Колеги ето на какво попаднах...http://netinfo.bg/photo/socializam/index.htmИмаше скоро една такава издадена книга с такива снимки и обяснение към тях.Исках много да си я купя, ама беше в ограничен тираж. Хубава книга, качествена с дебели, гланцирани листа....Ако имате още много такива снимки и материали, може да ги споделите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еххх този социализъм.
Collapse
X
-
gendo написа:лелееее,не е истина.благодаря ти колега, за това че ни върна сладките спомени.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
...., аааааааааааааа помните ли зелените бутилки за олио?! ....., а чушкопека? еххххххххххххх детски години!Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
колко от тези неща сме ги имали... а сещате ли се за Ромиката или онези анцузи Пирин (мисля) ... леле колко здави бяха ... на таванската някаде ако щете вярвайте още се въргаля поне един анцуг... и освен "леко" избелелия цвят нищо му няма (ама не бих го носил :D )А такова камионче ако видя някаде ще го купя ама веднага ще кажа че е за сина ми ама ще е за мен май :D
Коментар
-
Помним помним, и белене и скравена, ма тогава джигитите бяха там а не по улиците и в парламента. А да помните че здравеопазването беше безплатно, а да помните че и обучението беше безплатно, а помните ли че с една заплата се ходеше на море и оставаха, а че нямаше безработица помните ли. А помните ли колко работи се построиха тогава, а какво се построи сега освен молове и бизнес сгради , някои да знае някъде да е построено училище, болница, детска градина!? аз знам за разрушени такива ако греша поправете ме. Е верно не са само плюсове имаше и много недостатъци на тогавашното управление ама не ми излизаите с номера "сега за тва сме на тоя хал" на тоя хал сме щото всичко е мафиоти и мушеници през тези години и окрадоха де що има. Така че ако трябва да избирам..... аз си се връщам да си живея тогава.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар