:D Мерси и подобнмо пожелавам на НА6İЯ отбор БЪЛГАРİЯ и БРАТЯТА БЪЛГАРİ пак да се наслаждават на такива емоции...както световното в USA
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евро 2008 - прогнози и коментари
Collapse
X
-
petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
-
bahricin написа::D Мерси и подобнмо пожелавам на НА6İЯ отбор БЪЛГАРİЯ и БРАТЯТА БЪЛГАРİ пак да се наслаждават на такива емоции...както световното в USApetito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
-
bicho1976 написа:westdogg написа:bicho1976 написа:Всички на крака световният шампион(европейски0се измъкна от най-трудното,сега са самопо един мач,кой ще ги спре!Красотата ще победи не само на терена но и по трибуните.Сега вече оценявам отсъствието на Англия,онзи тюмбел Руни и неговата трътла .Това е ...страната с най-готиният футбол,с най-готините мадами и най-готините коли.FORZA ITALIA!!!!p.s Аз предупредих по горе да не отписвате пичовете,но това си е за ваша сметка .Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
Честито! И третият балон се спука. Страшна игра на руснаците! Не се сещам в съзнателното ми гледане на футбол, а то е от 81-82 година, като имам бегли спомени и от 78, накой да е мачкал така холандците. Ако пък руснаците бяха по-съсредоточени в завършващата фаза и на вратата на холандците да не беше Ван дер Сар, лалетата можеха да станат за посмешище. В защита бяха тотално разпиляни и не знаеха къде се намират. Михалчо трябваше да даде и 1000% дузпа. Грехота щеше да е, ако се беше стигнало до дузпи. Хайде, утре стискам палци и за Италия, че и последният противен отбор да си ходи.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Абе Руснаците имат всички шансове да станат шампиони всички отхвърляха Зенит и кво стана ??? биха сичкиAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
wwweb написа:Егати тъпото първенство. Добре, че не го дават по националната телевизия ...Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
sugarboy написа:Честито! И третият балон се спука. Страшна игра на руснаците! Не се сещам в съзнателното ми гледане на футбол, а то е от 81-82 година, като имам бегли спомени и от 78, накой да е мачкал така холандците. Ако пък руснаците бяха по-съсредоточени в завършващата фаза и на вратата на холандците да не беше Ван дер Сар, лалетата можеха да станат за посмешище. В защита бяха тотално разпиляни и не знаеха къде се намират. Михалчо трябваше да даде и 1000% дузпа. Грехота щеше да е, ако се беше стигнало до дузпи. Хайде, утре стискам палци и за Италия, че и последният противен отбор да си ходи.Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
westdogg написа:wwweb написа:Егати тъпото първенство. Добре, че не го дават по националната телевизия ...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
westdogg написа:Не може най-добрите отбори(Холандия и Хърватия)да отпаднат по такъв начин...Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар