Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евро 2008 - прогнози и коментари

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Май че руснаци, търци и хървати показаха най-стойностен футбол до тук, другите бяха гола вода,еле па тия шваби ега ти щастливите овчарчета, както е тръгнало няма да се учудя ако станат шампиони с техния късмет, не да боже.
    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

bahricin написа:
      Immortal написа:
      Цццц, язък комшулар!Бях си купил биричка ЕФЕС, пуснах си Челик... ама няма... мръсен швабен на финал...Пък и програмата на най-интересните места спираше...Швабска им работа.
      :D :D Язък ама това е футбол...и с толкова контузени и наказани звезди...локумите пак си направиха своето...и се представиха много добре пред един от най силните отбори в света...без малко да са на финал греда...съдия...гре6ка на вратар...вси4ко настрани важното е 4е играха много добре като цяло...и по красив футбол от вси4ки отбори в евро2008...
      Ашколсун!
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
        bahricin написа:
        Immortal написа:
        Цццц, язък комшулар!Бях си купил биричка ЕФЕС, пуснах си Челик... ама няма... мръсен швабен на финал...Пък и програмата на най-интересните места спираше...Швабска им работа.
        :D :D Язък ама това е футбол...и с толкова контузени и наказани звезди...локумите пак си направиха своето...и се представиха много добре пред един от най силните отбори в света...без малко да са на финал греда...съдия...гре6ка на вратар...вси4ко настрани важното е 4е играха много добре като цяло...и по красив футбол от вси4ки отбори в евро2008...
        Ашколсун!
        ами забравиха 4е са *мазохисти* за кво им бе6е да вкарат първи гола...ццц... :D
        petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

bahricin написа:
          Immortal написа:
          Най-красивият футбол и с най-много картони,ти добрели си бе човек?!С три удара във вратата ,три гола от най-слабият германски отбор в историята,даже и ,,звездите’’ им не са германци.Има една БЪЛГАРСКА поговорка:,,Един път стовничка за вода,втори път стовничка за вода,на третият път се чупи"".А незнам дали изобщо е редно държави дето не са Европа да играят на това първенство.Анкара къде се намира????
          Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

bicho1976 написа:
            bahricin написа:
            Immortal написа:
            Най-красивият футбол и с най-много картони,ти добрели си бе човек?!С три удара във вратата ,три гола от най-слабият германски отбор в историята,даже и ,,звездите’’ им не са германци.Има една БЪЛГАРСКА поговорка:,,Един път стовничка за вода,втори път стовничка за вода,на третият път се чупи"".А незнам дали изобщо е редно държави дето не са Европа да играят на това първенство.Анкара къде се намира????
            Знаеш ли къде се намира Йерусалим?
            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

bicho1976 написа:
              Извинявам се за спама, но не можах да се въздържа да отговоря на bicho1976 "Сидеров". За теб важи онази шопска приказка-" Не е важно аз да съм добре ,а Вуте да е зле". Вертоятно турски отбор не е най-добрия , но въпреки това футболистите дават всичко от себе си на терена и макар,че загубиха от Германия, този четвърт финал е голям успех за Турция. Имам една коструктивно предложение към теб- СПРИ ДА НАСАЖДАШ ЕТНИЧЕСКА ОМРАЗА ВЪВ ФОРУМА НА ФИАТ!
              SEAT Leon Cupra 300
              Triumph Street Triple 765 R

Коментар

VooDoo написа:
                Извинявам се за спама, но не можах да се въздържа да отговоря на bicho1976 "Сидеров". За теб важи онази шопска приказка-" Не е важно аз да съм добре ,а Вуте да е зле". Вертоятно турски отбор не е най-добрия , но въпреки това футболистите дават всичко от себе си на терена и макар,че загубиха от Германия, този четвърт финал е голям успех за Турция. Имам една коструктивно предложение към теб- СПРИ ДА НАСАЖДАШ ЕТНИЧЕСКА ОМРАЗА ВЪВ ФОРУМА НА ФИАТ!
                Турските футболисти играха със сърце и ентусиазъм, които НИКОГА няма да видим от нашите скъпо платени дришльоци!Още веднъж - Ашколсун...
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

VooDoo написа:
                  bicho1976 написа:
                  Колега,незнам колко триятели ,,турци’’имаш ти,но мойте сигурно са повече.Ако смяташ моето мнение че Турският национален отбор по футбол стигна до полуфинал с голяма доза късмет за насаждане на етническо напрежение във форума това си е за твоя сметка.Статистик та е затова :един мач загубен,три мача измъкват в 90минута,откоито единият го печелят с дуспи.Най-грубият отбор до момента на първенството.Нещо да има да оспориш до тук,не вярвам.Както аз не оспорвам че играят със сърце.А за Израел ми е същото мнението,те в Европа ли са?
                  Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

bicho1976 написа:
                    VooDoo написа:
                    bicho1976 написа:
                    Колега,незнам колко триятели ,,турци’’имаш ти,но мойте сигурно са повече.Ако смяташ моето мнение че Турският национален отбор по футбол стигна до полуфинал с голяма доза късмет за насаждане на етническо напрежение във форума това си е за твоя сметка.Статистик та е затова :един мач загубен,три мача измъкват в 90минута,откоито единият го печелят с дуспи.Най-грубият отбор до момента на първенството.Нещо да има да оспориш до тук,не вярвам.Както аз не оспорвам че играят със сърце.А за Израел ми е същото мнението,те в Европа ли са?
                    Аз смятам, че стигна с игра и дух. Два отбора, три ако сложим и лалетата, играеха добре и на скорост - Русия и Турция. Късмет? Нека не говорим ние за ктсмет - 17.11.1993 и още доста други примери. Късмет ли имаха вчера? Аз лично не съм виждал някой така да ГАЗИ германския национален отбор. Напълниха ми душата.И им благодаря за това!!!
                    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Анкара може и да не е в Европа, но все пак Турция има доста голяма част от територията си в Европа, вкл. и най-големия й град Цариград (поне по-голямата му половина).Виж това за Израел не може да се каже.По тази логика Русия също НЕ ТРЯБВА да играе на европейско, щото по-голямата й част от територията е в Азия. Същото се отнася и за Армения, Грузия, Кипър, Исландия, Фарьорски острови.От друга страна - една държава - Великобритания - играе с цели 4 отбора. От къде на къде?Пък ние като сме в Европа да не играхме на европейското???

Коментар

Immortal написа:
                        Анкара може и да не е в Европа, но все пак Турция има доста голяма част от територията си в Европа, вкл. и най-големия й град Цариград (поне по-голямата му половина).Виж това за Израел не може да се каже.По тази логика Русия също НЕ ТРЯБВА да играе на европейско, щото по-голямата й част от територията е в Азия. Същото се отнася и за Армения, Грузия, Кипър, Исландия, Фарьорски острови.От друга страна - една държава - Великобритания - играе с цели 4 отбора. От къде на къде?Пък ние като сме в Европа да не играхме на европейското???
                        Великобритания (на английски Great Britain) е най-големият от британските острови, на който се намират Англия, Шотландия и Уелс. Включен е в територията на Обединеното кралство на Великобритания и Северна Ирландия със столица Лондон. Великобритания често се бърка с Англия или с Обединеното Кралство. Дори доста британци объркват различните понятия. Обединеното кралство е многонационална държава. В нея са включени англичани, шотландци, уелсци и северноирландци. Всички те имат отделни национални отбори по футбол, както и ред други спортове, напр. кърлинг.Името Великобритания произлиза от името на римската провинция Британия, която е включвала Англия и Уелс. Древните римляни са наричали келтите които са живеели по тези острови с името британи.Република Турция (на турски: Türkiye Cumhuriyeti) е държава, едната част от която е разположена в Югоизточна Европа (3%), а другата - в Азия (97%).
                        Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Бе айде сега... Обединеното Кралство Великобритания и Северна Ирландия е признато от ООН за ЕДНА държава. То по таз логика САЩ да играят с 50 отбора или Белгия с 2 (един френски и един фламандски). Не съм съгласен аз, пък който каквото иска да разправя. То и ние да си направим тогава 3 национални отбора + 1 (Тракия, Мизия, Македония + Република Македония )

Коментар

Абе тези аргументи не важат с пълна сила за двете страни. Територията на Турция в Европа е около 3%, докато 30% от Русия е в Европа, но самата Русия пък е половината Европа, а и столицата им е в Европа и е най-големият европейски град. Що се отнася за Кипър, Исландия и Фарьорски острови, то те са си изцяло европейски държави. А Великобритания участва с четирите отбора - Англия, Шотландия, Северна Ирландия и Уелс, защото е създателка на футболната игра и федерациите на тези нейни "провинции" участват равнопоставено в Международния борд на футболната игра, който периодично приема допълнения и промени в самата игра - както тази година измишльотината играч извън терена да покрива засадата. Въпреки това участието на такива спорни страни, откъм територия, все пак е направено с цел популяризирането на футболната игра, така че е оправдано от тази гледна точка, а в случая точно тази гледна точка ни интересува, въпреки че не съм най-големият фен на Турция.
                            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Я не се карайте за някакви си европейски отбори ами му мислете особенно левскарите че отново дадоха лиценз на ЦСКА и отново ще стане шампион този с 20 точки пред Левски
                              Фиат Панда 1.2 2006година
                              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Русняците ще счупят рогите на бика.
                                Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Working...
                                X