Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евро 2008 - прогнози и коментари

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

LiGuru написа:
    ...спорт на единоборства в който 65 кг. момченца нямат място...
    Това са само част от нещата, които развалят футбола... за другите се досещате.
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

[quote="LiGuru"]
      Lane Staley написа:
      Това не е техника, това е анти футбол и за такива работи у махалата се яде бой. Футбола е колективен, мъжки и динамичен спорт, спорт на единоборства в който 65 кг. момченца нямат място...А м/у другото на Роналдо според визията много би му тичало едно GTI ....
      Кажи го за хокея и ще се съглася. Искаш отбор от 11 Ян Колеровци ли? Искаш ли да изредя всички "дербосъци" които са правили смешни цели отбори? Любимият ми португалски футболист беше "дребния" ( ръст 1,80 ) Руй Коща. Мисълта ми е, че ги смяташ за дребни защото са португалци, но не е точно така. Колегата NEOSI ще ти обясни за евристиката Колега SNAKE Пребен Елкер ми беше любимият футболист като малък. Имах изрязана една негова снимка от Старт май беше... Имаш една бира от мен Така като се замисля, в сборната ми 11тица има 3 ма датчани ( редактирано ) - Шмайхел, Михаел Лаудруп и ЕлкерМачът - според мен Португалия ще победи. Да речем 3:1Сега обличам фланелката на Португалия и: Viva Portugal!!!!
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

[quote="Lane Staley"]
        LiGuru написа:
        Lane Staley написа:
        Това не е техника, това е анти футбол и за такива работи у махалата се яде бой. Футбола е колективен, мъжки и динамичен спорт, спорт на единоборства в който 65 кг. момченца нямат място...А м/у другото на Роналдо според визията много би му тичало едно GTI ....
        Кажи го за хокея и ще се съглася. Искаш отбор от 11 Ян Колеровци ли? Искаш ли да изредя всички "дербосъци" които са правили смешни цели отбори? Любимият ми португалски футболист беше :дребния" ( ръст 1,80 ) Руй Коща Колега SNAKE Пребен Елкер ми беше любимият футболист като малък. Имах изрязана една негова снимка от Старт май беше... Имаш една бира от мен Така като се замисля, в сборната ми 11тица има 3 ма португалцои - Шмайхел, Михаел Лаудруп и ЕлкерМачът - според мен Португалия ще победи. Да речем 3:1
        Забравяш един аржентински дребосък, чието име почваше с "Мара" и завършваше на "дона". Според колегата той трябва да е антифутболист...Платини и той не беше великан...
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

А не говря за футболисти като Шмайхел, Лаудруп, Балък, Нистел Рой, Бастен, Гулит, Гунди, Сашо Костов,

Коментар

Only Bundesrepublik Deutschland

Коментар

И кво стана сега ... ще гледаме скучен финал Германия-Италия ли?Тия шваби не мога да ги понасям

Коментар

Lane Staley написа:
                Мачът - според мен Португалия ще победи. Да речем 3:1Сега обличам фланелката на Португалия и: Viva Portugal!!!!
                Koлега сменяи фланелките щото мача трябва да е 2:2 в редовното време.... :D
                wwweb написа:
                И кво стана сега ... ще гледаме скучен финал Германия-Италия ли?Тия шваби не мога да ги понасям
                Неее финала е Холандия - Германия

Коментар

НеееНе забравяй мача с Англия на Евро 2000.Типично португалски глупави грешки. Със страх не се играе. Страх ме е от статичните положения, но оставам оптимист. Пък и не съм от хората които си сменят фланелките.

Коментар

Lane Staley написа:
                    Мачът - според мен Португалия ще победи. Да речем 3:1Сега обличам фланелката на Португалия и: Viva Portugal!!!!
                    Е хайде де, продрах се да викам за твоите хора и не върви и не върви... А че няма да е 3:1 вече е сигурно
                    She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Айде събличай фланелката защото резултата е 3:1 но за Германия
                      Фиат Панда 1.2 2006година
                      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Айде Честито на Португалците,стига им толкоз
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Единственото хубаво е, че Сколари си отива.Що за треньор трябва да си да вадиш най-високия си футболист голмайстор в мача щом ще играеш само с центрирания?

Коментар

Lane Staley написа:
                            Единственото хубаво е, че Сколари си отива.Що за треньор трябва да си да вадиш най-високия си футболист голмайстор в мача щом ще играеш само с центрирания?
                            Чекай бе колега, нали ефтин и техничен футбол те радваше... за какво ти е някаква върлина, давай там Деко меко и скупщина от техничери и се надай на грешки в отбраната.....

Коментар

Хайде, честито ми и Дойчланд юбер алес! Балоните взеха един по един да се пукат и логиката да възтържествува. Циганетата шестваха победно в групата и преждевременно си тръгнаха, а тежкотоварните коне(първият гол беше показно за конска тромавост) са пак в четворката.
                              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

LiGuru написа:
                                Lane Staley написа:
                                Чекай бе колега, нали ефтин и техничен футбол те радваше... за какво ти е някаква върлина, давай там Деко меко и скупщина от техничери и се надай на грешки в отбраната.....
                                Много елементарно разсъждаваш. Ти делиш футболистите на 2 типа ли - такива под 1,75, технични и немощни, и такива над 1,75 - стройни, силни, блъскащи със силата на експрес "Слънчев Бряг"?Разбира се, че харесвам технични футболисти. Това с ръста си е твое деление, аз само исках да кажа, че не смятам футбола за игра в която физическата сила носи красотата. Впрочем Сократес е бил над 1,90.Нуно Гомеш, само да ти обясня, щом държиш на това, е висок 1,81, не е колос Просто има отскок и играе добре с глава ( и аз съм 1,75 но мога да пипна баскетболния кош ... )А колкото до грешките в отбрана - немците допуснаха повече грешки, но не бяха фатални. За съжаление се оказах прав, не че беше трудно де, страхувах се от статични положения и 2 гола дойдох именно от такива.

Коментар

Working...
                                X