То, да ми се връща, благодаря, ама моите любимци, италианците, катастрофираха на старта, че да видим дали скоро няма да стягат багажите. Иначе, нека най-добрият победи!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евро 2008 - прогнози и коментари
Collapse
X
-
donnna написа:Всички играят само за спорта,защото щампиона е ясен-ГЕРМАНИЯ
Коментар
-
piperoni написа:Всички играят само за спорта,защото щампиона е ясен-ГЕРМАНИЯ :DAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Урррааааа!Изкарах първите си 25 лева от Еврофутбол - познах, че втория гол е на Холандия в мача Холандия-Франция.2 Бушмила ми излязоха без пари - ихуууу.После изгубих 5, че и третия ще е техен- дебеш-Трябваше да съм постоянен за 4 и за 5.Пу че зор се пише на n-ти бушмил бе!Пеш
----
Ex Peugeot 206 -Служебен
----
Ex Brava 1.6 16V ELX
Коментар
-
Не играха чак толкоз зле - просто Грегори Купе се издъни - четири пъти ритнаха към него и всичко влезе, а холандският вратар е един от най-добрите и спаси много положения. Имаше два повратни момента - при 0-1, когато французите ги бяха сгънали и веднага след 1-2, когато трябваше да задържат, за да търсят обрат. Червенобузестият съдия също даде своето, като си затвори очите за чистата дузпа и така е - няколко фактора се натрупват, а крайният резултат е впечатляващ. В другия мач холандците трябва да са луди, че да не полегнат на мамалигарите и да елиминират два потенциални шампиона. За жалост, до края не ми останаха вече любими отбори, ще тая надежда Германия все пак да въдвори световен ред на футболния терен.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Да, ако се гледа реално, и в двата мача показаха добра игра, но трагичната защита и липсата на късмет докараха това. Аз изобщо не съм впечатлен от лалетата. На умряло куче нож лесно се вади. Няма да успеят много повече от това, но...жалко за Италия и Франция. Това първенство е второто подред, в което ще си имаме жалък европейски шампион. От тук нататък стискам палци силно за Хърватия.Обаче, някак си не ме напуска мисълта, че при наличието на Виера, Трезеге и Микаел Силвестре нещата другояче щяха да стоят.А аз искам да попитам - някой да има идея, защо Франческо Тоти и Алесандро Неста не играят за Италия!? Yellow_Flash_Colorz_PDT_25
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар