Punto SX написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евро 2008 - прогнози и коментари
Collapse
X
-
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
Егати скуката, заспах на Италия-Испания, не можах да издържа и да догледам този тягостен мач. А между другото пак съм познал победителя, бях предвидил 2:1, стана 4:2 - се тая :D .Я сега да видим какво е положението: Турция и Русия са отбори, които могат да поднесат изненади. Испания са силния отбор, който никога не печели трофей (но и не бяха побеждавали Италия от бая години, а снощи ги биха...), Германия няма какво да ги коментираме - както винаги са между фаворитите.Германия - Турция - логично е победата да е за Германия. Турция може да спечели мача, но пък имат много контузени и наказани.Испания - Русия - много, много интересен и труден за прогнозиране мач. От една страна в първия мач испанците разкатаха руснаците и това ще им даде допълнително самочувствие. Но пък възхода в играта на Русия и спада в играта на Испания са очевидни. Все пак - победа за Испания.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Италианците много се изложиха на това първенство. Искаше ми се да викам за тях, ама то как да стане? Добре поне, че паднаха от испанците, защото ако руснаците ги бяха хванали с техните простички и бързи разигравания щах ада станат за смях. Хайде, сега остана да стискам палци за комшиите и братушките. Но финал Испания - Германия ... може и да стане интересен, но ще ме вълнува съвсем малко повече от баражите за влизане в Б група на Острови Реюнион.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Опалякааа...И аз така - много ми се иска братушките да им го върнат. Сега пак гледах по евроспорт мача с Холндия. Сякаш има надежда. Макар че и т като португалците са зле при статичните положения. Ама пък шпаньолите не центрират, а биат във вратата, така че това е добре. И Колодин ще играе... има шанс.Пък за Германия - Турция, ами как да не викам за комшиите? Играят добре, показват дух. Само ми се иска духа да го показват при 0:0 или като водят, а не да чакат да им вкарат гол, че да се сетят да са духовити.Впрочем на дузпите едно нещо ми направи вшечатление, дали правилно съм забелязал? Рюстю като спаси последната, за миг се изкефи, а после хукна към хърватчето да го успокоява. те другите го емнаха да му се радват, но на мен поне ми се стори, че искаше да му каже нещо? Ако е така, направо шапка му свалям.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Ами браво, ако е така. То спортсмени винаги е имало. Ей го, и Ван Бастен признава, че руснаците тотално са ги надиграли и голям късмет е, че са се добрали до продължения. Те ако знаеха какво ги чака в продълженията, сигурно биха предпочели да не се стига до тях :DFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Ком6ии мазохисти...първо трябва да ги стимулира6 с някой друг гол та да се осъзнаят и по медиите се върти...*Биерхофф се обръ6та към Лъов...иму казва...6ефе крайно време е да ре6им да ли да вкараме първо ние гол на турците... *... ...а RÜŞTÜ винаги е бил голям джентълмен...и при горе споменатата ситуация наистина хукна да уте6ава съперника вместо да се самоизгуби от победата...petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
-
bahricin написа:Ком6ии мазохисти...първо трябва да ги стимулира6 с някой друг гол та да се осъзнаят и по медиите се върти...*Биерхофф се обръ6та към Лъов...иму казва...6ефе крайно време е да ре6им да ли да вкараме първо ние гол на турците... *... ...а RÜŞTÜ винаги е бил голям джентълмен...и при горе споменатата ситуация наистина хукна да уте6ава съперника вместо да се самоизгуби от победата...like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Immortal написа:Цццц, язък комшулар!Бях си купил биричка ЕФЕС, пуснах си Челик... ама няма... мръсен швабен на финал...Пък и програмата на най-интересните места спираше...Швабска им работа.petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар