bahricin написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евро 2008 - прогнози и коментари
Collapse
X
-
petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
-
bahricin написа:За ма4а с Германия прогнозата от мен е 50:50...ни6то 4удно и да сме на финал с брату6ките...
Коментар
-
bahricin написа:bahricin написа:bahricin написа::D Мерси и подобнмо пожелавам на НА6İЯ отбор БЪЛГАРİЯ и БРАТЯТА БЪЛГАРİ пак да се наслаждават на такива емоции...както световното в USAФиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
Защо се заяждате с колегата? Самоопределил ли се бил, не знам си какво...Значи това:http://topsport.ibox.bg/news/id_377154673е хубаво и ви кара да сте горди, но ако го направи друг, то веднага става лошо?Един колега в Петък ми обяснява, че щом съм бил за Турция, значи съм бил турчин. Толкова плоска логика... Колкото съм португалец или датчанин, толкова съм и турчин.Не го разбирам този комплекс от турците. Коментирайте си мача, беше страхотен, също както и победата на братушките. Оставете историята на мира. Поне за малко. Ха дано довечера италианците да бият. И ми се иска финалът да е Русия - Турция.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
westdogg написа:wwweb написа:Егати тъпото първенство. Добре, че не го дават по националната телевизия ...N.Y. State of Mind
Коментар
-
еми на показаха ни и жълт картон...уважения към съдиите (модератори)...4естно казвам...неутрал... който е по-добрият на терена...за мен и двата отбора са на6и...въпрос на визия...но не гледам със злоба и към никой друг отбор в това отно6ение...това е спорт...ами след ма4а с холландия как няма да хареса6 русите...А Хиддинг кво да прави 4ове4еца...руснак ли е?аз съм до тук...вси4ко най-хубаво...дай давидим кво6те става ...интерсни работи... :Dpetito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:westdogg написа:wwweb написа:Егати тъпото първенство. Добре, че не го дават по националната телевизия ...
Коментар
-
Извинявам се, но не споделям мнението, че Холандия са с най-голям игрови потенциал. Холандия бяха слаби и неубедителни в групата ни, играеха ... зле. Направиха 2 мача в групите, но не ми се връща да си търся стари посове - още тогава казах, че макар да им симпатизирам ( въпреки, а не заради Ван Бастен като треньор ) не вярвам да станат шампиони. Това, че се стегнаха, имаха късмет в 2 мача и факта, че Италия и Франция са зле, накара някой да помислят мишката за слон. Вчера 11 русначета с вид на заведени в сладкарница комсомолчета направо им разказаха играта. По-точно казано, разказа им я "отрядния председател" :D Както беше казал в едно интервю Аршавин - "Хидинк ще го измисли, ние сме само пионки." Съжалявам за Холандия, по принцип им симпатизирам, но след мача Гърция-Русия братушките ми станаха любимци. Пък и португалчетата си заминаха, въпреки подкрепата от страна на колегата Gantcho, за която му благодаря.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Е, как пък в игрово отношение ще са били най-добрите, след като точно в игрово отношение бяха тотално надиграни, разпиляни, смазани, отнесени и всичко, каквото се сетиш. Не съм виждал по-безпомощен холандски отбор, но точно в това е майсторлъкът, че играеш, колкото ти позволява съперникът - значи безапелационно надиграни точно в игрово отношение и то, един от отборите, славещи се с тоталния футбол.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Довечра ще спечели Италия - това е от ясно по-ясно - калитковците са си калитковци...Обаче аз ще стискам палците и на краката си за Испания - дано успеят да счупят каръка... ДАНО!!!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
wwweb написа:Холандия, вчера, въобще не беше отборът от предните 3 мача. Затова казах, че като излязат от групите, на кое и да е първенство, се преобразяват до неузнаваемост. Русия не беше толкова силна, колкото Холандия не показа това, което наистина може. Но както и да е, въпрос на гледна точкаlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:wwweb написа:Холандия, вчера, въобще не беше отборът от предните 3 мача. Затова казах, че като излязат от групите, на кое и да е първенство, се преобразяват до неузнаваемост. Русия не беше толкова силна, колкото Холандия не показа това, което наистина може. Но както и да е, въпрос на гледна точка
Коментар
-
Добре кво им харесвате на холандците ?????? Само знаят да се бутат и да се спъват ! Ей за тва най-много ги мразя ! Но руснаците заслужаваха победата и си я взеха - Спор няма !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар