Slavi_Lancia написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еххх този социализъм.
Collapse
X
-
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
Напълно подкрепям kiro_of_the_day!Но явно има все още хора ,които си вярват и ли по-точно вярват на тая извратена всенародна зомбясала политика...Няма снимка на българската Кока-Кола,т.е. АЛТАЙ...култово питие!Но пък фотоса с чушкопека е невероятен!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
andrey4848 написа:Прав е колегата само искам да припомня че сме с 10 милярда долара назад главница от соца!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
[quote="kiro_of_the_day"]Slavi_Lancia написа:Отивам да работя, защото си мразя началниците...Peugeot 407 2.0 HDI
Коментар
-
TOSHIRO написа:...познато още като: "чакай да поработим малко"... Тук се включват няколко вица за Вуте и работата...Нищо против теб но... как така говориш против нещо а после сам го правиш... Добре са те обучили твоите "врагове" Колкото и хора, както и да плюят комунизна на мен той няма да ми стане противен, а тези като мен явно са по-голямата част - справка - настоящата тема Голям кеф беше - като бях чавдарче, като ходехме на училище в пионерския дом, нямаше госпожи а другарки ...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Аиде аиде, стига сте се разправяли, от такъв спор нищо хубаво няма да излезе само ще заприличаме на кварталните пенсионери дет цял ден се карат за щяло и нещяло. Квото е било тва е, квото е станало за хубаво или за лошо пак си е на наш гръб, каво ще стане за напред в тая държава пак от нас си зависи, лошото е че пак ще седим и ще чакаме някои друг да ни го направи, и после ще мръмкаме пък че не ни харесва, абе човек угодия нямаПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Подписвам се с двете ръце под всичко казано от колегата kiro_of_the_day. Милен Велчев е измекяр и преобърна външния ни дълг от долари в евро точно ПРЕДИ доларът да се срине, защото явно са му по-свидни интересите на Merrill Lynch и на останалите ни кредитори, отколкото но България.Някои хора забравят, че например при комунизма един /бронебоен / телевизор Рубин струваше 1000 лева, т.е. 1000 долара, а за 600-700 долара вървяха готините сонита. И се забравя колко мизерно и некачествено беше всичко. А и сега нямаше да карат фиати, а вечните жигулки И въобще носталгията по време, през което и интелигентният и посредственият живееха еднакво, не прави чест на никого. Време през което баща ми, корабостроителен инженер, получаваше по-ниска заплата от момчетата с 15-килограмови чукове, на които самият той беше шеф....Е...си строя!! Не, благодаря! А предметите будят мили спомени щото са част от живота и детството ни!She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Ето как една безобидна и майтапчийска тема само след няколко цитирания и нравоучения може да тръгне в грешната посока. Ами всички тук сме големи хора, немалка част имаме съвсем ясни спомени от социализма и няма нужда някой да ни казва дали е било добро или лошо, това всеки сам може да го прецени.Slavi_Lancia написа:...Така че ако трябва да избирам..... аз си се връщам да си живея тогава.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Мдам... темата тръгна не точно в насоката, от която започна... Но някак си ръцете ме сърбят да си напиша и Аз мнението по въпроса за соц-времето и сега... Та да започна с това - ако сега дедо Господ пусне една тема анкета дали да върне социализма или не, най-вероятно ще гласувам с "да". Вярно е, доста куцахме спрямо гадния капиталист на запад.... но да си призная честно плюя на всичките капиталистически екстри пред СПОКОЙСТВИЕТО, в което живееше човек тогава. Пускаш си детето на улицата и си ДОСТА по-спокоен отколкото сега, когато не знаеш дали няма да налети на някой извратен, педофил, наркодилър, пиян шофьор, тумба мангали или друсани говеда. Да, предпочитам да си карам раздрънката ладичка, но да пускам детето си на у-ще не със свито сърце.Другото, по-важно нещо което бих искал да подчертая е конкуренцията. Капитализма преди имаше конкурентен строй и съответните служби си вършрха работата - без глобализъм и див капитализъм. А драги колеги (любители на капитализма и пазарната икономика) да ви попитам, някой забелязва ли какво се случва постепенно днес, в изцяло капиталистически свят? Ей на онзи ден слушам, че се опитват да увеличат работните часове на седмица от (40+8 ) на 60 часа... А да не говориме за разните консорциуми, които си правят цените както им скимне... Капитализма отново подивява (както беше в началото на миналия век) и нещата ще стват все по-зле и по-зле... защо мислите са тези стачки в цяла западна Европа? Само заради скъпите горива? Да-да! Просто им пада стандарта като цяло и започва да не им харесва на хорицата, на които до преди 18г им се подмазваха с висок стандарт на живота управляващите за да не решат, че социализма е по-добър.
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Помним помним, и белене и скравена, ма тогава джигитите бяха там а не по улиците и в парламента. А да помните че здравеопазването беше безплатно, а да помните че и обучението беше безплатно, а помните ли че с една заплата се ходеше на море и оставаха, а че нямаше безработица помните ли. А помните ли колко работи се построиха тогава, а какво се построи сега освен молове и бизнес сгради , някои да знае някъде да е построено училище, болница, детска градина!? аз знам за разрушени такива ако греша поправете ме. Е верно не са само плюсове имаше и много недостатъци на тогавашното управление ама не ми излизаите с номера "сега за тва сме на тоя хал" на тоя хал сме щото всичко е мафиоти и мушеници през тези години и окрадоха де що има. Така че ако трябва да избирам..... аз си се връщам да си живея тогава.
Коментар
-
[quote="LiGuru"]Slavi_Lancia написа:- Другарю колко работници има във вашата фабрика?- Осем! А във вашата Петров?- Ми девет!?!Цяла нощ българския представител не спал и си мислил:"Що ли излъгах Япончето, трябваше да му кажа - 900 души сме само администрация!Да ама и япончето не спало заради въпрос:"Какво ли работи деветия българин"...И така темата е обширна, но както се забелязва избягвам думата "комунизъм" ..такъв в РБ никога не е имало.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар