Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стилът на FIAT - готини или не чак толкова

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Супер са Фият-ките, на форма много го докарват, наистина откъм салона има какво да се желае, таблото при всички е един и същ цвят, а тапицерията е малко дървена, поне плюш да имаше, въпреки че във ВТ има едно браво с бежова кожа :P направо е жестоко, ама сигурно е слагана в последствие. Алфите малко повече са се постарали откъм салон, но пък на мен външно фият ми хаерсват повече, 146-та след 99г. има страхотно табло, с алуминиевите обръчи на въздуховодите направо е страхотно.
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

    Коментар


      #17
      На мен дизайна на екстериора и интериора ми допада много!Карам Типо ,но дизайнът му е много по добър от този на коли на неговата възраст!Мисля че другите производители предлагат същото качество ,но за много по-солена цена и всеки си трая и плюе против Фиат!!!Не мисля че другите предлагат нещо повече за тези пари ,дори напротив!
      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

      Коментар


        #18
        Мои приятели оприличават типо-то ми на така известните изтребители на бунтовниците от звездни войни - Иксуинг - издължената, наведена надолу и дълга муцуна! Невероятно впечатление им прави дигиталното табло, светещите превключватели за чистачките и мигачите, светщите бутони за ел-стъклата по вратите! Преди потегляне натискам бутон на тавана (като в самолет) за отваряне на шибидаха! Затягане на коланите, пушенето забранено, излитане! Двигателя е доста нервен! Ускорението къса нервите!Практичността на колата ли - за секунди става според предпочитанието ми - удобно комби - събирам 2 перални и затватрям 5-тата врата или удобна спалня - е нека колегите, с които бяхме на Арбанаси споменат къде нощувах! Без да съм сванат или неотпочинал! (Легнах много пиян в 4:30, а в 8:00 беше формулата)! Толкова са удобни седалките Да кажат и как съм като подвижен сервиз! Верно колата си е по-широка отвътре, отколкото отвън!Ами това е в резюме - моята кола е моя дом извън Варна! Или както се изрази колегата Immortal - без нея съм като гол охлюв!

        Коментар


          #19
          Според мен Типото е много по-хубав от тея въшливи Голфове,и отвътре и отвънка,има си всичко необходимо,всичко е направено така че да ти е удобно,и според мен вози много по леко от Голфа,извинявайте ама кат са кача в някой корса,първото че съм свит на топка,второ че вози адски гадно и ако ми подаряват корса пак няма я взема !
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

          Коментар

          Working...
          X