Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Привет колеги, имам питане относно фиат брава.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да .Добре де ок.Колега човека си я кара вече година трвбват му пари и има още 3 коли...едната кара жена му е извинявай за какво са му толкова + това една от тях е отново фиат само че Мареа и тя е на метан ама нея я кара жена му..и така няма проблем колицата си е 4итава поне по мои преценка защото няма никъде по нея пасалце капнало , като се има предвид че целия двигател е прашен и не е мит преди това.Пали и от раз, върви на бензин след това автоматично обръща на газ.не тропа има си тяга ускорение, стрелката на оборотомера не помръдва, не пуши нито синьо, нито бяло, нито черно нищо от ауспуха и при двете горива.салона е запазен вътре няма забележки , ( е разбирасе пълен пепелник ама :P :D без това не може) сервизна книжка от когато е купена, от като е била на 16 км от магазин до ден днешен се пазила тази книжка и с печати с всичко кога къде е сменяно, щом на кутията на двигателя също има лепенка кога е сменяно маслото и същото го пише и в нея , и на ремъка от страни , та даже и акомулатора е сменяван 2005 до сега пише всичк, кога са сменяни амортесьори всичко бе.... Просто като я погледнеш виждаш че е гледана и пазена ,...НО както всяка кола 2 ра ръка и по старичка от 10 години си има своите забележки...1. во дръжките им е паднало това некаква облицовка тяхна си черна такава е паднала,2.ро на 191 к км е.3.то за смяна е преден ляв фар защото леко се е напукало стъкалцето не е проблем кара се и така ама е готино да си го смени следващият собственик.4.то за онази гарнитурка дето споменах не е проблем но човека има коли в сервиза и няма време да я смени.5. то леко от зад под калника съвсем малко е одраскано две линиики по 10 см но не се забелязват лесно. това е какво мислите вие не знам но лично ако някой я погледне тогава друга песен ще пееееееееее

Коментар

пичове, таа мойта лада за 10 път ще я хваля ама просто не разбирате. купихме я нова, беше ни служебна във фирмата, никой не я е пазил и от първия й ден беше на газ, още в дните когато газ станции имаше само в окръжните градове. ангренаж един път сменихме за 450 000. масло след 200 000 също не сменяхме...само доливахме. на 450 000 я продадохме с компресия 10 на всички цилиндри. съмнява ме фиатския двигател да е по-калпав от ладовия, 200 000 са нищо за правилно каран и правилно потдържан двигател. без никакъв ремонт трябва да се минат 300 000 със сигурност! става дума за самия двигател не включвам карбуратор и другите елементи около него.
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Да бе пич , нали за това говорим чак толкова да прецаква не знам ама мисля да събера парички защото мани ти тея БрАвИ искам БРАВО ето харесах си тези и се чудя ако един ден съм събрал кое да избера..1 во Fiat Bravo 2.0 HGT 20V 1999 160000 kmhttp://i.data.bg/08/06/18/1009890_orig.jpghttp://i.data.bg/08/06/18/1009891_orig.jpgЦена без докарване 900 лева.E вено че ударено ама не е кой знае кво при италианеца всичко се намираИли ето това фиатче.Fiat Bravo HGT V5 155 PS 1998 -99 193000 kmhttp://i.data.bg/08/06/18/1009894_orig.jpghttp://i.data.bg/08/06/18/1009896_orig.jpg цена само колата 2600 лева. + докараване и такси. + като гледам и ПЪЛЕН резеорвар :D :D Леле тези фиати са страхотни за каране и за тунинг смисъл такъв оптичен по козметиката и тн.... стават страхотни.Е верно на една приятелка Бравото и е 2001 JTD супер си го направи и сега се качи на голф 4 .Но пък и бензин кво една газова уредбичка и заспива.

Коментар

Ама ти, колега, ще извиняваш, но май не знаеш какво искаш. Първо беше дизелова Брава, после мина през суперудушения 1,4 двигател на метан и сега изведнъж се хвърляш на най-мощния и то на Браво. Този двигател, дори и да е читав, изисква по-особена и скъпа поддръжка. Щом ти го дават за 900 лева, мислиш ли в какво състояние ще е тази кола? Не знам защо, но все търсиш да си усложниш живота и избираш най-проблемните автомобили. Животът убеждава, че винаги евтиното излиза по-скъпо. Като тръгваш да търсиш кола, поне за себе си би трябвало да имаш някаква яснота и визия какво търсиш. Аз например, като търсих, знаех, че търся Мареа, в никакъв случай дизел - дори и не съм поглеждал дизеловите обяви. И в никакъв случай кола с две врати - затова и Мареа. Единственият компромис, който направих, е, че си взех комби и впоследствие съм много доволен от тази своя "грешка". Хайде, успех в избора и дано все пак вземеш нещо читаво и по-малко главоболия да ти създава.
          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Не знам , харесва ми формата младежка кола е и с една дума може да ти се вижда ефтина но не е...читава е просот е ударена...едната де

Коментар

Абе, бягай от ударена кола, както дявол от тамян - нищо добро не можеш да очакваш от нея, освен първоначалната уж ниска цена - после почват главоболията.
              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Приятел , не всичко е пълна щета както казват хоратата ама проблеми и ядове в ударена кола винаги е имало и ще има ...нещо не е ли цяло то не е идеално въпреки че и цялото не е идеално....

Коментар

Нещо съм се побъркал с тези Фиати.. ама ме кефият... не знам може би трябва да си купя колело

Коментар

Един съвет ! Като си тръгнал да си купуваш кола от чужбина искай повечко снимки защото в Италия правят много яки колички ама също така ги карат много здраво щот италианеца кат си е купил бравока го е карал и нищо не му е сменял демект сипва и кара тва е и после си я продава на някой който я внася и готово ...
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                      Един съвет ! Като си тръгнал да си купуваш кола от чужбина искай повечко снимки защото в Италия правят много яки колички ама също така ги карат много здраво щот италианеца кат си е купил бравока го е карал и нищо не му е сменял демект сипва и кара тва е и после си я продава на някой който я внася и готово ...
                      Това последното върви го разправяй на голфаджиите.Личните ми впечатления са следните: - Дедрата е от Италия. Колата е супер стегната и няма нещо по нея, което да хлопа или да капе. Обслужвана е редовно, маслото е сменяно навреме (съдейки по няколкото лепенки, които има тук и там по колата). - Делтата е от Германия. Имаше течове на масло от няколко места (гарнитури и семеринги), картерът е заварян, ауспухът и беше заминал, климатикът не работеше, както и централното заключване. Алармата, която я е имало фабрично я няма, останал е само ключа за нея... Естествено всичко е остранено вече, но костваше още бая стотинчици...Може и в двата случая да съм попаднал на изключения, незнам.

Коментар

Това, че италианците "само карат и сипват" според мен е мит!Бравата е със сервизна книжка, и разни лепенки от сервизни инспекции...така, че...всичко си е до конкретната колца.
                        Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                        Punto М2 1.2 SX 2000г.
                        МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Ти видял ли си ги как карат и сипват не е така...Просто там настуъпват и не жалят мотора иначе ги обслужват и подържат колите в техническо добро състояние ..

Коментар

Foxi08 написа:
                            Ти видял ли си ги как карат и сипват не е така...Просто там настуъпват и не жалят мотора иначе ги обслужват и подържат колите в техническо добро състояние ..
                            Няколко пъти съм бил в Италия и съм видял туй-онуй...Батка, кола от каране не се плаши...но като всяко нещо си иска поддръжка.
                            Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                            Punto М2 1.2 SX 2000г.
                            МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

ИМЕННО!!! Подържаш ли я ще ти е вярна

Коментар

Working...
                              X