Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде паркирате?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Къде паркирате?

След като се видях в чудо тия дни та реших да попитам колеги.
    Brava 1.6 16v ELX 2001г.
    Punto М2 1.2 SX 2000г.
    МРАЗЯ НАП!!!

Не знам как е при другите квартали, но в Овча Купел е ад! Прибирам се от работа към 11 и нещо всеки ден и паркирам на около 4-500 метра от блока, което включва паркиране на главната улица в квартала! Преди близо 2 година като почнах да работя в този часови диапазон почнах да паркирам леко в страни от блока и от тогава до сега с всеки изминал месец възможните места за паркиране се отдалечават от блоква в геометрична прогресия! Откачам!

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

пред блока засега няма проблеми с паркиранетопред офиса също - имаме паркингв центъра през работно време най-често паркирам в Синя зонав центъра след работа намирам къде да паркирам почти от първия пъткато съм в Бургас е лесно - имаме заден двор+гараж :D
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

аз гледам да паркирам далеч от всички или някъде където никой неможе да спре до мен и да не е в забранена зона или да където има знак за забрана, а в центъра на Варна са малко местата :/
        Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
        Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

За пред вкъщи, почти нямам проблеми. Е тва местенце от аватара си ми стои почти винаги. Ако не там, все се намира някъде, но заговорим ли за Варна център, обсъждаме истински ад.
          Fiat Stilo 1.9 JTD

Коментар

Моето място пред вкъщи почти винаги е свободно, извоювах си го много трудно от съседите
            --Старата ръжда любов не хваща!--
            156 sportwagon 1,9 jtd 115
            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

а в Търново и на мен ми е лесно даже и в центъра, с една карта за паркинг Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 не ме закачат зелените
              Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
              Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

хъм във Варна през деня на центъра...ужас...въпреки че има едно две местенца дето винаги са празни явно малко хора ги знаят или не им се вре там и си спирам на тях...иначе обикновено я оставям пред блока то той така или иначе е на 2 мин от ФК...на работа имаме огромен паркинг и отделно паркинг за персонала също доста голям всъщност тои е по голям от паркинга за посетители ...в общи линии се намира място почти винаги...
                Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Нямам проблеми с паркирането!Но се чудя на психиката на хората от София Не само с паркирането ами с цялото движение... ама да се оправят
                  Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Коментар

Пред нас нямам проблеми. Обаче вчера пред работата ми счупиха задната чистачка Yellow_Flash_Colorz_PDT_32

Коментар

в къщи в двора - в или пред гаража... имам и още едно място за паркиране в двора до улицата за летни гости иначе на работа в Несебър ужасът вече започна... и паякът вече дебне....
                      Fiat Punto 1.1-Синята птица
                      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

В центъра на "Служебен абонамент"
                        BMW E90 320D
                        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

mainx написа:
                          За пред вкъщи, почти нямам проблеми. Е тва местенце от аватара си ми стои почти винаги. Ако не там, все се намира някъде, но заговорим ли за Варна център, обсъждаме истински ад.
                          Вярно в центъра на Варна е трудно за паркиране, но след 5-10 мин. обикаляне си намирам винаги място.Няма забрани за паркиране и си стоиш колкото искаш. Е какво по-хубаво от това?!В София обаче такива варненски екстри няма.

Коментар

В София, аз лично и на платените места трудно намирам място за паркиране! то кола, ли е чудо ли е? Имам чувството, че нарочно си ги купуват и паркират в центъра! А в квартала нямам проблеми!
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Working...
                            X