! Колкото до каузата,която сте подхванали,и аз много се радвам,че все още има такива хора!На вашия колега желая много здраве,дълъг и щастлив семеен живот!Казвам го с чисто сърце,защото преди няколко години се лекувах от рак - не е приятно.!Дано всичко да мине добре и начинанието да има успех!Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Neosi написа:Sandeto написа:kkp написа:........ но няма ли да е по-лесно да се постне един КИН за epay? Много по-бързо пристигат парите, отделно не взима по 1,2,3,4 ... лв за превод (тези пари може да се дадат на нуждаещия се)..............СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Пичове, искам повече информация
Здравейте, туко що научавам за проблема, може би ще мога да помогна с нещо повече от това да превеждам пари, казвам се Светослав Иванов и съм журналист в Би Ти ви, кажете ми точно за какво става въпрос, нека момчето да ми пише на sveivanov@abv.bg Ще му отговоря веднага! Успех!
Коментар
-
Може би когато се регистрира форума като юридическо лице ще намерим по-добър начин.В случая важното бе, да реагираме бързо. Нека оставим обмислянето на вариантите за друга тема? Като гледам как действаме страшно се кефя. Настръхвам. Хора които влизат или пишат рядко се чустват съпричастни и мен това много ме радва. Да свършим доброто дело сега, а позле ще доизкусурим нещата.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар