След като се видях в чудо тия дни та реших да попитам колеги.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде паркирате?
Collapse
X
-
Не знам как е при другите квартали, но в Овча Купел е ад! Прибирам се от работа към 11 и нещо всеки ден и паркирам на около 4-500 метра от блока, което включва паркиране на главната улица в квартала! Преди близо 2 година като почнах да работя в този часови диапазон почнах да паркирам леко в страни от блока и от тогава до сега с всеки изминал месец възможните места за паркиране се отдалечават от блоква в геометрична прогресия! Откачам!
-
хъм във Варна през деня на центъра...ужас...въпреки че има едно две местенца дето винаги са празни явно малко хора ги знаят или не им се вре там и си спирам на тях...иначе обикновено я оставям пред блока то той така или иначе е на 2 мин от ФК...на работа имаме огромен паркинг и отделно паркинг за персонала също доста голям всъщност тои е по голям от паркинга за посетители ...в общи линии се намира място почти винаги...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
в къщи в двора - в или пред гаража... имам и още едно място за паркиране в двора до улицата за летни гости иначе на работа в Несебър ужасът вече започна... и паякът вече дебне....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
mainx написа:За пред вкъщи, почти нямам проблеми. Е тва местенце от аватара си ми стои почти винаги. Ако не там, все се намира някъде, но заговорим ли за Варна център, обсъждаме истински ад.
Коментар
-
В София, аз лично и на платените места трудно намирам място за паркиране! то кола, ли е чудо ли е? Имам чувството, че нарочно си ги купуват и паркират в центъра! А в квартала нямам проблеми!Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар