Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Малко забава

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Малко забава

снощи след бачакане отивам да заредя "Памперсчо" с бензин и на връщане понеже зареждам в нелегалните там колонки в кв. Левски, "глутница" Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 зверове марка BMW ме подминават мнооо бясно малко след като си паля весело цигарка и излизам на булеварда. 3-4 на брой "звяра" очевадно се забавляваха нещу и помежду един голф (другата ми слабост като марка) се форсировавутелстват по пътя ... викам чай да вида ко ше стане Yellow_Flash_Colorz_PDT_22 и ги понастигнах малко. единия взе да се суче из пътя да прай едни 180 градуса на път по който бая бързо се кара. добре че беше късно и имаше липса на така вредното движение за такии мощни индивиди сучещи се с летните си гуми в зимен сезон на студен асфалт :Dи както е пълен хеви метъла рекох да ги донастигна и забелязвам аз че в всека кола има по ена мноу наточена кака до шофера ... стигаме до кръстовището на стадион герена и там започва купона ... пронизвам се между тях леко плашливо и се опитвам да си намеря нали педала за газта ... карал съм на ръчна ... търсих карта на софия че съм се объркал къде съм ... въобще изглеждах долу горе така заухаво спрямо силно ревящите и форсиращи се "зверове" ... и са и друг път ми се е случвало но ... както е тих на едно място моя фиат с текущите гърнета като дам рязко газ и се обръщат от странния шум който издава. просто така си станаха ... де да ги знам що. преди не беше така.и стоиме начи тъкмо спрели ... и са гледам аз в една кола с интерес какво ли има вътре ... сигурно е нещо марсианско СИЛНО. и един натокан младеж с една натокана кака ме гледат пренебрежително. въпреки че е бая тъмно вече (къде 10.00) каката парадно си сваля черните очила с отработен жест и ги повдига върху очите с пръстче мазно а другио вече гледа настрани давайки газ небрежно готов да излети. настана едно форсиране около мене една дъндания ... чак ме достраша и досрамя че са наредих и аз сас ербапите ... къде са ръгам ... и както си течеше тоя апокалипсис около мене - незнайно що един глас на бебе ламя се обади и заглуши батковците. "Памперсчо" такъв червеничък и леко мръсен реши да ревне за бензин щото некой го беше настъпил по педала за отваряне на устата. :Dи тука вече тотално ме досрамя и се почувствах виновен щото усетих ядните погледи на няколко чифта очи. как си позволих да дам газ !!!и започна едно наместване на седалките ... едни устремени погледи напред в хоризонта. гръм и мълнии затрещях а аз се чудя как да уцеля пепелника че ше ми падне огънчето и се свивам под нивото на прозореца щото отгоре атмосферата беше вече 200 октана !!!от страх ли какво ли са изтървах - шаша е по силен от тока иииии ... ПУФФ първа (с нови зимни) уаааааааа "памперсчо" реве та се къса ... ПУФФФ втора уаааАААааа ... аз още съм залегнал и са крия под стъклото щото не е ясно кво става отгоре ... ПУФ 3-та УУУУаааАУУУУууу и спирам на следващия сфетофар и са надигам плахо да вида ко е станало ...отзад ревът и ИДВАТ .. те ИДВАХА Yellow_Flash_Colorz_PDT_10 ... а аз пак започвам да се плаша ...истинския купон беше като си извадих компютърните цайси ... с отработено движение ги сложих мазно с пръстче и погледнах ко става пак в БМВ-то ... каката дали от тонираното тунинг стъкло или от нещо друго но май позеленя ... !!! и друг път са ставали тия случки с цайсите ама тоя път беше най яко ... :Dобичам късните забавления :Dпоздрави
    :: Show me some Madness ::

хахах грозните баварци ще се мерят с памперсчо хахах - тея хора акъл имат ли
    The world belongs to those who dare to be first

Коментар

в този квартал е нещо обичайно особенно лятото какви неща стават...
      Alfa Romeo Giulia 2.0T 280hp TI RWD '17 & Fiat Punto Evo 1.4 77hp '10
      ex Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm Q-Tronic '09, ex Fiat Punto 1.2 60hp ELX '00, ex Alfa Romeo 147 1.9 JTDm '05, ex Alfa Romeo 145 1.4 TS 16v '97, ex Fiat Punto 1.1 S '95

Коментар

Snaker, имаш десятка от мен по шестобалната система!!!И... да вземеш да пишеш, голям удар ще направиш!!!

Коментар

Верно е имаш дарба не я изоставяй

Коментар

колеги - проблемът на тая махала е такъв че. с много момчета сме си правили дръпки там късно. пътя става. няма движение нощем и хора не пресичат особенно. широко е и дълго. но има явно някакви типове които си правят круизове из града и те наистина правят някакви изключително тъпи номера като въртене из пътя и подхлъзвания насам натам. аз просто си ги взех на прицел ей така за майтап и забава. не са им лоши колите но не са и върха на шишарката за подобни изпълнения. няколко пъти ги засичам вече по тия маршрути и ми става все по интересно кога точно ще мине някой с огромна скорост докато някой "велик" се върти из пътя показвайки умения зад волана и ще станат на салата. но иначе е интересно от сфетофар до сфетофар забавите. :Dпък и си е адреналин

Коментар

Snaker Имаш дарба за таквиз историйки. Дерзай. Мноо яко.

Коментар

Може ли едно малко уточнение - какво се крие под Памперсчо и най-вече под капака му
                FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
                ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC

Коментар

brat_John написа:
                  Може ли едно малко уточнение - какво се крие под Памперсчо и най-вече под капака му
                  малкото хгт бре ...с на токо памперса трее да ги изтестваме кат се поусвободя аз

Коментар

Snaker написа:
                    brat_John написа:
                    малкото хгт бре ...с на токо памперса трее да ги изтестваме кат се поусвободя аз
                    Абе малко сте далече иначе бих дошъл да се изкефя
                    FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
                    ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC

Коментар

Като го решите може да ни поканите поне за публика

Коментар

Working...
                      X