Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евро 2008 - прогнози и коментари

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Няма такъв мач като снощния!!! И Холандия и Италия много ме кефят, но не съм очаквал такъв погром. И то напълно си заслужиха победата Холандците - те като им тръгне играта могат да омаймунят всеки! Ако Германия бяха на мястото на Италия снощи, те тогава щях да пикая шампанско от кеф Лошото е, че в тяхната група няма кой да ги бие така зверски
    She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Нали помните какво стана след едни такива безсмислено разгромни победи на един друг отбор, който практикуваше тоталния футбол - моите любимци Дания. Да не стане така и с Холандия сега ?
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
        Нали помните какво стана след едни такива безсмислено разгромни победи на един друг отбор, който практикуваше тоталния футбол - моите любимци Дания. Да не стане така и с Холандия сега ?
        Амиии... Това според мен нямаше нищо общо с тотален или не футбол. Просто Холандия имаше ден, а Италия - не. И да - Франция може да бие Холандия - мачове, в които съперници са някои от следните отбори са винаги непредвидими: Холандия, Италия, Германия, Бразилия, Аржентина, Англия, Франция, Испания, Португалия... Мен, обаче, друго ми прави впечатление. Буфон официално се извини от името на отбора на целия италиански народ!!!http://goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=729865
        She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Не знаех, че руснаците са толкова слаби, никога не съм ги виждал толкова беззъби и неориентирани. Мисля, че ще се окажат най-слабия отбор на първенството.

Коментар

Е, пак не е показателен резултатът - изпуснаха една камара положения, гол от засада за капак на испанците и - на пръв поглед разгром.
            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Абе някой беше казал, че португалците са симуланти. Я какво намерих:* Португалците държат рекорда по мачове на европейски финали без отсъдена дузпа в тяхна полза. Тази серия включва 20 двубоя. Симуланти?
              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Португалия има много силен тим и като нищо могат да станат и шампиони. Колкото до това дали са симуланти - имат навика, повече присъщ на балканските отбори, в края на мача при благоприятен минимален резултат да бавят с непозволени средства. Същото се отнася и за клубните им отбори.

Коментар

snake написа:
                  Португалия има много силен тим и като нищо могат да станат и шампиони. Колкото до това дали са симуланти - имат навика, повече присъщ на балканските отбори, в края на мача при благоприятен минимален резултат да бавят с непозволени средства. Същото се отнася и за клубните им отбори.
                  Ако ми кажеш дори само един отбор дето не го прави това, ще те почерпя :D
                  N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
                    snake написа:
                    Ами на ЕВРО 2008 не го прави отбора на България! Чакам си бирата... :D
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

sachma написа:
                      snake написа:
                      Давай бирата. Левски срещу Антверп. Нужно ли е да кавам повече

Коментар

Това, че няма една дузпа в тяхна полза, по-скоро потвърждава мнението, че са симуланти. Значи и съдиите са им надушили мурафетите и за застраховка от артистични изпълнения просто не им се връзват на номерата. А за Антверп - Левски какво да кажа, тогава съдията удължи 9 минути, а Левски поведоха 3-1 в 89-та, макар че преди 20 години още не се удължаваше по толкова. Но това не ги оправдава, играе се до последния съдийски сигнал. На СП в Италия през 90-а Мишел Вотро продължи едното продължение до 23 минути, нещо се беше отплеснал човекът...

Коментар

sugarboy написа:
                          Това, че няма една дузпа в тяхна полза, по-скоро потвърждава мнението, че са симуланти. Значи и съдиите са им надушили мурафетите и за застраховка от артистични изпълнения просто не им се връзват на номерата. А за Антверп - Левски какво да кажа, тогава съдията удължи 9 минути, а Левски поведоха 3-1 в 89-та, макар че преди 20 години още не се удължаваше по толкова. Но това не ги оправдава, играе се до последния съдийски сигнал. На СП в Италия през 90-а Мишел Вотро продължи едното продължение до 23 минути, нещо се беше отплеснал човекът...
                          Не че нещо ама това за Португалия само затвърждава гореспоменатото от мен: Като кажат за сестра ти.... Сега чакаш някой португалец да му изкарат черния дроб през дясното ухо, а той "мъжки" да стане и да помоли съдията да не спира играта, амо ако може, да си смени фланелката, че е малко изцапана с кръв. Тогава ще кажеш, че не са симуланти, нали?

Коментар

Те в повечето случаи обаче не казват случайно за сестрата, приказката не тръгва от самосебе си, все ще да има някой повод.

Коментар

Колега Lane Staley, ха честита победа на любимите ти португалци! Да не кажеш, че все се заяждам на тази тема. Знаеш, все се стремя да съм обективен и затова те поздравявам. Аз не гледах мача, защото предпочетох да си разходя бебока в парка, вместо да видя зрелището на тези "всенародни любимци", така че твой ред е сега да разказваш какви брилянтни техничари са твойте хора :D

Коментар

sugarboy написа:
                                Колега Lane Staley, ха честита победа на любимите ти португалци! Да не кажеш, че все се заяждам на тази тема. Знаеш, все се стремя да съм обективен и затова те поздравявам. Аз не гледах мача, защото предпочетох да си разходя бебока в парка, вместо да видя зрелището на тези "всенародни любимци", така че твой ред е сега да разказваш какви брилянтни техничари са твойте хора :D
                                Благодаря Да ти се връща!Аз в момента не харесвам много играта на Португалия. Сколари не ме кефи. Португалия съм им фен от ЕВРО 2000 - тогава бях 2ри курс студент Френски и Португалски, а те играеха невероятен футбол. Обърнаха Англия от 0:2 някъде докъм 20-22та минута до 3:2, разбиха Германия с 3:0 и за нещастие на полуфинала играха срещу Франция. Загубиха глупаво. Но тогава играеха с фантазия, страст, забавляваха се. Руй Коща, Фиго, Консейсао, онзи огромния Коуто, а Нуно Гомеш беше неудържимо хлапе... Сколари ги научи на прагматизъм, научи ги как да победят Холандия в мач с много картони, но отне очарованието на играта им. Вярно че го няма Гения Руй Коща, Фиго, но и в тези я има маята. Чакам го да се махне.Днес на няколко пъти загатнаха за онази игра, но вече са много дисциплинирани Според мен шансът им да спечелят е около 30% - просто освен Бразилия надали друг отбор може хем да се забавлява на терена, хем да печели купи. Някой прагматичен отбор ще ги отвее. Имат потенциал да спечелят, стискам палци, но нещо отвътре ме гложди...

Коментар

Working...
                                X