Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазете Колата При Слагане на Аларма!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пазете Колата При Слагане на Аларма!!!

Здравеите колеги, днес бях да ми поставят аларма.Карам Фиат Браво 1.8 gt.При монтажа на прословътата система с удар над вратата са ми изкревили бомбето какво да ви кажа незнам какво да правя леко е потънало някои може ли да ми помогне как мога да го оправя?

Re: Пазете Колата При Слагане на Аларма!!!

Popov написа:
    Здравеите колеги, днес бях да ми поставят аларма.Карам Фиат Браво 1.8 gt.При монтажа на прословътата система с удар над вратата са ми изкревили бомбето какво да ви кажа незнам какво да правя леко е потънало някои може ли да ми помогне как мога да го оправя?
    Е точно там не е трябвало да се удря и аз съм така.Само дърпане с вакуум го оправя.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Re: Пазете Колата При Слагане на Аларма!!!

И аз имам изкривено там, по същия начин, при тест на шоковия датчик, много им е тънка ламарината

Коментар

Бе незнам кой и къде ви слага алармите, ама ако бях аз, щях да ги накарам да го оправят за тяхна сметка. Бах им и мизерниците...

Коментар

Прочети тази тема:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...E5+co2Може пък да се ентусиазираш и да се пробваш дали действа...

Коментар

Колеги за кое бонбе казвате я разкажете по подробно че скоро ще си слагам аларма да знам от какво да се пазя да не ми направят нещо наколицата.Мале какво изречение измъдрих(тъпо) .
            Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

eii

Еи мерси колега тва клипче мн яко ама дали ще стане малко ме е страх да пробвам тва браво си го зех преди 1 седмица и днес много се ядосах казоха ми с кит и боя и са опраи ама не искам да си пребоядисвам количката защото цвета е уникат и няма стане сущия....:С

Коментар

6ma7ka7a написа:
                Колеги за кое бонбе казвате я разкажете по подробно че скоро ще си слагам аларма да знам от какво да се пазя да не ми направят нещо наколицата.Мале какво изречение измъдрих(тъпо) .
                Колега над вратата на мен ми е над шофиорската ламарината явно е мн мека и недава да я докоснеш с рака се вдлъбва...

Коментар

И аз съм така. Да не ти я слагаха до метро Да не правя реклама на фирмата...
                  Honda Accord 1.8 115к.с. 96г.
                  Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
                  FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000
                  Powered by Total & Fobos LPG

Коментар

на мен ми я бяха хлътнали на 6 места като ми слагаха алармата,но беше съвсем леко,защото я видях 3-4 дни след това и не можех да докажа,че алармаджията е виновен и така се наложи сам да си поема разходите по изправянето,кофти история
                    forza la FIAT
                    http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo

Коментар

bravosx 1,6 16v написа:
                      на мен ми я бяха хлътнали на 6 места като ми слагаха алармата,но беше съвсем леко,защото я видях 3-4 дни след това и не можех да докажа,че алармаджията е виновен и така се наложи сам да си поема разходите по изправянето,кофти история
                      И как я оправи?

Коментар

Popov написа:
                        bravosx 1,6 16v написа:
                        И как я оправи?
                        Китосване брат ,темайсторите във Видин като ги питаш за вакуум те гледат умно,поне 2005а беше така сега не знам
                        forza la FIAT
                        http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo

Коментар

bravosx 1,6 16v написа:
                          Popov написа:
                          bravosx 1,6 16v написа:
                          И как я оправи?
                          Китосване брат ,темайсторите във Видин като ги питаш за вакуум те гледат умно,поне 2005а беше така сега не знам
                          Аха аз пробвах този метод със спрея но не точно със спреи а, с фреон и на греда определено не става такаче...не пробваите...

Коментар

6ma7ka7a Колега просто като отиваш за аларма кажи на "майсторите" да внимават като настройват шока, че на фиата са му меки ламарините
                            Fiat punto 1,1
                            Fiat bravo 1,6 16v
                            Fiat bravo 2,0 20v
                            Honda civic 1,5
                            BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

Working...
                            X