Брайтнер и Карл-Хайнц Румениге бяха истински магьосници. Аз много харесвах и един особен футболист Хорст Хрубеш, започнал твърде късно с професионалния футбол, след като е бил забелязан на мачове между работнически отбори. Това бяха истински личности, но не само в Германия, по принцип в европейския футбол в момента почти няма такива.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евро 2008 - прогнози и коментари
Collapse
X
-
Така е, не помня играчите които вие с Киро ъф дъ дей изброявате, освен Тони Шумахер и то смътно. И аз мисля,че Фогтс даде началото на една криза, която още не е изживяна, въпреки играния през 2006 полуфинал.Сега е пълно със звезди, но са малко истинските харизматични играчи. Поне според мен. Ей го на Роналдо - страхотен футболист обаче е голям лигльо. Тук ще играя, там ще играя...like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
snake написа:Брайтнер и Карл-Хайнц Румениге бяха истински магьосници. Аз много харесвах и един особен футболист Хорст Хрубеш, започнал твърде късно с професионалния футбол, след като е бил забелязан на мачове между работнически отбори. Това бяха истински личности, но не само в Германия, по принцип в европейския футбол в момента почти няма такива.
Коментар
-
snake написа:Напротив, аз познах всички мачове, даже знам кой ще е и шампиона, защото това първенство вече съм го гледАл. Но естествено няма да ви ги кажа, за да не деля печалбите с никой и после с кеф ще се излежавам в тузарските курорти на слънчева Монголия .She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
- Всички в отбора на Португалия посочиха именно отбора на Германия за фаворит на Евро 2008, но ето че днес предстои отбора да изиграе 1/4 финалният си мач именно срещу немският тим. Луис Фелипе Сколари даде почивка на основните си футболисти, след като класира тима си с две победи над Турция и Чехия. Срещу отбора на Швейцария, Сколари предпочете тактиката и така загуби с 0-2 от домакините, докато Германия победи Австрия с минималното 0-1, за да се класира до тази фаза на турнира. Лукас Подолски и Торстен Фрингс остават под въпрос, тъй като от лекарския щаб на Германия не са потвърдили, дали двамата ще вземат участие днес. В отбора на Йоахим Лов все още не е ясно кой ще играе в атака, но тима ще трябва добре да обмисли тактиката си, тъй като срещу Хърватска се видя, че има пропуски в отборана. Кристияно Роналдо ще бъде титуляр за Португалия, което всъщност е един коз за португалският тим. Той се намира в отлична форма и до този момент оправда доверието на Сколари. Бастиян Шванщайгер пък почти сигурно ще започне титуляр за Германия, след като отбеляза две попадения до този момент.Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Lane Staley написа:...Но вече ги няма онези харизматични играчи като кривокракия Литбарски или Клинсман...
Коментар
-
PASSARELLA написа:И двата отбора са ми еднакво неприятни, но тъй като предпочитам техничният футбол, ще стискам палци за португалците.На това първенство останаха два отбора харесвам - Турция и Хърватия. Желая им успех и на двата отбора, като ми се иска Хърватия да е шампион.
Коментар
-
PASSARELLA написа:И двата отбора са ми еднакво неприятни, но тъй като предпочитам техничният футбол, ще стискам палци за португалците.На това първенство останаха два отбора харесвам - Турция и Хърватия. Желая им успех и на двата отбора, като ми се иска Хърватия да е шампион.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:PASSARELLA написа:И двата отбора са ми еднакво неприятни, но тъй като предпочитам техничният футбол, ще стискам палци за португалците.На това първенство останаха два отбора харесвам - Турция и Хърватия. Желая им успех и на двата отбора, като ми се иска Хърватия да е шампион.
Коментар
-
КИМИ написа:След тоя мач вече никой няма да си спомня за роналдо- смешналдо и черномръскавите му съотборници портукалчета. :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар