Neosi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обсъждат промени в закона за данък МПС
Collapse
X
-
Sev написа:това с продажбата не е никакъв проблемповечето нотариуси си затварят очите има и други "врътки"Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
pinko написа:Sev написа:това с продажбата не е никакъв проблемповечето нотариуси си затварят очите има и други "врътки"
Коментар
-
Sev написа:ха ха, не съм очаквал и друто де"От тази преференция няма да се ползват собствениците на коли с допълнително монтирани газови уредби, понеже двигателите не са официално сертифицирани по стандартите на Евросъюза"VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Sev написа:ха ха, не съм очаквал и друто де"От тази преференция няма да се ползват собствениците на коли с допълнително монтирани газови уредби, понеже двигателите не са официално сертифицирани по стандартите на Евросъюза"
Коментар
-
Sev написа:kiro_of_the_day написа:Sev написа:ха ха, не съм очаквал и друто де"От тази преференция няма да се ползват собствениците на коли с допълнително монтирани газови уредби, понеже двигателите не са официално сертифицирани по стандартите на Евросъюза"VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
А знаеш ли защо е така,Снейк.Защото когато/напр./ ни накараха да си сменим номерата висяхме по цели дни на опашки пред КАТ.Ако бяха накарали американците,те щяха да сринат Белия дом до основи.В ДРУГИ държави за 1процент увеличение на някакъв данък хората блокират цялата държава.Друго кво да ти кажа,братче.Явно си го заслужаваме.Автомобилът е просто добавка към гумите иджантите
Коментар
-
Sev написа:pinko написа:Sev написа:това с продажбата не е никакъв проблемповечето нотариуси си затварят очите има и други "врътки"She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Aз пък на нито една от двете си коли не съм плащал данък. Протестирам с/у гадните ни пътища. Не вярвам да опрат чак до мен или до някой от вас да съберат данъците на малолитражките ни ( повечето от нас ). Това са само медийни фойерверки ако можем така да го наречем. Нашата държава се е научила да краде това, което "без да иска" попада в ръцете им. Главата си залагам, че ще ги удари мързела да го направят. Само си говорят...както винаги...Разчитат повече на психологическа атака...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар