Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еххх този социализъм.
Collapse
X
-
Ае, аз като по-млад имам само готини спомени от комунизма. На косъм да стана комсомолец.Няма смисъл ако това , ако онова. Всички знаете къде сме. Дайте да гледаме с надежда напред и с добри чувства назад.Бахти, знам какви проблеми са били, но сега само приятните спомени са останали. Дано това важи и за спомените, които градя в момента.Алтай, ТКЗС, БЗНС,фабрики, печки на дърва и нафта, часпром - всеки е бил на ръба на закона. То и сега сме си така.Абе живот, можеш ли го описа, be positive!Пеш
----
Ex Peugeot 206 -Служебен
----
Ex Brava 1.6 16V ELX
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Slavi_Lancia написа:Помним помним, и белене и скравена, ма тогава джигитите бяха там а не по улиците и в парламента. А да помните че здравеопазването беше безплатно, а да помните че и обучението беше безплатно, а помните ли че с една заплата се ходеше на море и оставаха, а че нямаше безработица помните ли. А помните ли колко работи се построиха тогава, а какво се построи сега освен молове и бизнес сгради , някои да знае някъде да е построено училище, болница, детска градина!? аз знам за разрушени такива ако греша поправете ме. Е верно не са само плюсове имаше и много недостатъци на тогавашното управление ама не ми излизаите с номера "сега за тва сме на тоя хал" на тоя хал сме щото всичко е мафиоти и мушеници през тези години и окрадоха де що има. Така че ако трябва да избирам..... аз си се връщам да си живея тогава.Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Аз имам усещането, че с LiGuru и Kuku пак ще се окажем на едно мнение по въпроса и само искам да вметна към тях нещо:В България имаме най-големият нефтопреработвателен завод на Балканите. България обаче не добива петрол.Имаме най-голямата хавлиена фабрика в Европа. Производството на памук по онова време е било достатъчно за да захрани 1/4 от мощностите и.Имаме най-модерният автомобилен завод през 1972 година в Шумен, който никога не е произвеждал български автомобили.Имаме най-модерният завод за ЕИМ, но никога не е произвел българска машина.Имаме АЕЦ, но не можем да го захраним със суровина.Имаме започнал строеж на втори АЕЦ още през 70-те.Имаме най-модерната корабостроителница, но тя никога не е произвеждала кораби за друга държава освен за България и СССР.Скъпи смешни хорица, тъгуващи по татовото време - на такова самосъзнание само комунизъм му е нужно.
Коментар
-
PASSARELLA написа:Аз имам усещането, че с LiGuru и Kuku пак ще се окажем на едно мнение по въпроса и само искам да вметна към тях нещо:Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
LiGuru написа:Не знам какво е имап предвид Kuku, но вие двамата не спите ли бе. Баси хората от 5 и кусор получавам мейли ...... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
-
LiGuru написа:Щото като стожер на пазарния принцип, бачкам всеки ден...дам работния ден ми започва около 7 часа, яко а? Ма колко извънреден труд получавам не е истина....Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
-
Kuku написа:Само попитах, харесвате ли ана*ен сексПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар