Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евро 2008 - прогнози и коментари

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    sugarboy написа:
    Абе тези аргументи не важат с пълна сила за двете страни. Територията на Турция в Европа е около 3%, докато 30% от Русия е в Европа, но самата Русия пък е половината Европа, а и столицата им е в Европа и е най-големият европейски град. Що се отнася за Кипър, Исландия и Фарьорски острови, то те са си изцяло европейски държави. А Великобритания участва с четирите отбора - Англия, Шотландия, Северна Ирландия и Уелс, защото е създателка на футболната игра и федерациите на тези нейни "провинции" участват равнопоставено в Международния борд на футболната игра, който периодично приема допълнения и промени в самата игра - както тази година измишльотината играч извън терена да покрива засадата. Въпреки това участието на такива спорни страни, откъм територия, все пак е направено с цел популяризирането на футболната игра, така че е оправдано от тази гледна точка, а в случая точно тази гледна точка ни интересува, въпреки че не съм най-големият фен на Турция.
    Така е. Само да допълня колегата за някои неща: както вече стана дума, Great Britain и Ireland са ГЕОГРАФСКИ понятия - двата острова, а the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland - ПОЛИТИЧЕСКО. Действително, вече не може да се каже, че всичко това е една държава, макар от векове насам да функционира като такава - демокрация, толерантност, отделни езици (които самите шотландци, ирландци и уелсци далеч не винаги си знаят :D ) и т.н. Просто британците са си го издействали това право и си имат отделни отбори на всяка от полу-автономните държави в Кралството. На мен евреите винаги са ми били трън в очите дето играят в Европа - това е намеса на политиката във футбола и не е приятна. А по темата - за мен комшийте вчера бяха невероятни и показаха на германците малко истински футбол, а не тичане по терена и щастливи голове. Ашколсун!!!
    She was only a whisky maker but he loved her still.

    Коментар


      А Израел май пак бяха в евроквалификацийте, по тая логика за произход на нацийте е напълно резонно и участието на щатите и австралийците, не че ще се класират за финалите, но мисля че европеец е едно много разтегливо понятие.ВПЕРЕД, БРАТУШКИ.
      Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

      Коментар


        Германия - Испания: финал!Йес!!!
        Brava 1.6 16v ELX 2001г.
        Punto М2 1.2 SX 2000г.
        МРАЗЯ НАП!!!

        Коментар


          Аз по-добър отбор на Русия не съм виждал

          Коментар


            La gente canta con ardor, que viva Espana, la vida tiene otro color, Espana es la mejor
            Прикачени файлове
            She was only a whisky maker but he loved her still.

            Коментар


              Deutschland, Deutschland über alles!!!!!!!!!!!!
              Brava 1.6 16v ELX 2001г.
              Punto М2 1.2 SX 2000г.
              МРАЗЯ НАП!!!

              Коментар


                Честита титла на привържениците на Испания! Аз съм разочарован, понеже испанците са ми изключително неприятни, но като се има предвид, че няма да се женя за тях, я преглътвам тази тяхна победа. Все пак справедливо спечелиха.
                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

                Коментар


                  ИСПАНИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!Май не скриха топката на германските кончета, а :D :D :D :D :D :D :D :D :D
                  She was only a whisky maker but he loved her still.

                  Коментар


                    Yessssssss един заслужен Европейски шампион
                    Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

                    Коментар


                      Честито на Испанците.... а също и на БалЪк .

                      Коментар


                        Добре казано, ей много го харесвах Балък в леверкузен, но откакто го напусна много изпростя и страшно ме дразни, а испанчетат според мен най-заслужено си попедиха! честито на феновете на испанския футбол
                        A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                        e30 forever!

                        Коментар


                          Нещо не ми беше много интересно, но се радвам, че Германия не стана шампион Честито на испанците!

                          Коментар


                            Испания-шампион!Заслужен при това,отборът без нито една загуба.Честито на испанците и всичките им фенове.
                            Фиат Брава 1.4 12V 1998г

                            Коментар


                              Мечтата ми е да съм селекционер на германския национален отбор - много лесна и сладка работа. Няма как да сбъркаш радикално, независимо къде ще тръгнеш да правиш селекцията - дали в тяхната А-група или в последна Г-регионална - все тая. Спокойно можеш да обиколиш и кварталните градинки, където строители, чиновници и магазинери ритат топка след работа. Критериите за селекция са няколко:1. Чиста немска кръв2. Добро физическо здраве3. Ръст над 185 смПри това положение, изборът е огромен :D За останалото разчиташ на специфичните генетични заложби на нацията.С така подбрания тим се явяваш на следващото голямо първенство без страх и знаеш, че работата ти е опечена. Питомците ти имат основните данни, а всичко останало ще го научат по време на първенството - лудешко и неуморно тичане, ритане с все сила, тук-там спъване на някой безстрашен нападател и пр. немски похвати и прийоми. Единственото ти задължение като селекционер е преди всеки мач да ги нахъсаш да крещят с цяло гърло Deutschland, Deutschland uber alles, а след мача да им осигуриш по един хайнекен.Ако си попаднал на най-бездарната сган, може и да загубиш финала. Във всички останали случаи, печелиш безусловно Хубава работа и, подозирам, добре платена - ще си купя Lancia Thesis Emblema Това е майтап, няма какво да злобеем от загубата на един отбор, важното е, че този път възтържествува футболът :D
                              She was only a whisky maker but he loved her still.

                              Коментар

                              Working...
                              X