Значи казваш не е с лети джанти ама това дет се вижда си е кожа нали.... и радиото на мен ми хареса.... то е сменено въпреки че оригиналното също си е хубаво......А имам питане .... трябва ли да минавам на техно тест ако колата е по стара от 10 години или някой да знае какво гласи закона... и данъците какви са някой да каже...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Привет колеги, имам питане относно фиат брава.
Collapse
X
-
Foxi08 написа:Значи казваш не е с лети джанти ама това дет се вижда си е кожа нали.... и радиото на мен ми хареса.... то е сменено въпреки че оригиналното също си е хубаво......А имам питане .... трябва ли да минавам на техно тест ако колата е по стара от 10 години или някой да знае какво гласи закона... и данъците какви са някой да каже...Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Няма да ги дадеш щото тази Фиатка не струва или щото можеш за по-тънко да минеш.? Аз мисля, че колата си струва (пу пу да не и е уруки) само дано новия собственик (автора) не е от оня тип дето сипва и кара...Обслужването ще му излезе още минимиу 1000 лв. Дано си е направил сметката.Отделно за жантите, ако искаш имам в мазето едни 15’ Al, дето трябва да се оправят, оригинални на Мареата....може ако имаш читави 14’ джелезни да го измислиме бартера...
Коментар
-
Ще измислим нещо .. Просто не знам през КАТ дали няма да ме одрънкат.. тя има сервизна книжка напрвено и е пълно обслувжане на 200 000 сега е към 200 и от горе малко... като за начало ще сменя маслото и ще видя каквото мога още нещо... Пък за джантите ще се договорим нещо. + това не съм казал че е за 6000 твърдо а някъде там ще ми излезне на мен със всичко , включително каско и обслужването... аз забравих да подчертая иначе колата от там ще дойде на 4 и 600
Коментар
-
Е нали ти казах приготви си 1000 лева и ще ти загаснат всикчите лампи. Изводи трудно могат да се правят, ако колата ти е обслужена (което не означава че ти не трябва да си я обслужиш на ново), маслото трябва да е перфе, ако свети ABS значи има проблем м/у 12лв. и 250 лв. Всичко ще се разбере като я подкараш за обслужване....
Коментар
-
да ,абс възможно ли е от накладки нещо или не знам...чакай да я докарат пък после лека полека ще я видя...Само че човека от който се купува не дава гаранция , и нямала МСК или нещо такова ми казаха че то нали е обява на френски и това са превели светела лампа на абс и някава сензурна това е.
Коментар
-
Foxi08 - чакай да я докарат пък после лека полека ще я видяако разчиташ на по- горе написаното ще си останеш само с гледането (пред блока) ! Дано не съм прав!Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Колега, моите и твоите части са идентични, ето ти цени на Александър ауто за задължителните части за смяна:1. Ремък 382. Ролки 2 - 98 и 493. Филтър възд. 124. Филтър масл. 85. Филтър горивен 206. Масло Selenia TD 5л. 58Най-общо казано, common rail е система за впръскване на горивото под налягане за дизели. Мен лично ABS би ме притеснявало, но ако ти го прегледа някой...She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар