Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евро 2008 - прогнози и коментари

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

bahricin написа:
    bahricin написа:
    :D Мерси и подобнмо пожелавам на НА6İЯ отбор БЪЛГАРİЯ и БРАТЯТА БЪЛГАРİ пак да се наслаждават на такива емоции...както световното в USA
    ...Мразя ве4е ...*Завист балканска...*
    май4ин турски роден български...или да ви питам колегите които подкрепят в момента да ре4ем Германия,Йталия,Йспания и др как се самоопределят...а Джон Атанасов как го виждате американец или българин...та работата е малко кофти...имам и спомени пак от едно първенство когато България:Йталия 1:1 завър6иха и лудувахме най малко както сега 1986 бе6е май...ина4е потова време бях и запален Левскар...помня Барзов...Цветков...Б. Михайлов...Го4ев...и др... ааа има6е и ма4 с ЦСКА когато биеха ни с 2:0 а взехме с 2:3 ако несе лъжа... За ма4а с Германия прогнозата от мен е 50:50...ни6то 4удно и да сме на финал с брату6ките...но и да загубят *локумите* се доказаха...жалкото е 4е хубавите *локуми* са или наказани или контузени...да видим пресните кво 6те правят...ами пием ту от мъка ту от радост :D и с много емоции...
    petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

bahricin написа:
      За ма4а с Германия прогнозата от мен е 50:50...ни6то 4удно и да сме на финал с брату6ките...
      Колега ти с тая прогноза много ме замисляш да знаеш, така и така смотаните холендери ме извозиха за пореден път, като гледам прогноза 50:50 се замислям какъв ли ще е ’к’ за 100 вкарани гола в един мач. :D Иначе финал Русия - Турция не е за изпускане, просто усещам как в България скоропостижно ще заминат всичките кочове, кайсиева ракия, не ми се мисли какъв кът ще стане водката..... :D Стискам палци и на двата отбора!

Коментар

bahricin написа:
        bahricin написа:
        bahricin написа:
        :D Мерси и подобнмо пожелавам на НА6İЯ отбор БЪЛГАРİЯ и БРАТЯТА БЪЛГАРİ пак да се наслаждават на такива емоции...както световното в USA
        ...Мразя ве4е ...*Завист балканска...*
        май4ин турски роден български...или да ви питам колегите които подкрепят в момента да ре4ем Германия,Йталия,Йспания и др как се самоопределят...а Джон Атанасов как го виждате американец или българин...та работата е малко кофти...имам и спомени пак от едно първенство когато България:Йталия 1:1 завър6иха и лудувахме най малко както сега 1986 бе6е май...ина4е потова време бях и запален Левскар...помня Барзов...Цветков...Б. Михайлов...Го4ев...и др... ааа има6е и ма4 с ЦСКА когато биеха ни с 2:0 а взехме с 2:3 ако несе лъжа... За ма4а с Германия прогнозата от мен е 50:50...ни6то 4удно и да сме на финал с брату6ките...но и да загубят *локумите* се доказаха...жалкото е 4е хубавите *локуми* са или наказани или контузени...да видим пресните кво 6те правят...ами пием ту от мъка ту от радост :D и с много емоции...
        Аз подкрепям Италия с цялотоси сърце и душа,но когато играят с България сещаш ли се за кого съм?Така че съм се самоопределил.А ти когато играят България-Турция за когоси,може да не отговаряш,май се сещам.Дискусията ви преминава в нежелана посока!Модераторски екип на fiat-bg.org
        Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Защо се заяждате с колегата? Самоопределил ли се бил, не знам си какво...Значи това:http://topsport.ibox.bg/news/id_377154673е хубаво и ви кара да сте горди, но ако го направи друг, то веднага става лошо?Един колега в Петък ми обяснява, че щом съм бил за Турция, значи съм бил турчин. Толкова плоска логика... Колкото съм португалец или датчанин, толкова съм и турчин.Не го разбирам този комплекс от турците. Коментирайте си мача, беше страхотен, също както и победата на братушките. Оставете историята на мира. Поне за малко. Ха дано довечера италианците да бият. И ми се иска финалът да е Русия - Турция.
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

westdogg написа:
            wwweb написа:
            Егати тъпото първенство. Добре, че не го дават по националната телевизия ...
            Абсолютно съм съгласен !!!!!!!!!!! Не може най-добрите отбори(Холандия и Хърватия)да отпаднат по такъв начин...... Тва европейско е пълна пародия. И за още нещо съм съгласен с wwweb- май ще гледаме финал между траидиционнните отбори(Германия и Италия), които грам не заслужват титлата...... Наистина мн жалко за Холандия, подари финала на Италия.... Аз мн искам братушките на вземат титлата, но съм убеден че няма да могат. за това се отричам от това "ЕВРОГЕЙСКО" първенство.
            Момчета вземете се малко в ръце кои са най-добрите отбори?Хърватска отпаднаха абсолютно заслужено. След като не можеш две минути да задържиш резултат, за какъв добър отбор говорим?Холандия?Супер офанзивен потенциал, ама отзад са много зле, факта, че във всеки игран досега мач на това първенство имат допуснат гол, а от братушките и три, го доказва. Първенството затова е интересно, защото отборите са с много изравнени сили вече, а и е хубаво че не се бута на по-силните, а се дават равни възможности на всички да направят пробив. А и ако ми кажете, че Русия е незаслужено на полуфинал все едно не разбирам от футбол.
            N.Y. State of Mind

Коментар

еми на показаха ни и жълт картон...уважения към съдиите (модератори)...4естно казвам...неутрал... който е по-добрият на терена...за мен и двата отбора са на6и...въпрос на визия...но не гледам със злоба и към никой друг отбор в това отно6ение...това е спорт...ами след ма4а с холландия как няма да хареса6 русите...А Хиддинг кво да прави 4ове4еца...руснак ли е?аз съм до тук...вси4ко най-хубаво...дай давидим кво6те става ...интерсни работи... :D
              petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                westdogg написа:
                wwweb написа:
                Егати тъпото първенство. Добре, че не го дават по националната телевизия ...
                Абсолютно съм съгласен !!!!!!!!!!! Не може най-добрите отбори(Холандия и Хърватия)да отпаднат по такъв начин...... Тва европейско е пълна пародия.
                Ако бяха най-добрите отбори - щяха да бият...Аз искам финал Германия - Русия и руснаците да премажат фашистите, също като едно време войната...
                Холандия определено беше и е най-добрия отбор в игрово отношение. Не знам какво им става като минат групите ... тва е всеки път. И с тях си късам нервите като БГ националите по волейбол - трепат всичко и точно когато трябва да бият, те се сковават и си го отнасят. Нямам думи ...Май им трябва не треньор по футбол, а психолог

Коментар

Извинявам се, но не споделям мнението, че Холандия са с най-голям игрови потенциал. Холандия бяха слаби и неубедителни в групата ни, играеха ... зле. Направиха 2 мача в групите, но не ми се връща да си търся стари посове - още тогава казах, че макар да им симпатизирам ( въпреки, а не заради Ван Бастен като треньор ) не вярвам да станат шампиони. Това, че се стегнаха, имаха късмет в 2 мача и факта, че Италия и Франция са зле, накара някой да помислят мишката за слон. Вчера 11 русначета с вид на заведени в сладкарница комсомолчета направо им разказаха играта. По-точно казано, разказа им я "отрядния председател" :D Както беше казал в едно интервю Аршавин - "Хидинк ще го измисли, ние сме само пионки." Съжалявам за Холандия, по принцип им симпатизирам, но след мача Гърция-Русия братушките ми станаха любимци. Пък и португалчетата си заминаха, въпреки подкрепата от страна на колегата Gantcho, за която му благодаря.

Коментар

Е, как пък в игрово отношение ще са били най-добрите, след като точно в игрово отношение бяха тотално надиграни, разпиляни, смазани, отнесени и всичко, каквото се сетиш. Не съм виждал по-безпомощен холандски отбор, но точно в това е майсторлъкът, че играеш, колкото ти позволява съперникът - значи безапелационно надиграни точно в игрово отношение и то, един от отборите, славещи се с тоталния футбол.
                    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Холандия, вчера, въобще не беше отборът от предните 3 мача. Затова казах, че като излязат от групите, на кое и да е първенство, се преобразяват до неузнаваемост. Русия не беше толкова силна, колкото Холандия не показа това, което наистина може. Но както и да е, въпрос на гледна точка

Коментар

Довечра ще спечели Италия - това е от ясно по-ясно - калитковците са си калитковци...Обаче аз ще стискам палците и на краката си за Испания - дано успеят да счупят каръка... ДАНО!!!
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

wwweb написа:
                          Холандия, вчера, въобще не беше отборът от предните 3 мача. Затова казах, че като излязат от групите, на кое и да е първенство, се преобразяват до неузнаваемост. Русия не беше толкова силна, колкото Холандия не показа това, което наистина може. Но както и да е, въпрос на гледна точка
                          То това е като с оптимиста и песимиста. Не е показала или руснаците не са дали да покаже - наистина въпрос на гледна точка. Обаче ако си забелязал холандците все така правят - ще изиграят един или два добри мача и после... Спомняш ли си последното световно какво чудо беше мача им с Португалия. Аз тукмо си викам - ей сега ще има хубав мач, а то какво? Гладиатор 2, само дето на правоъгълна арена. През ’98ма май беше, пак се изложиха глупаво. Но според мен проблемът там е Ван Бастен. Обаче толкова голови положения колкото руснаците създадоха в 3 мача ( с Испания не го гледах, затова не го включвам ) - с Гърция ( а знаем те каква защита имат ), Швция и Холандия ( имаха допуснат 1 гол в групите ), не мисля, че е създавал друг отбор на това първенство. Наистина съм възхитен - или на русначетата са им обещали премията във вид на водка, или най-после наследниците на Блохин, Беланов и Дасаев се появиха.

Коментар

Lane Staley написа:
                            wwweb написа:
                            То това е като с оптимиста и песимиста. Не е показала или руснаците не са дали да покаже - наистина въпрос на гледна точка. Обаче ако си забелязал холандците все така правят - ще изиграят един или два добри мача и после... Спомняш ли си последното световно какво чудо беше мача им с Португалия. Аз тукмо си викам - ей сега ще има хубав мач, а то какво? Гладиатор 2, само дето на правоъгълна арена. През ’98ма май беше, пак се изложиха глупаво. Но според мен проблемът там е Ван Бастен. Обаче толкова голови положения колкото руснаците създадоха в 3 мача ( с Испания не го гледах, затова не го включвам ) - с Гърция ( а знаем те каква защита имат ), Швция и Холандия ( имаха допуснат 1 гол в групите ), не мисля, че е създавал друг отбор на това първенство. Наистина съм възхитен - или на русначетата са им обещали премията във вид на водка, или най-после наследниците на Блохин, Беланов и Дасаев се появиха.
                            Е и аз това казвам Играят и когато наистина трябва да победят се изгалат. Винаги е било така и ми късат нервите на всяко първенство Не знам какъв им е проблемът, но трябва да мислят и за мачовете след групите. Аз видях един изключително скован холандски отбор вчера

Коментар

Добре кво им харесвате на холандците ?????? Само знаят да се бутат и да се спъват ! Ей за тва най-много ги мразя ! Но руснаците заслужаваха победата и си я взеха - Спор няма !
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Айде успех на Алонсо! Не мога да им мисля на тия мачове :D Надявам се Русия и Турция да са на финал, че 1:0 за Германия не ми се гледа :P Да погледаме нещо, което не е гледано досега :D

Коментар

Working...
                                X