Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евро 2008 - прогнози и коментари

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е колега да не мислиш, че аз съм 6 метра. Висок съм точно 1.76 и тежа 90 кг....:D Истината е че достатъчно дълго време съм се занимавал с футбол и съм се убедил, че това е една колектива игра при която успеха идва при наличието на комбинативни полеви играчи. Не става въпрос тук за ръст, а за това да можеш да печелиш единоборства. Нека видим един роден футболист Бадема, техничар човека, има скоростна техника, отличен пас и голов нюх.... е да ама всичко това не помага на отбора когато топката е в противника, в един момент се получава, че враго атакува с 4 човека, а Локото (ЦСКА) имат огромна дупка в центъра, което всъщност се наблюдаваше и в Левски с играта на Кривия, който му трябваше един опорен за да го крие.....(Легендата)...

Коментар

Холандците са европейски.
      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

LiGuru написа:
        Е колега да не мислиш, че аз съм 6 метра. Висок съм точно 1.76 и тежа 90 кг....:D Истината е че достатъчно дълго време съм се занимавал с футбол и съм се убедил, че това е една колектива игра при която успеха идва при наличието на комбинативни полеви играчи. Не става въпрос тук за ръст, а за това да можеш да печелиш единоборства. Нека видим един роден футболист Бадема, техничар човека, има скоростна техника, отличен пас и голов нюх.... е да ама всичко това не помага на отбора когато топката е в противника, в един момент се получава, че враго атакува с 4 човека, а Локото (ЦСКА) имат огромна дупка в центъра, което всъщност се наблюдаваше и в Левски с играта на Кривия, който му трябваше един опорен за да го крие.....(Легендата)...
        Чак 6 не, ама около 4,70 си те представях. Защо отдаваш недобрата игра в защита на Бадема на ръста му? Датчаните преди няколко години имаха един защитник Хайнце, беше е*аси дребосъка, но много подвижен, с добър поглед и хъс.Абе дано довечера комшиите ми оправят настроението.
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

един въпрос имам от началото на европейското... какво означава, или с каква цел е надписа РЕСПЕКТ - демек уважение както го разбирам аз - на ръкавите на всички футбалери... има го на секъв тип фланелки - пума, адидас, найки...
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Lane Staley написа:
            LiGuru написа:
            Чак 6 не, ама около 4,70 си те представях. Защо отдаваш недобрата игра в защита на Бадема на ръста му? Датчаните преди няколко години имаха един защитник Хайнце, беше е*аси дребосъка, но много подвижен, с добър поглед и хъс.Абе дано довечера комшиите ми оправят настроението.
            Kак бе колега аз за това ти го давам за пример щото ми се нравеше играта му, но и това, че не успя в голям отбор е поради ръста му и това, че не може да играе в защита, което е задължително за полузащитник в днешните футболни условия...

Коментар

Навремето когато бихме Германия в Америка един немски футболист каза за Киряков/ а той беше един дребосък / : тоя футболист нито можеш да го прескочиш ,нито да минеш под него .Той е едно шило дето се вре навсякъде . :D :D
              Фиат Панда 1.2 2006година
              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

LiGuru написа:
                Kак бе колега аз за това ти го давам за пример щото ми се нравеше играта му, но и това, че не успя в голям отбор е поради ръста му и това, че не може да играе в защита, което е задължително за полузащитник в днешните футболни условия...
                Това, че му е попречил ръста са, меко казано неверни. Как на други не им пречи? Бадема беше добър за А група, но за голям отбор никога не е бил. Колкото и да ми беше симпатичен и на мен, просто...Ами просто прочети последното изречение от подписа ми. То казва доста.

Коментар

Имам лошото предчувствие, че братушките ще елиминират Холандия....
                  Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

noriaga написа:
                    Имам лошото предчувствие, че братушките ще елиминират Холандия....
                    Не е лошо, не е...Дано се сбъдне. Макар да ме съмнява - този 19ката изтърва повече и от Бербатов и Домовчийски взети заедно.Иначе ме кефи - бърс и техничен, умее да се пласира. Подозирам, че ще го вземат в голям отбор.

Коментар

За ръста във футбола..., в съвременния футбол трябва да си наистина гениален играч като Деко или Меси например, за да пробиеш въпреки ниския ръст. В миналото, когато футбола не беше толкова силов, беше по-лесно за дребосъци като Марадона, Ромарио, Ален Жирес, които не се отличаваха с никакви ръстови или атлетически данни. Дори Марадона още като футболист беше мързелив и пълен, но това не му пречеше, защото той беше един от малкото гении във футбола. Не знам дали помните Начко Михайлов, около 100 кг, не мисля, че повече от 1,70 м и въпреки това също беше фантастичен, иситинска наслада изпитвах от играта му, помня, когато сам победи Монако.Отбори със здрава защита и поне няколко футболисти с ръст над 1.85 м - това е съвременния футбол.
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Много добра игра на немците снощи, Швайнщайгер явно е навлязал в ритъма. Балак както винаги най-добрия играч.А за РоналдитУ <-- хахаха Много ми е противен с неговите симулации
                        Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

Не съм фен на португалците, ама на немците пък хич не съм. Ако Холандия не стигне до финал, аз финал няма да гледам. Резултат 1:0 след изцяло защитна игра и на двата отбора (Германия и може би Италия) ... не мерси!

Коментар

Когато си добър ръстът няма особено значение. Този е близо до определението гений:http://www.youtube.com/watch?v=PGBnw...=relatedАко изгледате, ще видите, че почти няма единоборства тяло в тяло.И кой не харесва футбола игран по този начин? И кой предпочита да гледа Сендерос, Макелеле или Крауч пред Коща?

Коментар

Виж аз те разбирам какво имаш предвид, но това не е футбола...Верно е има гении, които при решен мач си позволяват подобни волности, естествено има и вълнуващи попадения плод на моментен прилив на гениалност. Но виж това http://www.vbox7.com/play:f06703e7ht...af6c60Това за мен е футбола, тактика, мощ, борба за всяка топка.....

Коментар

LiGuru написа:
                                Виж аз те разбирам какво имаш предвид, но това не е футбола...
                                Е, за мен е това. Това е което искам да гледам и което ни кара "дъ мичтайми" както казва един твой любимец.Това за мен е истиснкия футбол. Или поне такъв какъвто искам да бъде.
                                LiGuru написа:
                                Това за мен е футбола, тактика, мощ, борба за всяка топка.....
                                Донякъде те разбирам. И в тактиката, като плод на човешката мисъл си има чар. Всеки е прав за себе си. Но ако приемем, че футболът е като живота, аз харесвам интелекта у хората. Макар да съм съгласен с руската поговорка "Където има сила ум не трябва" :D Хйаде сега да стискаме палци на комшиите.

Коментар

Working...
                                X