Уви, Алонсо май няма много шанс за нещо по-сериозно. Обаче спор няма - много добре се отразява присъствието му на Рено. Дано освен като пилот се покаже и мъж и остане и догодина. Тогава с него може и да се борят за победа.Искам пак да видя Култард на подиума или поне в точките.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евро 2008 - прогнози и коментари
Collapse
X
-
Lane Staley написа:Съжалявам за Холандия, по принцип им симпатизирам, но след мача Гърция-Русия братушките ми станаха любимци. Пък и португалчетата си заминаха, въпреки подкрепата от страна на колегата Gantcho, за която му благодаря.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Отдавна не се бях наслаждавал така на футболен мач, както на Русия - Холандия. Това за мен е най-качествения двубой на първенството и един от най-добрите мачове, които аз съм гледал през последните години. Руснаците ми напомниха за "сборная", когато там играеха магьосници като Олег Блохин, Чивадзе, Шангелия, Ринат Дасаев, Протасов, Игор Беланов ...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Отдавна не се бях наслаждавал така на футболен мач, както на Русия - Холандия. Това за мен е най-качествения двубой на първенството и един от най-добрите мачове, които аз съм гледал през последните години. Руснаците ми напомниха за "сборная", когато там играеха магьосници като Олег Блохин, Чивадзе, Шангелия, Ринат Дасаев, Протасов, Игор Беланов ...She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
snake написа:Отдавна не се бях наслаждавал така на футболен мач, както на Русия - Холандия. Това за мен е най-качествения двубой на първенството и един от най-добрите мачове, които аз съм гледал през последните години. Руснаците ми напомниха за "сборная", когато там играеха магьосници като Олег Блохин, Чивадзе, Шангелия, Ринат Дасаев, Протасов, Игор Беланов ...
Коментар
-
gantcho написа:Щастието за едни е нещастие за други!!! Щом те палят руснаците - да ти е честито :D Вкрайна сметка футболът трябва да носи положителни емоции.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:gantcho написа:Щастието за едни е нещастие за други!!! Щом те палят руснаците - да ти е честито :D Вкрайна сметка футболът трябва да носи положителни емоции.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
LiGuru написа:snake написа:Отдавна не се бях наслаждавал така на футболен мач, както на Русия - Холандия. Това за мен е най-качествения двубой на първенството и един от най-добрите мачове, които аз съм гледал през последните години. Руснаците ми напомниха за "сборная", когато там играеха магьосници като Олег Блохин, Чивадзе, Шангелия, Ринат Дасаев, Протасов, Игор Беланов ...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Това е един лаф, нищо лошо няма да познаваш футбола от преди 20години. Просто като споменеш тоя период се сещам как аз гонех топката в Раковски и пак се сещем за тоя лаф на леко пиинали приятели.- Гааа, беаме млади помниш ли....- Га беаме млади, Господ по земята одеше, жените беа лесно достъпни, а нии се занимавахме с любимите си дела... водехме войни.Поздрави.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар