Няма такъв мач като снощния!!! И Холандия и Италия много ме кефят, но не съм очаквал такъв погром. И то напълно си заслужиха победата Холандците - те като им тръгне играта могат да омаймунят всеки! Ако Германия бяха на мястото на Италия снощи, те тогава щях да пикая шампанско от кеф Лошото е, че в тяхната група няма кой да ги бие така зверски
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евро 2008 - прогнози и коментари
Collapse
X
-
snake написа:Нали помните какво стана след едни такива безсмислено разгромни победи на един друг отбор, който практикуваше тоталния футбол - моите любимци Дания. Да не стане така и с Холандия сега ?She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Португалия има много силен тим и като нищо могат да станат и шампиони. Колкото до това дали са симуланти - имат навика, повече присъщ на балканските отбори, в края на мача при благоприятен минимален резултат да бавят с непозволени средства. Същото се отнася и за клубните им отбори.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Португалия има много силен тим и като нищо могат да станат и шампиони. Колкото до това дали са симуланти - имат навика, повече присъщ на балканските отбори, в края на мача при благоприятен минимален резултат да бавят с непозволени средства. Същото се отнася и за клубните им отбори.N.Y. State of Mind
Коментар
-
sachma написа:snake написа:Португалия има много силен тим и като нищо могат да станат и шампиони. Колкото до това дали са симуланти - имат навика, повече присъщ на балканските отбори, в края на мача при благоприятен минимален резултат да бавят с непозволени средства. Същото се отнася и за клубните им отбори.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
sachma написа:snake написа:Португалия има много силен тим и като нищо могат да станат и шампиони. Колкото до това дали са симуланти - имат навика, повече присъщ на балканските отбори, в края на мача при благоприятен минимален резултат да бавят с непозволени средства. Същото се отнася и за клубните им отбори.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Това, че няма една дузпа в тяхна полза, по-скоро потвърждава мнението, че са симуланти. Значи и съдиите са им надушили мурафетите и за застраховка от артистични изпълнения просто не им се връзват на номерата. А за Антверп - Левски какво да кажа, тогава съдията удължи 9 минути, а Левски поведоха 3-1 в 89-та, макар че преди 20 години още не се удължаваше по толкова. Но това не ги оправдава, играе се до последния съдийски сигнал. На СП в Италия през 90-а Мишел Вотро продължи едното продължение до 23 минути, нещо се беше отплеснал човекът...Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:Това, че няма една дузпа в тяхна полза, по-скоро потвърждава мнението, че са симуланти. Значи и съдиите са им надушили мурафетите и за застраховка от артистични изпълнения просто не им се връзват на номерата. А за Антверп - Левски какво да кажа, тогава съдията удължи 9 минути, а Левски поведоха 3-1 в 89-та, макар че преди 20 години още не се удължаваше по толкова. Но това не ги оправдава, играе се до последния съдийски сигнал. На СП в Италия през 90-а Мишел Вотро продължи едното продължение до 23 минути, нещо се беше отплеснал човекът...like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Колега Lane Staley, ха честита победа на любимите ти португалци! Да не кажеш, че все се заяждам на тази тема. Знаеш, все се стремя да съм обективен и затова те поздравявам. Аз не гледах мача, защото предпочетох да си разходя бебока в парка, вместо да видя зрелището на тези "всенародни любимци", така че твой ред е сега да разказваш какви брилянтни техничари са твойте хора :DFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:Колега Lane Staley, ха честита победа на любимите ти португалци! Да не кажеш, че все се заяждам на тази тема. Знаеш, все се стремя да съм обективен и затова те поздравявам. Аз не гледах мача, защото предпочетох да си разходя бебока в парка, вместо да видя зрелището на тези "всенародни любимци", така че твой ред е сега да разказваш какви брилянтни техничари са твойте хора :Dlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар