Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евро 2008 - прогнози и коментари

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Победният гол беше от чиста засада, ама съдията през целия мач се мъчеше да е център на внимание.
    засада ама друг път и аз тъй си мислех, ама после на коментара като го спряха и дадоха на каданс се видя че няма засада...п.п. аз мислех на 70 - тата минута да влизам да се къпя... да ама турците вкараха за 2 на 1 и стана интересно п.п. 2 - Кире, след Пешо Василев всеки водещ ще ти се види симпатичен
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Е, то в сравнение с безкрайната говорилня на Пепи Василев, когото аз още от времето, когато се опита да си присвои репликата на Мичмана, че Господ е българин, съм го нарекъл "пъпеша", много народ ще ти се сторят по-приемливи. А иначе откъм грамотност има какво да се желае - много дразнят с ударенията на поляците, чехите и особено на руснака СЕмак - как няма никакъв усет за езика, че да го обърне и да го произнесе по естествения начин - СемАк.
      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

donnna написа:
        Победният гол беше от чиста засада, ама съдията през целия мач се мъчеше да е център на внимание.
        засада ама друг път и аз тъй си мислех, ама после на коментара като го спряха и дадоха на каданс се видя че няма засада...
        Да, прав си, няма засада.

Коментар

Прав си, сега го видях по-подробно, значи и аз съм ходил да се къпя по това време :D

Коментар

Lane Staley написа:
            А Волкан каква глупост направи, че не дадоха добре? Удари някого при спряна игра ли? Кой ви е втори вратар? Бива ли го?
            бутна Колер, също както Швайнщайгераз мачовете ги гледам по ARD/ZDF16:9, прекрасна картина, Dolby Digital звук
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Аха, ясно. Значи си го е залужил.Дано резервата да става, че... Много ме кефи как играят комшиите като включат на бързи обороти. Натискът им не беше хаотичен, опитваха се да мачкат, но не на юруш. Малко ме дразни, че са грубички понякога, ама нейсе. Проблемът им според мен е, че могат да играят само по два начина - вяло като първото полувреме и бързо както през второто. А нямат сили за 9 минути като второто.Довечера какво предстои? Да гледаме как немците си отиват?
              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
                Довечера какво предстои? Да гледаме как немците си отиват?
                Ако има Господ, точно това предстои За съжаление, те са замесени от едно тесто с австрийците - куци и бездарни тежковозни коне. И австрийците са малко по-безидейни, което е лошо - Германците определено имат шанс
                She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

австрийците - куци и бездарни тежковозни коне. И австрийците са малко по-безидейни, което е лошо - Германците определено имат шанс
                  аз тая една надеждица - че тоя път австрийците ще си вкарат положенията, които изстърваха в началото на мача с Полша....п.п. ако можеше от тази група да се класира само 1 отбор... те другите и без това не стават...
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Абе... по-добре Германия отколкото Полша или Австрия. И двата отбора са обида за футбола. Пък после да стискаме палци на португалчетата. Вчера направиха пари от залози, сега остава да поиграят малко.

Коментар

[quote="bahricin"]
                      Princo написа:
                      Швейцария 2-0 Португалия
                      Мерси...вторият вратар е Rüştü Reçber и има кариера...ако помните световното в Кореа...много е добър но малко възрастен...това на Волкан не му е първата издънка мисля 4е Терим 6те го яката...ина4е е много добър вратар...това за трепереното ...става дума за ком6иите ...не от страх разбирасе... а от високото напрежение на самия ма4...думата не е то4ния израз но както и дае нали разбирате...все пак и БЪЛГАРİЯ e билa 4 на световно първенство... колегите които са по възрастни знаят за какви емоции иде ре4
                      petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

bahricin написа:
                        bahricin написа:
                        Princo написа:
                        Швейцария 2-0 ПортугалияТурция 3-2 Чехия
                        :D :D :D Абе няма такова 4удо...2:0 и 2:3 1 полувреме умряхме 2 пък ... :D :D :D :D :D просто нямам думи цял народ трепери от незнам какво да кажа...
                        Колега честото!!!!!!!!!Ама ми скъсахте нервите! Тъкмо след първото полувреме се чудех къде остана онзи турски отбор, който ме кефеше... Второто обаче бяхте страхотни. Леле, тоз Нихат ми изпълни душата - в 85тата минута, резултатът още 2:1, Казъм май беше, центрира калпаво и се ядосваше, а камерите дават Нихат като му прави знаци "Спокойно, успокой нещата...", все едно си знаеше човека, че след малко ще вкара два парцала... А Волкан каква глупост направи, че не дадоха добре? Удари някого при спряна игра ли? Кой ви е втори вратар? Бива ли го?
                        Мерси...вторият вратар е Rüştü Reçber и има кариера...ако помните световното в Кореа...много е добър но малко възрастен...това на Волкан не му е първата издънка мисля 4е Терим 6те го яката...ина4е е много добър вратар...това за трепереното ...става дума за ком6иите ...не от страх разбирасе... а от високото напрежение на самия ма4...думата не е то4ния израз но както и дае нали разбирате...все пак и БЪЛГАРİЯ e билa 4 на световно първенство... колегите които са по възрастни знаят за какви емоции иде ре4 [/quote]Рюстю го нам. Как иначе. Нали излизаше намацан като индианец на мачовете Впрочем преди мача с Португалия го дадоха като се прегръща с Деко. Къде ли са играли заедно?

Коментар

От BARCELONA бе6е май..
                          petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

Всички на крака световният шампион(европейски0се измъкна от най-трудното,сега са самопо един мач,кой ще ги спре!Красотата ще победи не само на терена но и по трибуните.Сега вече оценявам отсъствието на Англия,онзи тюмбел Руни и неговата трътла .Това е ...страната с най-готиният футбол,с най-готините мадами и най-готините коли.FORZA ITALIA!!!!p.s Аз предупредих по горе да не отписвате пичовете,но това си е за ваша сметка .
                            Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Lane Staley написа:
                              А) 1.Португалия 2 Турция 3.Чехия 4.Швейцария Б) 1.Германия 2.Хърватия 3.Австрия 4.ПолшаВ) 1.Италия 2.Холандия 3.Франция 4.РумънияГ) 1.Испания 2.Швеция 3.Русия 4.Гърция
                              Леле колко съм добър Познал съм ги всички четвъртфиналисти досега. 7 от 7 сигурно класирани. Ако позная 8 от 8 печеля първия етап.А, Французите май бяха най-силния оптбор на първенството?

Коментар

bicho1976 написа:
                                Всички на крака световният шампион(европейски0се измъкна от най-трудното,сега са самопо един мач,кой ще ги спре!Красотата ще победи не само на терена но и по трибуните.Сега вече оценявам отсъствието на Англия,онзи тюмбел Руни и неговата трътла .Това е ...страната с най-готиният футбол,с най-готините мадами и най-готините коли.FORZA ITALIA!!!!p.s Аз предупредих по горе да не отписвате пичовете,но това си е за ваша сметка .
                                Италия е обречена, ако не Испания, Холандия ще ги изхвърли на полуфинала Иначе холандците излязоха големи пичове, дадоха път на Италия... Биха Румъния като на тренировка, и то с резервния състав... смех смех Не виждам отбор който да ги спре
                                Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Working...
                                X