Е това му е готиното на футбола, да предположиш изненадите, иначе за франсетата си прав не им е читав сладоледа и да няма да играят финал на Евро ’08, за виното мога да кажа само, че вино което мяза на сок от грозде (шира) ич да не ми го хвалиш, може и прав да си аз визирам никому известното Порто от което имам личен подарък около 10 бутилки реколта ’94 коята се води за една от качествените, което определено ми дава глас да кажа Ни стааа.... Аз в пикадили ходя само във Варна и то за бира :D .... Бразилия никога не съм ги харесвал, за мен играят антифутбол, защо е дълга тема. И понеже не съм в настроение да пиша дълго и умно само ще те попитам колко гола има Ибраймович последните 4 години за швеция и каде са послдните два.... Хоп Кайт да знаеш ще направи хеттрик, сега му е паднало.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евро 2008 - прогнози и коментари
Collapse
X
-
Аз това което смятам за изненада го казах - според мен Турция ще излезе от групата за сметка на Чехия. Хубаво е, че това ще се реши в директен мач между тях. Ще видим.Опитай мадейра. Иначе Портуто и на мен много не ми допада. Аз харесвам Божоле Нуво :Dlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
sugarboy написа:Аз пък, не знам защо, имам странното усещане, че дори и да бяха добри в производството на Ескимо, вече така се стекоха нещата, че пак няма да стигнат финалlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Швейцария 2-0 ПортугалияТурция 3-2 ЧехияAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
wwweb написа:Кво стана тая вечерN.Y. State of Mind
Коментар
-
Princo написа:Швейцария 2-0 ПортугалияТурция 3-2 Чехияpetito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
-
Направо ужас Заспах на полувремето и се събудих 85тата минута и си мислих, че спокойно ще си догледам края на мача и ще видя как Чехите ликуват, а то какво се оказа... Единствената ми утеха е, че четвъртфинала ще е Хърватско - Турция, което предвещава да е доста интересен мач и най-вече по трибуните А тва кой народ по-точно е треперил не ми е много ясно... аз треперя от нерви и бяс в момента
Коментар
-
nikki_sixx написа:Сега ако Холандците са пичове, ше легнат на Румъния... и Италия и Франция ше го издухат яко!bahricin написа:Princo написа:Швейцария 2-0 ПортугалияТурция 3-2 Чехияlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Победният гол беше от чиста засада, ама съдията през целия мач се мъчеше да е център на внимание. Жалко за чехите, ама да си видят и те прехваления велик вратар. Не че имам нещо специално против турците - показаха голямо израстване и дух, но специално в този мач бях за чехите.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
А харесва ли Ви начина, по който теливизия ДИЕМА поднася ЕВРО 2008 на зрителя, коментарите, коментаторите, водещия и изобщо.Очаквайки далеч по-лоши неща в тази насока съм доста приятно изненадан, а водещия ми е доста симпатичен.А вчера, гледайки мотокроса по Канал 1 - осъзнах, че направо съм щастлив от факта, че Пешо Василев не коментира мачовете.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар