Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евро 2008 - прогнози и коментари

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

:D Мерси и подобнмо пожелавам на НА6İЯ отбор БЪЛГАРİЯ и БРАТЯТА БЪЛГАРİ пак да се наслаждават на такива емоции...както световното в USA
    petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

bahricin написа:
      :D Мерси и подобнмо пожелавам на НА6İЯ отбор БЪЛГАРİЯ и БРАТЯТА БЪЛГАРİ пак да се наслаждават на такива емоции...както световното в USA
      ...Мразя ве4е ...*Завист балканска...*
      petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

bicho1976 написа:
        westdogg написа:
        bicho1976 написа:
        Всички на крака световният шампион(европейски0се измъкна от най-трудното,сега са самопо един мач,кой ще ги спре!Красотата ще победи не само на терена но и по трибуните.Сега вече оценявам отсъствието на Англия,онзи тюмбел Руни и неговата трътла .Това е ...страната с най-готиният футбол,с най-готините мадами и най-готините коли.FORZA ITALIA!!!!p.s Аз предупредих по горе да не отписвате пичовете,но това си е за ваша сметка .
        Италия е обречена, ако не Испания, Холандия ще ги изхвърли на полуфинала Иначе холандците излязоха големи пичове, дадоха път на Италия... Биха Румъния като на тренировка, и то с резервния състав... смех смех Не виждам отбор който да ги спре
        Холандия и Испания са много стойностни отбори,имат и супер футболисти,но тук става въпрос за един мач(елиминации).На всяко голямо първенство са фаворити но само докато излязат от групите,мисля че и двата отбора ще са до тук.С наивност и желание не се печелят първенства,трябва тактическа дисциплина и опит какъвто притежават Италия и мисля Швеция(според мен теса на четвъртфинали)
        Холандия европейски.....да ама не,ще трябва да почакат,но и аз не знам колко.Финала май започва да става ясен :Германия-Италия.А колегата от Бурса да си хапва локума и да гледа да нему паднат пломбите дето в България са му ги правили ,когато Швабите ги сгазят.P.SПодивявам когато нашите ,,сънародници’’говорещи на майчин език след победа на Турция казват ,,видяли наште кво напрайха"’Нищо против Турция,ама се самоопределете бе!!!
        Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

noriaga написа:
          Имам лошото предчувствие, че братушките ще елиминират Холандия....
          Лош пророк съм.... Ама си е заслужено, направо ги смазаха руснаците
          Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

И кой сега е номер 1. :D :D :D
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Честито! И третият балон се спука. Страшна игра на руснаците! Не се сещам в съзнателното ми гледане на футбол, а то е от 81-82 година, като имам бегли спомени и от 78, накой да е мачкал така холандците. Ако пък руснаците бяха по-съсредоточени в завършващата фаза и на вратата на холандците да не беше Ван дер Сар, лалетата можеха да станат за посмешище. В защита бяха тотално разпиляни и не знаеха къде се намират. Михалчо трябваше да даде и 1000% дузпа. Грехота щеше да е, ако се беше стигнало до дузпи. Хайде, утре стискам палци и за Италия, че и последният противен отбор да си ходи.
              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Егати тъпото първенство. Добре, че не го дават по националната телевизия ...

Коментар

Абе Руснаците имат всички шансове да станат шампиони всички отхвърляха Зенит и кво стана ??? биха сички
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Е, кои всички са отхвърляли Зенит? Те прегазиха всички в турнира. Може някои от "капацитетите" коментатори, ама аз гледам мачовете с намален звук, защото глупостите ми идват в повече. :D

Коментар

wwweb написа:
                      Абсолютно съм съгласен !!!!!!!!!!! Не може най-добрите отбори(Холандия и Хърватия)да отпаднат по такъв начин...... Тва европейско е пълна пародия. И за още нещо съм съгласен с wwweb- май ще гледаме финал между траидиционнните отбори(Германия и Италия), които грам не заслужват титлата...... Наистина мн жалко за Холандия, подари финала на Италия.... Аз мн искам братушките на вземат титлата, но съм убеден че няма да могат. за това се отричам от това "ЕВРОГЕЙСКО" първенство.
                      Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

sugarboy написа:
                        Честито! И третият балон се спука. Страшна игра на руснаците! Не се сещам в съзнателното ми гледане на футбол, а то е от 81-82 година, като имам бегли спомени и от 78, накой да е мачкал така холандците. Ако пък руснаците бяха по-съсредоточени в завършващата фаза и на вратата на холандците да не беше Ван дер Сар, лалетата можеха да станат за посмешище. В защита бяха тотално разпиляни и не знаеха къде се намират. Михалчо трябваше да даде и 1000% дузпа. Грехота щеше да е, ако се беше стигнало до дузпи. Хайде, утре стискам палци и за Италия, че и последният противен отбор да си ходи.
                        Абе братле как може да стискаш палци за тия СМЕШНИЦИ. Падат от Холандия с 3:0, не могат да бият Румъния , дето Холандия ги направи за смях с резервите... и накрая квооооо? тря те да са шаппиони??????????? заслужават ли го ????????? За пореден път казвам- нема такова ГЕЙСКО шоу
                        Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

westdogg написа:
                          wwweb написа:
                          Абсолютно съм съгласен !!!!!!!!!!! Не може най-добрите отбори(Холандия и Хърватия)да отпаднат по такъв начин...... Тва европейско е пълна пародия.
                          Ако бяха най-добрите отбори - щяха да бият...Аз искам финал Германия - Русия и руснаците да премажат фашистите, също като едно време войната...
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Това е шампионатът на треньорите. Нямам друго обяснение. Единственото логично от тук нататък е Турция да победи.

Коментар

Определено руснаците показват най-атрактивния футбол, не можах да повярвам че вчера играеха "лалетата" - много слаби.Имах някой лев в картата и ги заложих на финал Германия - Русия на коеф. 3.25. Според мен Германия ще спечели, но пък коеф за тях е супер малък 2.62.
                              Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

westdogg написа:
                                Не може най-добрите отбори(Холандия и Хърватия)да отпаднат по такъв начин...
                                Щом са отпаднали, значи не са най-добрите. И по какъв начин отпаднаха Холандия? По най-убедителен и само могат да се благодарят на руснаците за неумението им да вкарват. Още веднъж се показа, че не е най-важното да биеш наред в групата, тука си има тактика. При така стеклите се обстоятелства, вече наистина няма да имам нищо против Русия да стане шампион, защото показва най-атрактивния футбол. Върнаха го тъпкано на лалетата за 1988 година.

Коментар

Working...
                                X