Май че руснаци, търци и хървати показаха най-стойностен футбол до тук, другите бяха гола вода,еле па тия шваби ега ти щастливите овчарчета, както е тръгнало няма да се учудя ако станат шампиони с техния късмет, не да боже.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евро 2008 - прогнози и коментари
Collapse
X
-
bahricin написа:Immortal написа:Цццц, язък комшулар!Бях си купил биричка ЕФЕС, пуснах си Челик... ама няма... мръсен швабен на финал...Пък и програмата на най-интересните места спираше...Швабска им работа.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:bahricin написа:Immortal написа:Цццц, язък комшулар!Бях си купил биричка ЕФЕС, пуснах си Челик... ама няма... мръсен швабен на финал...Пък и програмата на най-интересните места спираше...Швабска им работа.petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
-
bahricin написа:Immortal написа:Цццц, язък комшулар!Бях си купил биричка ЕФЕС, пуснах си Челик... ама няма... мръсен швабен на финал...Пък и програмата на най-интересните места спираше...Швабска им работа.Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
bicho1976 написа:bahricin написа:Immortal написа:Цццц, язък комшулар!Бях си купил биричка ЕФЕС, пуснах си Челик... ама няма... мръсен швабен на финал...Пък и програмата на най-интересните места спираше...Швабска им работа.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
bicho1976 написа:Най-красивият футбол и с най-много картони,ти добрели си бе човек?!С три удара във вратата ,три гола от най-слабият германски отбор в историята,даже и ,,звездите’’ им не са германци.Има една БЪЛГАРСКА поговорка:,,Един път стовничка за вода,втори път стовничка за вода,на третият път се чупи"".А незнам дали изобщо е редно държави дето не са Европа да играят на това първенство.Анкара къде се намира????SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
VooDoo написа:Извинявам се за спама, но не можах да се въздържа да отговоря на bicho1976 "Сидеров". За теб важи онази шопска приказка-" Не е важно аз да съм добре ,а Вуте да е зле". Вертоятно турски отбор не е най-добрия , но въпреки това футболистите дават всичко от себе си на терена и макар,че загубиха от Германия, този четвърт финал е голям успех за Турция. Имам една коструктивно предложение към теб- СПРИ ДА НАСАЖДАШ ЕТНИЧЕСКА ОМРАЗА ВЪВ ФОРУМА НА ФИАТ!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
VooDoo написа:bicho1976 написа:Най-красивият футбол и с най-много картони,ти добрели си бе човек?!С три удара във вратата ,три гола от най-слабият германски отбор в историята,даже и ,,звездите’’ им не са германци.Има една БЪЛГАРСКА поговорка:,,Един път стовничка за вода,втори път стовничка за вода,на третият път се чупи"".А незнам дали изобщо е редно държави дето не са Европа да играят на това първенство.Анкара къде се намира????Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
bicho1976 написа:VooDoo написа:bicho1976 написа:Най-красивият футбол и с най-много картони,ти добрели си бе човек?!С три удара във вратата ,три гола от най-слабият германски отбор в историята,даже и ,,звездите’’ им не са германци.Има една БЪЛГАРСКА поговорка:,,Един път стовничка за вода,втори път стовничка за вода,на третият път се чупи"".А незнам дали изобщо е редно държави дето не са Европа да играят на това първенство.Анкара къде се намира????like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Анкара може и да не е в Европа, но все пак Турция има доста голяма част от територията си в Европа, вкл. и най-големия й град Цариград (поне по-голямата му половина).Виж това за Израел не може да се каже.По тази логика Русия също НЕ ТРЯБВА да играе на европейско, щото по-голямата й част от територията е в Азия. Същото се отнася и за Армения, Грузия, Кипър, Исландия, Фарьорски острови.От друга страна - една държава - Великобритания - играе с цели 4 отбора. От къде на къде?Пък ние като сме в Европа да не играхме на европейското???
Коментар
-
Immortal написа:Анкара може и да не е в Европа, но все пак Турция има доста голяма част от територията си в Европа, вкл. и най-големия й град Цариград (поне по-голямата му половина).Виж това за Израел не може да се каже.По тази логика Русия също НЕ ТРЯБВА да играе на европейско, щото по-голямата й част от територията е в Азия. Същото се отнася и за Армения, Грузия, Кипър, Исландия, Фарьорски острови.От друга страна - една държава - Великобритания - играе с цели 4 отбора. От къде на къде?Пък ние като сме в Европа да не играхме на европейското???Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
Бе айде сега... Обединеното Кралство Великобритания и Северна Ирландия е признато от ООН за ЕДНА държава. То по таз логика САЩ да играят с 50 отбора или Белгия с 2 (един френски и един фламандски). Не съм съгласен аз, пък който каквото иска да разправя. То и ние да си направим тогава 3 национални отбора + 1 (Тракия, Мизия, Македония + Република Македония )
Коментар
-
Абе тези аргументи не важат с пълна сила за двете страни. Територията на Турция в Европа е около 3%, докато 30% от Русия е в Европа, но самата Русия пък е половината Европа, а и столицата им е в Европа и е най-големият европейски град. Що се отнася за Кипър, Исландия и Фарьорски острови, то те са си изцяло европейски държави. А Великобритания участва с четирите отбора - Англия, Шотландия, Северна Ирландия и Уелс, защото е създателка на футболната игра и федерациите на тези нейни "провинции" участват равнопоставено в Международния борд на футболната игра, който периодично приема допълнения и промени в самата игра - както тази година измишльотината играч извън терена да покрива засадата. Въпреки това участието на такива спорни страни, откъм територия, все пак е направено с цел популяризирането на футболната игра, така че е оправдано от тази гледна точка, а в случая точно тази гледна точка ни интересува, въпреки че не съм най-големият фен на Турция.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар