Леле колко съм добър Познал съм ги всички четвъртфиналисти досега. 7 от 7 сигурно класирани. Ако позная 8 от 8 печеля първия етап. А, Французите май бяха най-силния оптбор на първенството?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евро 2008 - прогнози и коментари
Collapse
X
-
westdogg написа:bicho1976 написа:Всички на крака световният шампион(европейски0се измъкна от най-трудното,сега са самопо един мач,кой ще ги спре!Красотата ще победи не само на терена но и по трибуните.Сега вече оценявам отсъствието на Англия,онзи тюмбел Руни и неговата трътла .Това е ...страната с най-готиният футбол,с най-готините мадами и най-готините коли.FORZA ITALIA!!!!p.s Аз предупредих по горе да не отписвате пичовете,но това си е за ваша сметка .Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
За Вас не знам, но аз стискам палци на Испания и на Португалия - искам ги на финала!Финали Германия - Италия съм гледал, а и ми писна на оная работа от тия италианци - всеки път калитковци и през иглено ухо - та на финал.Айде нема нужда - с нищо не показват, че заслужават финал. Холандците също размазват като едно време - много отдавна... Може един палец и за тях да стисна!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Вчера руснаците много ме изкефиха. Макар да ми провалиха прогнозата и вместо 8 от 8 сега резултатът ми е 7 от 8. Но не им се сърдя. Много добре се представиха.Португалия ако не получат гол в първите 10на минути почти съм сигурен, че ще обърнат немците. Абе 90% шанс за тях довечера.А няма ли да те изкефи русначетата да стигнат финал?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Аз също много се изкефих как руснаците смазаха наглите шведи. И ако имаха и повече умения в завършващата фаза, то една "ръчичка" им ходеше много добре на трите корони. Твърдо съм против португалците, испанците и холандците и стискам палци на Италия и Германия, а съвсем резервен вариант и на руснаците да станат шампиони. Всъщност, класирането в тази група го познах и имам 6 от 8 познати четвъртфиналиста по начина на броене на Lane Staley.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:Всъщност, класирането в тази група го познах и имам 6 от 8 познати четвъртфиналиста по начина на броене на Lane Staley.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Главно съм за Италия, като резервен вариант съм за Германия, но в различните първенства съм бил за тях, защото са най-постоянно и силно представящият се отбор. Например, на Световни първенства от 18 участия, ако не греша, че с баща ми ги изчислявахме, 11 пъти са се класирали в четворката, за Европейските да не говорим - пак три титли и изобщо успехите им не са случайни, както някои се мъчат да ги изкарат, че били коне и т. н. От тази гледна точка в началото на темата говорех, че големите отбори са потвърдили титлите си с други титли и класирания на финалите, а отбори като Испания - с една Европейска, и то като домакин и Англия - с една Световна, пак като домакин, но с несъществуващ гол, не са потвърдили, че заслужават да са от най-големите отбори и никога няма да бъдат. Португалците и бразилците винаги са ми били изключително противни. А холандците не мога да ги обичам, тъй като те са кръвен враг на Германия. Това са горе-долу моите пристрастия, затова писах още в началото, че съм традиционалист, а традициите във футбола до голяма степен се спазват и няма случайни отбори-шампиони, като единиците потвърждават само правилото. За начина на броене на познатите отбори имах предвид, че си ги познал като бройка, а не във всичките групи с точното им класиране. Издъниха ме в прогнозата Турция и Холандия, които смятах, че няма да се класират. :DFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Re: Евро 2008 - прогнози и коментари
snake написа:Ето моите прогнози за груповата фаза:А) 1.Португалия 2.Швейцария 3.Чехия 4.ТурцияБ) 1.Германия 2.Хърватия 3.Австрия 4.ПолшаВ) 1.Румъния 2.Италия 3.Франция 4.ХоландияГ) 1.Швеция 2.Русия 3.Испания 4.ГърцияTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Съгласен съм, че Германия и Италия имат традиции, но нека има и свежа кръв. Няма да е интересно първенствата да се превърнат в някаква затворена лига на малко отбори, нали? Германия... 90та година виках за тях, след отпадането на Ирландия. В тях има само едно нещо което ме кефи - духът. Но вече ги няма онези харизматични играчи като кривокракия Литбарски или Клинсман.Искам да има отбори с дух както го показаха Тутция или Русия.А за прогнозите - ако някой може да познае точното класиране, то едва ли ще пише в този форум. Отдавна щеше да е докарал булмейкърите до истерия и сега би бил някъде по плажовете...like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:...А за прогнозите - ако някой може да познае точното класиране, то едва ли ще пише в този форум. Отдавна щеше да е докарал булмейкърите до истерия и сега би бил някъде по плажовете...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Lane Staley написа:...Но вече ги няма онези харизматични играчи като кривокракия Литбарски или Клинсман...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар