Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евро 2008 - прогнози и коментари

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

PASSARELLA написа:
    А аз искам да попитам - някой да има идея, защо Франческо Тоти и Алесандро Неста не играят за Италия!? Yellow_Flash_Colorz_PDT_25
    И двамата се оттеглиха от националния отбор на Италия. До края на кариерите им ще ги гледаме само на клубно ниво.
    преди - TIPO
    сега - VOLVO XC60

Коментар

PASSARELLA написа:
      Аз изобщо не съм впечатлен от лалетата. На умряло куче нож лесно се вади.
      Ако Италия и Франция са умрели кучета, защо Румъния не можа да им извади нож?
      Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

PASSARELLA написа:
        Франция никоа не е играла по-зле. Нямам обяснение. Yellow_Flash_Colorz_PDT_41
        ...не, че да те дразня, ама... припомняй си какво ти писах в началото! Финалът е Португалия и Холандия! ...или Швеция в случай, че успеят бият Холандците, а те реално имат и сили и отбор да го направят.
        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
          PASSARELLA написа:
          ...не, че да те дразня, ама... припомняй си какво ти писах в началото! Финалът е Португалия и Холандия! ...или Швеция в случай, че успеят бият Холандците, а те реално имат и сили и отбор да го направят.
          Портокалците няма как да отстранят Германия. Холандия е Евро Шампион.

Коментар

LiGuru написа:
            nikki_sixx написа:
            PASSARELLA написа:
            Е как го реши това колега. Като ги гледах немците колко са умрели с хърватите.....
            Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

LiGuru написа:
              ...ай на бас.. той и ПАСАРЕЛА ми лансираше Франция, ама виж ся ко стана!
              Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

noriaga написа:
                LiGuru написа:
                Портокалците няма как да отстранят Германия. Холандия е Евро Шампион.Е как го реши това колега. Като ги гледах немците колко са умрели с хърватите.....
                Е щом съм сложил мангизи значи съм го решил :D Погледни на първа страница каква прогноза съм дал и ми кажи не съм ли прав. За това Европейско имах два "сценария", за сега вървят по втория пък да видим.Холандците със сигурност ще се опитат да пребият и Руманиещите. Франция би трябвало да се справи със смешните италиянци. При враго нещата са ясни Портоклаците следвани от Бирените коремчета (евентуалнио от комшиите, което е без значение). Довечера ще видим тоя Давид Вия пак ли ще ми врътне некой пиниз или Шведите ще са първи. От там на татък всичко е ясно... Финал Германия - Холандия и тоя път немците за палците, а аз с некой лев в джоба и удавен в алкохол....

Коментар

Незнам защо всички отписахте скуадрата ,мисля че още не са си казали последната дума.Вярно аз съм пристрастен,но вчера им резнаха главата.А Германците ако станат недай си боже шампиони,трябва да резнат купата на две и половината да пътува за Полша.
                  Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Те скуадрата сами се отписаха. Въпреки, че съм за тях и много съжалявам, но холандците трябва височайше снизхождение и най-вече глупост да проявят, за да не разчистят пътя си нататък и да не завършат "благоприятно" с румънците. Така че последната си дума италианците ще я казват на топло в креватите на жените си :D
                    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

bicho1976 написа:
                      Незнам защо всички отписахте скуадрата ,мисля че още не са си казали последната дума.Вярно аз съм пристрастен,но вчера им резнаха главата.А Германците ако станат недай си боже шампиони,трябва да резнат купата на две и половината да пътува за Полша.
                      Никой не е отписал скуадра адзура! Верно липсват Малдини, Били Костакурта и Индзаги! А, да и треньор нямат - Марчело Липи или Ариго Саки!ФОРЦА ИТАЛИЯ!

Коментар

Точно пък Германците няма да стигнат на финал :D ама все пак нищо не се знай лесно е човек да дава прогнози и да се прави на специалист ...
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

аз откакто се занимавам професионално с холандски език (да кажем от 2000 г.), съм си за холандците. сега като ги гледам кви резултатни игри правят, направо ми пълнят душата.и против германците нямам нищо против, за разлика от много хора около мен. не мога да разбера, защо хората масово са против Германия. и не само във футболно отношение?! може би затова
                          Alfa 147 JTD 115 hp
                          ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG

Коментар

7 гола в 2 мача? Боговете сигурно са полудели. Съжалявам, че ще изразя различно мнение, но късметът на холандците няма да е вечен. Проблемът на холандчетата е, че не могат да се разиграят когато противника играе близо. И Италия и Франция им оставяха известна свобода. Но срещнат ли дори лека преса нещата се променят. Големия плюс при тях е, че с тези резерви дори Ван Бастен не може да обърка смените Съмнява ме, че ще стигнат финала. Бях писал по-рано, че ми се иска евентуално те да станат шампиони, но... Само се моля да няма финал Холандия-Португалия - като си спомня последния мач между тях каква касапница беше предпочитам дори Швейцария - Русия. Май ще имаме иберийски спор за титлата. Но нека видим шпаньолите - те тръгват с гръм и трясък и така си и тръгват... но винаги преди финала.
                            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Добре де нещата опират до два мача в крайна сметка. Портокалия - Германия & Холандия - Испания (Швеция) Аз предполагам, че Испанците не са толоз прости и ще си спечелят групата, което значи, че Швеция трябва да отупа Холандия (тук може да залагате кой пръв ще направи хет трик, аз викам Кайт). Относно другия мач, само човек дето за пръв път гледа подобно първенство ще отпише швабите, нещата са на кантар според мен, но въпреки това ще се застраховам с Германия, Портогалците даже и вино като хората не правят, камо ли бира ...за какъв футбол може да говорим тогава, твърдо Германия. Е после ми кажи кой ще ги спре тия два отбора, Франция (Румъния), е нема как да стане...

Коментар

LiGuru написа:
                                (тук може да залагате кой пръв ще направи хет трик, аз викам Кайт
                                Само това ми стига да прочета. Приемам залога. Кайт доколкото знам има 8 гола в около 40 мача за Холандия. Така като го гледам как играе, съм почти сигурен, че има макс 1 хеттрик в кариерата си.Бас държа, че не си пил истиснко потугалско вино. Или си пил от онова дето струва 12 лв в Пикадили. Ако мислиш, че то е истинското португалско вино страшно грешиш.Чета ти постовете и недооумявам - каква е връзката между правнето на вино или бира и футбола? Или казваш Бразилия е световноизвестна с бирата си и затова са Пентекампеао?Аз пък ти казвам, че Франция са страшно зле в производството на сладолед тип Ескимо и поради тази причина няма да сигнат финал на Евро 2008
                                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Working...
                                X