Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евро 2008 - прогнози и коментари

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е това му е готиното на футбола, да предположиш изненадите, иначе за франсетата си прав не им е читав сладоледа и да няма да играят финал на Евро ’08, за виното мога да кажа само, че вино което мяза на сок от грозде (шира) ич да не ми го хвалиш, може и прав да си аз визирам никому известното Порто от което имам личен подарък около 10 бутилки реколта ’94 коята се води за една от качествените, което определено ми дава глас да кажа Ни стааа.... Аз в пикадили ходя само във Варна и то за бира :D .... Бразилия никога не съм ги харесвал, за мен играят антифутбол, защо е дълга тема. И понеже не съм в настроение да пиша дълго и умно само ще те попитам колко гола има Ибраймович последните 4 години за швеция и каде са послдните два.... Хоп Кайт да знаеш ще направи хеттрик, сега му е паднало.

Коментар

Аз това което смятам за изненада го казах - според мен Турция ще излезе от групата за сметка на Чехия. Хубаво е, че това ще се реши в директен мач между тях. Ще видим.Опитай мадейра. Иначе Портуто и на мен много не ми допада. Аз харесвам Божоле Нуво :D
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Аз пък, не знам защо, имам странното усещане, че дори и да бяха добри в производството на Ескимо, вече така се стекоха нещата, че пак няма да стигнат финал
        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
          Аз пък, не знам защо, имам странното усещане, че дори и да бяха добри в производството на Ескимо, вече така се стекоха нещата, че пак няма да стигнат финал
          Така си е, но да ти кажа, липсата на традиции при ескимото страшно ги спъва :D Обаче има тук един колега дето вярва в тях. Много ме кефи как 7 тъмнокожи господа пеят Марсилезата.Allons enfants de la patrieLe jour de gloire est arrive ...Шведите днес много се изложиха. Горките, като си помисля, че ни няма нас да ни треснат 4-5 гола и да си вдигнат самочуствието... Да видим какво ще стане след малко, но братушките имат шанс да се измъкнат...

Коментар

Така де, то няма само срещу нас да играят, Европейско е все пак, а за третия мач - дано руснаците ги сгънат, че много неприятни тези шведи.

Коментар

Viva Portugal!!!!!И дано комшиите подължат!П.С. Колко красив е футболит когато Гърция ги няма. Руснаците ме изненадаха -много добра игра. А Плщшченко ли беше онзи 19 номер - много хляб има в него.

Коментар

Кво стана тая вечер

Коментар

Швейцария 2-0 ПортугалияТурция 3-2 Чехия
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

wwweb написа:
                    Кво стана тая вечер
                    Стана, че си скъсах нервичките заради оня уникален малоумник Волкан Демирел, може ли толкоз тъп човек, отишъл на европейско и да се показва нато най-големия простак, та покрай него и аз да изгора. Бях играл 100$ на под 6 картона, докато той не направо оная магария дето го изгониха заради нея си взимах 195$ като стой та гледай.
                    N.Y. State of Mind

Коментар

Princo написа:
                      :D :D :D Абе няма такова 4удо...2:0 и 2:3 1 полувреме умряхме 2 пък ... :D :D :D :D абе ком6иите лудуват по улиците...след толкова драмати4ен ма4
                      petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

Направо ужас Заспах на полувремето и се събудих 85тата минута и си мислих, че спокойно ще си догледам края на мача и ще видя как Чехите ликуват, а то какво се оказа... Единствената ми утеха е, че четвъртфинала ще е Хърватско - Турция, което предвещава да е доста интересен мач и най-вече по трибуните А тва кой народ по-точно е треперил не ми е много ясно... аз треперя от нерви и бяс в момента

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Сега ако Холандците са пичове, ше легнат на Румъния... и Италия и Франция ше го издухат яко!
                          Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
                            Сега ако Холандците са пичове, ше легнат на Румъния... и Италия и Франция ше го издухат яко!
                            Какво пичовско има в това да прецакаш умишено някого? Ако холандците са пичове ще си изиграят мача както трябва.
                            bahricin написа:
                            Princo написа:
                            :D :D :D Абе няма такова 4удо...2:0 и 2:3 1 полувреме умряхме 2 пък ... :D :D :D :D :D просто нямам думи цял народ трепери от незнам какво да кажа...
                            Колега честото!!!!!!!!!Ама ми скъсахте нервите! Тъкмо след първото полувреме се чудех къде остана онзи турски отбор, който ме кефеше... Второто обаче бяхте страхотни. Леле, тоз Нихат ми изпълни душата - в 85тата минута, резултатът още 2:1, Казъм май беше, центрира калпаво и се ядосваше, а камерите дават Нихат като му прави знаци "Спокойно, успокой нещата...", все едно си знаеше човека, че след малко ще вкара два парцала... А Волкан каква глупост направи, че не дадоха добре? Удари някого при спряна игра ли? Кой ви е втори вратар? Бива ли го?

Коментар

Победният гол беше от чиста засада, ама съдията през целия мач се мъчеше да е център на внимание. Жалко за чехите, ама да си видят и те прехваления велик вратар. Не че имам нещо специално против турците - показаха голямо израстване и дух, но специално в този мач бях за чехите.

Коментар

А харесва ли Ви начина, по който теливизия ДИЕМА поднася ЕВРО 2008 на зрителя, коментарите, коментаторите, водещия и изобщо.Очаквайки далеч по-лоши неща в тази насока съм доста приятно изненадан, а водещия ми е доста симпатичен.А вчера, гледайки мотокроса по Канал 1 - осъзнах, че направо съм щастлив от факта, че Пешо Василев не коментира мачовете.
                                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                                X