Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евро 2008 - прогнози и коментари

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Брайтнер и Карл-Хайнц Румениге бяха истински магьосници. Аз много харесвах и един особен футболист Хорст Хрубеш, започнал твърде късно с професионалния футбол, след като е бил забелязан на мачове между работнически отбори. Това бяха истински личности, но не само в Германия, по принцип в европейския футбол в момента почти няма такива.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Така е, не помня играчите които вие с Киро ъф дъ дей изброявате, освен Тони Шумахер и то смътно. И аз мисля,че Фогтс даде началото на една криза, която още не е изживяна, въпреки играния през 2006 полуфинал.Сега е пълно със звезди, но са малко истинските харизматични играчи. Поне според мен. Ей го на Роналдо - страхотен футболист обаче е голям лигльо. Тук ще играя, там ще играя...
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

snake написа:
        Брайтнер и Карл-Хайнц Румениге бяха истински магьосници. Аз много харесвах и един особен футболист Хорст Хрубеш, започнал твърде късно с професионалния футбол, след като е бил забелязан на мачове между работнически отбори. Това бяха истински личности, но не само в Германия, по принцип в европейския футбол в момента почти няма такива.
        Верно е това са хората, които направиха футбола истинско зрелище, да не забравяме и техните добри учители, а и партньори Гордън Бенкс, Ноби Стайлс, Боби Мур, Джими Грийвс, Джеф Хърст, Джак Чарлтън и Боби Чарлтън.По то това време започва и романтичния футбол, като част от бразилската инвазия, която в последствие уби истинското във футбола, появиха се сили. като Италия (истински антифутбол свързан с черно тото... и както винаги с грозен стил) и баш тогава се почва ерата на "тоталния футбол" или по-точно ерата Кройф, един от първите скалпове е на великио Интернационале Милано известен с непопедимото си катаначо....

Коментар

Ще добавя и датските легенди Пребен Елкер и Алан Симонсен, заради които "червения динамит" дълго време ми бяха абсолютни любимци.
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Аре за тая вечер:21:45 ЕП ПОРТУГАЛИЯ - ГЕРМАНИЯ 1-2
            Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

КИМИ написа:
              Аре за тая вечер:21:45 ЕП ПОРТУГАЛИЯ - ГЕРМАНИЯ 1-2
              Тс! мача е 2:2 след продължения 2:4 Ама съм ентусиаст а? :D

Коментар

snake написа:
                Напротив, аз познах всички мачове, даже знам кой ще е и шампиона, защото това първенство вече съм го гледАл. Но естествено няма да ви ги кажа, за да не деля печалбите с никой и после с кеф ще се излежавам в тузарските курорти на слънчева Монголия .
                Виж какво, колега, по света има и други мощни туристически дестинации - Судан, Северна Корея, Зимбабве, Етиопия, Камбоджа и т.н. Та мисълта ми е, можеш да не стоиш постоянно в слънчева Монголия :D А мача довечера:Португалия 2:0 ГерманияТова не е прогноза, а мечтата ми...
                She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

- Всички в отбора на Португалия посочиха именно отбора на Германия за фаворит на Евро 2008, но ето че днес предстои отбора да изиграе 1/4 финалният си мач именно срещу немският тим. Луис Фелипе Сколари даде почивка на основните си футболисти, след като класира тима си с две победи над Турция и Чехия. Срещу отбора на Швейцария, Сколари предпочете тактиката и така загуби с 0-2 от домакините, докато Германия победи Австрия с минималното 0-1, за да се класира до тази фаза на турнира. Лукас Подолски и Торстен Фрингс остават под въпрос, тъй като от лекарския щаб на Германия не са потвърдили, дали двамата ще вземат участие днес. В отбора на Йоахим Лов все още не е ясно кой ще играе в атака, но тима ще трябва добре да обмисли тактиката си, тъй като срещу Хърватска се видя, че има пропуски в отборана. Кристияно Роналдо ще бъде титуляр за Португалия, което всъщност е един коз за португалският тим. Той се намира в отлична форма и до този момент оправда доверието на Сколари. Бастиян Шванщайгер пък почти сигурно ще започне титуляр за Германия, след като отбеляза две попадения до този момент.

Коментар

И двата отбора са ми еднакво неприятни, но тъй като предпочитам техничният футбол, ще стискам палци за португалците.На това първенство останаха два отбора харесвам - Турция и Хърватия. Желая им успех и на двата отбора, като ми се иска Хърватия да е шампион.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                      Lane Staley написа:
                      ...Но вече ги няма онези харизматични играчи като кривокракия Литбарски или Клинсман...
                      Аз ще се върна по-назад... Когато по терена вееше грива Паул Брайтнер, когато райхстага се защитаваше от Тони Шумахер, когато головете вкарваше Румениге... и так дале... Трябва бая да съм позастарял вече, че ги помня тия хорица.... Тогава обичах отбора на Германия... Като, че ли ги разлюбих покрай Берти Фокс - когато им стана треньор...
                      Дам, ама в същото време за Италия бяха Бруно Конти и Паоло Роси!

Коментар

PASSARELLA написа:
                        И двата отбора са ми еднакво неприятни, но тъй като предпочитам техничният футбол, ще стискам палци за португалците.На това първенство останаха два отбора харесвам - Турция и Хърватия. Желая им успех и на двата отбора, като ми се иска Хърватия да е шампион.
                        И за теб ли неразумнии техника се свежда до въртене на едно място и жунглиране на 21 м/у трима зрители.....

Коментар

PASSARELLA написа:
                          Как така? А къде са франсетата? Какво стана с най-силния отбор?Колега LiGuru, а какво е техника? Да не можеш да си спреш топката? Да не може да направиш един свестен финт? Харесва ли ви или не, Португалия са класа над останалите. Казах, че малко ме съмнява, че ще станат шампиони, но е трудно да оспориш силата на отбора.
                          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
                            PASSARELLA написа:
                            Как така? А къде са франсетата? Какво стана с най-силния отбор?Колега LiGuru, а какво е техника? Да не можеш да си спреш топката? Да не може да направиш един свестен финт? Харесва ли ви или не, Португалия са класа над останалите. Казах, че малко ме съмнява, че ще станат шампиони, но е трудно да оспориш силата на отбора.
                            Хоп не така, като цяло знаеш кой са бразилците на Европа, истината е че Португалия има Роналдо, да това е техника... на скорост да спреш 45 метров пас, да пуснеш топката покрай бранител..Да това е Роналдо признавам го. Но като цяло "бразилския" футбол, та дори и в Европа се харектеризира с техника, т.е. самостоятелна игра, множество финтове на малко разстояние от полузащитицните..... Това не е техника, това е анти футбол и за такива работи у махалата се яде бой. Футбола е колективен, мъжки и динамичен спорт, спорт на единоборства в който 65 кг. момченца нямат място...А м/у другото на Роналдо според визията много би му тичало едно GTI ....

Коментар

След тоя мач вече никой няма да си спомня за роналдо- смешналдо и черномръскавите му съотборници портукалчета. :D

Коментар

КИМИ написа:
                                След тоя мач вече никой няма да си спомня за роналдо- смешналдо и черномръскавите му съотборници портукалчета. :D
                                Бе дано Балъков си е наточил чепиците, щото Портокалците са зле с паметта и нищо чудно да са забравили кои са Германия... та знае ли човек...(м/у другото ич не съм фен на немците, нито пък мразя портокли, но обичам истински футбол, а там нито България да ни радва, нито Англия да ни нервира)

Коментар

Working...
                                X