Е колега да не мислиш, че аз съм 6 метра. Висок съм точно 1.76 и тежа 90 кг....:D Истината е че достатъчно дълго време съм се занимавал с футбол и съм се убедил, че това е една колектива игра при която успеха идва при наличието на комбинативни полеви играчи. Не става въпрос тук за ръст, а за това да можеш да печелиш единоборства. Нека видим един роден футболист Бадема, техничар човека, има скоростна техника, отличен пас и голов нюх.... е да ама всичко това не помага на отбора когато топката е в противника, в един момент се получава, че враго атакува с 4 човека, а Локото (ЦСКА) имат огромна дупка в центъра, което всъщност се наблюдаваше и в Левски с играта на Кривия, който му трябваше един опорен за да го крие.....(Легендата)...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евро 2008 - прогнози и коментари
Collapse
X
-
LiGuru написа:Е колега да не мислиш, че аз съм 6 метра. Висок съм точно 1.76 и тежа 90 кг....:D Истината е че достатъчно дълго време съм се занимавал с футбол и съм се убедил, че това е една колектива игра при която успеха идва при наличието на комбинативни полеви играчи. Не става въпрос тук за ръст, а за това да можеш да печелиш единоборства. Нека видим един роден футболист Бадема, техничар човека, има скоростна техника, отличен пас и голов нюх.... е да ама всичко това не помага на отбора когато топката е в противника, в един момент се получава, че враго атакува с 4 човека, а Локото (ЦСКА) имат огромна дупка в центъра, което всъщност се наблюдаваше и в Левски с играта на Кривия, който му трябваше един опорен за да го крие.....(Легендата)...like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
един въпрос имам от началото на европейското... какво означава, или с каква цел е надписа РЕСПЕКТ - демек уважение както го разбирам аз - на ръкавите на всички футбалери... има го на секъв тип фланелки - пума, адидас, найки...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Lane Staley написа:LiGuru написа:Е колега да не мислиш, че аз съм 6 метра. Висок съм точно 1.76 и тежа 90 кг....:D Истината е че достатъчно дълго време съм се занимавал с футбол и съм се убедил, че това е една колектива игра при която успеха идва при наличието на комбинативни полеви играчи. Не става въпрос тук за ръст, а за това да можеш да печелиш единоборства. Нека видим един роден футболист Бадема, техничар човека, има скоростна техника, отличен пас и голов нюх.... е да ама всичко това не помага на отбора когато топката е в противника, в един момент се получава, че враго атакува с 4 човека, а Локото (ЦСКА) имат огромна дупка в центъра, което всъщност се наблюдаваше и в Левски с играта на Кривия, който му трябваше един опорен за да го крие.....(Легендата)...
Коментар
-
LiGuru написа:Kак бе колега аз за това ти го давам за пример щото ми се нравеше играта му, но и това, че не успя в голям отбор е поради ръста му и това, че не може да играе в защита, което е задължително за полузащитник в днешните футболни условия...like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
noriaga написа:Имам лошото предчувствие, че братушките ще елиминират Холандия....like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
За ръста във футбола..., в съвременния футбол трябва да си наистина гениален играч като Деко или Меси например, за да пробиеш въпреки ниския ръст. В миналото, когато футбола не беше толкова силов, беше по-лесно за дребосъци като Марадона, Ромарио, Ален Жирес, които не се отличаваха с никакви ръстови или атлетически данни. Дори Марадона още като футболист беше мързелив и пълен, но това не му пречеше, защото той беше един от малкото гении във футбола. Не знам дали помните Начко Михайлов, около 100 кг, не мисля, че повече от 1,70 м и въпреки това също беше фантастичен, иситинска наслада изпитвах от играта му, помня, когато сам победи Монако.Отбори със здрава защита и поне няколко футболисти с ръст над 1.85 м - това е съвременния футбол.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Когато си добър ръстът няма особено значение. Този е близо до определението гений:http://www.youtube.com/watch?v=PGBnw...=relatedАко изгледате, ще видите, че почти няма единоборства тяло в тяло.И кой не харесва футбола игран по този начин? И кой предпочита да гледа Сендерос, Макелеле или Крауч пред Коща?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Виж аз те разбирам какво имаш предвид, но това не е футбола...Верно е има гении, които при решен мач си позволяват подобни волности, естествено има и вълнуващи попадения плод на моментен прилив на гениалност. Но виж това http://www.vbox7.com/play:f06703e7ht...af6c60Това за мен е футбола, тактика, мощ, борба за всяка топка.....
Коментар
-
LiGuru написа:Виж аз те разбирам какво имаш предвид, но това не е футбола...LiGuru написа:Това за мен е футбола, тактика, мощ, борба за всяка топка.....like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар